Komentari

supermama44opet.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • slatko grko

    Sve si ustvari rekla, sama si dala i odgovor ali znam teško ga je sprovesti u djelo, neću pametovat ali to moraš sama, ne može nitko umjesto tebe, a na žalost događa se da se neki ovaki tmurni momenti nekad zaredaju ali sunce će ipak na kraju zasjat, treba ga dočekat zdrave glave a to je ponekad najteže. Pišem tebi odgovor a umalo nijesam počela pisat u prvom licu, samo ja sam momentalno na sunčanoj strani a dokad Boga pitaj.

    avatar

    07.06.2007. (22:57)    -   -   -   -  

  • micamala

    Naravno: suosjećaš pomogneš, iskoriste te, a onda te još i ponižavaju. Ako te, mama, može utješiti,takve osobe ne ponižavaju tebe. Ponižavaju sebe. Nekako se stide priznati da su trebale pomoć, da su trebale tuđe rame, neku uslugu pa ismijavaju tebe koja si im pomogla ili im dozvolila da se naslone na tvoje rame. Kao mogli bi oni i bez tvoje pomoći. A ti znaš da ne bi mogli, pa ćeš pomoći i drugi put. I ponavljat ćeš to do kraja života, ne zato jer ne možeš naučiti iz iskustva, već zato jer znaš da tako moraš postupiti. Digni glavu i pokaži da te njihov cinizam ne dira.
    Sretno.

    avatar

    08.06.2007. (00:13)    -   -   -   -  

  • lastavica

    E moja mamo (sorry na posvajanju ali nemogu odolit) to što si napisala to je ono što karakterizira i mene točno i u zadnje slovo. I zato te doživljavam tako bliskom, da sam se odvažila koji puta ti i pokoji savjet dati jer te mogu u potpunosti razumjeti.
    Moji padovi su mnogo burniji i jači tako da ih već i dijagnosticiraju kao depresiju. Krenula sam na neke terapije (realitetne) na kojima sam shvatila da si nažalost sami kreiramo odnose s drugima i da ako nas toliko boli to što nas iskoriste da naučimo reći ne.
    Bolno je za priznati ali nažalost je tako i što prije se pomiriš s time manje ćeš energije trošiti na "žderanje" same sebe.

    Osobno više poštujem ljude tvog karaktera samo ti želim da što prije naučiš se živjeti sa sobom takvom kakva jesi.
    Sretno ;)

    avatar

    10.06.2007. (23:34)    -   -   -   -  

  • levant

    Gledaj to ovako : ako te iskorištavaju i isisavaju to je zato ŠTO IMAŠ ŠTO DATI! Oni nemaju. Prazni su. Pa uzimaju.
    TI SI U PREDNOSTI!!!
    Jer sa tvojim davanjem i tvojom energijom drugi se bogate. A ti imaš dovoljno za sebe i za druge.
    Zar to nije prekrasno?????

    avatar

    11.06.2007. (10:04)    -   -   -   -  

  • anastazijaa

    unatoč svemu...ti znaš sebe,i što radiš,i zašto to radiš,i koliko vrijediš,imaš nešto neprocjenjivo,a to je čovječnost,a danas je teško biti samo čovjek,eto-tako ja mislim,ti si uglavnom i sama dala odgovore na sva svoja pitanja,pozdrav

    avatar

    11.06.2007. (20:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...