Komentari

kia85.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • maliuvrnutisvijet2

    ''

    avatar

    10.06.2007. (07:15)    -   -   -   -  

  • maliuvrnutisvijet2

    ej !

    jako mi je drago sto si se vratila i jos super zabavila:)uf bas ti zavisim
    super za mrsavljenje i super za to sto ti i dalje na fali muske paznje.
    A sto se faxa tice,ma sredit ces ti vec to,svima vam je tako u ovo doba godine ako te to tjesi.Ja sam pred ispite totalno nadrkana(pa mi se moji ukucani ni ne obracaju inace ih pojedem),uzas,sav taj stres panika,ucenje dnevno,nocno.No sve ce nam se to jednoga dana itekako isplatiti samo moramo biti pametne,vrijedne i uporne.
    Da i ja mislim da je RH jedno od najljepsih mjesta na svijetu i mi Hrvati u vecini slucajeva zbilja ne znamo cijeniti ono sto imamo:cisto prekrasno more,koliko-toliko zdravu hranu,svijez zrak, lijepe zene....pravo malo bogatstvo da sad sve ne nabrajam.
    Ma bas zanamo ponekad biti svi nezahvalni. Jos samo da nam je vise posla i zaposlenje pa gdje bi nam onda granice bile:)
    Lijep pozdrav od mene
    Drzim fige za fax

    avatar

    10.06.2007. (07:21)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Heeej, dobro nam došla!!!
    Vidim da si se lijepo zabavila, a ljeto tek stiže...pregrmi još ovo malo, pa na nastavak uživancije...A mršavljenje -ma rekla sam ti, nije sve u vaganju, vidiš i po odjeći, i po nekim značajnim pogledima ;-)))

    avatar

    10.06.2007. (09:26)    -   -   -   -  

  • Angel of nimphs

    lijepo da si se vratila. nadam se da neces opet toliko faliti... pitala si me za moje pjesme. od zadnji put sam obajvio neke sitnice pa posjeti link... pozzzz

    avatar

    10.06.2007. (21:02)    -   -   -   -  

  • život je čudesan

    hej! sorry nisam stigla pročitat post, al drago mi je da si se vratila!!!!!! joj falila si mi....kod mene se nije ništ promijenilo osim što imam drugu adresu mylifeisbrilliant.blog.hr, i naravno još ovaj blog o vjeri s kojeg ti komentirram. eto...tu je sve isto...osim još što me neki budala stlno maltretira jer su u mojoj školi izmislili tračeve o meni i mojim odlascima u crkvu....pa sam i sad na meti....a život mi je ostao isti samo malo zeznutiji

    avatar

    10.06.2007. (21:09)    -   -   -   -  

  • vjeverica24

    pa konačno si tu:)falila si mi:)
    drago mi je da ti je bilo dobro na putu, da si uživala kući,a i da napreduješ s dijetom.pusa

    avatar

    10.06.2007. (23:46)    -   -   -   -  

  • mishy

    Lijepo da si se vratila...

    avatar

    11.06.2007. (09:24)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Da ne zaboravim odgovore na pitanje - primijetila sam i ja tu pojavu i rekli su mi da se masnoća prerasporedi zbog pojačanre tjelesne aktivnosti pa se time mijenja i izgled - nabolje, obično. Zanimljivo pišeš o svemu i svačemu, hvala što si svratila k meni. Pozdrav veliki ostavljam do tipkanja! :)))

    avatar

    14.06.2007. (22:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...