Gusnata je kao ljevana?a meni je bolja limena ,lakša je brže se ugrije , iako ova druga vjerovatno bolje drži temperaturu kad se ugrije al je teška pa je teže manevrirat s njom pozdrav,
11.06.2007. (09:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dalmat
u dalmaciji nema roštiljanja, postoji samo gradelavanje.
11.06.2007. (10:59)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Odlično ti izgleda ova peka (misao se inicijalno odnosila na sadržaj ispod peke). Ja radim sa gusnatom u prilično improviziranim uvjetima. Imam izrezano pola kućišta od starog bojlera u koji spustim peku i zatrpam ugljenom koji pripremim sa strane, tako da samu peku gotovo niti ne vidim kada radim. Ispod peke je auto lanac koji viri iz bojlera i kojim je izvlačim van. Istina je da je malo nezgodno manevrirati teškom pekom još k tome prepunom namirnica. Posebno mi je problem ako je nagnem, pa mi toč krene van. Obzirom da to sve radim na lođi tavana zauzima mi minimalno mjesta i trud se na kraju redovno isplati, ali mislim da ću sazidati nešto konkretno ili kupiti gotov kamin. Pozdrav.
11.06.2007. (18:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Pod hitno otvarajte konobu, ja prva dolazim na ručak!! I na večeru!! Moj skromni prijedlog: ražnjići s piletinom, a između njih fini komadi hrskave paprike (crvene i zelene) i tikvica... Pa s tim na gradele!!!!! Pozzz!
11.06.2007. (21:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
codegun
daj ti meni reci, jel bolja limena peka ili gusnata?
11.06.2007. (09:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
GUŠTANJE
Gusnata je kao ljevana?a meni je bolja limena ,lakša je brže se ugrije , iako ova druga vjerovatno bolje drži temperaturu kad se ugrije al je teška pa je teže manevrirat s njom pozdrav,
11.06.2007. (09:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dalmat
u dalmaciji nema roštiljanja, postoji samo gradelavanje.
11.06.2007. (10:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mojobrok
Odlično ti izgleda ova peka (misao se inicijalno odnosila na sadržaj ispod peke). Ja radim sa gusnatom u prilično improviziranim uvjetima. Imam izrezano pola kućišta od starog bojlera u koji spustim peku i zatrpam ugljenom koji pripremim sa strane, tako da samu peku gotovo niti ne vidim kada radim. Ispod peke je auto lanac koji viri iz bojlera i kojim je izvlačim van. Istina je da je malo nezgodno manevrirati teškom pekom još k tome prepunom namirnica. Posebno mi je problem ako je nagnem, pa mi toč krene van. Obzirom da to sve radim na lođi tavana zauzima mi minimalno mjesta i trud se na kraju redovno isplati, ali mislim da ću sazidati nešto konkretno ili kupiti gotov kamin. Pozdrav.
11.06.2007. (18:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Rib@rnica
Sviđa mi se što su sad slike odozgo prema dolje. Lakše je čitati....pozdrav stari moj....
11.06.2007. (20:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
electrical storm
Aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Pod hitno otvarajte konobu, ja prva dolazim na ručak!! I na večeru!! Moj skromni prijedlog: ražnjići s piletinom, a između njih fini komadi hrskave paprike (crvene i zelene) i tikvica... Pa s tim na gradele!!!!! Pozzz!
11.06.2007. (21:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
GUŠTANJE
O pa već smo pravili ražnjiće s piletinom pancetom tikvon paprikon i kapulon,vidi za prvi maj
12.06.2007. (12:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Day
Ajme majko jel' vi što radite u životu? Ili samo jedete. Ali bome dobro kusate.
12.06.2007. (14:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kenguur
Auuuuuuuuu ovo je blog koji treba gledati i mirisati :))
Svaka cast majstore :))
12.06.2007. (14:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Rib@rnica
Stari moj, čestitam ti, eto te na naslovnici....pozdravljam...
12.06.2007. (18:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
metka,KR
Dečki i cure svaka Vam čast, ove slike hitno treba poslati u EU-a da vide što je čisto, zdravo, prirodno! Sve vas puno pozdravljam! Živili!
13.06.2007. (07:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ol
kao njegov reljef koji je neugodan bratic, kojega nije vidio od find refurbished laptops
21.09.2009. (10:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...