Komentari

missyme.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • leeloo

    nema goreg od tog osjecaja. ti doma, on vani, i onda jos dobijes tak neki mms. nisam bila u toj toj bas takvoj situaciji, ali osjecaj je predobro poznat. nazalost? da, valjda. ali moras i to valjda sve proci. meni recimo fakat nikad nije bilo jasno kako on ostaje doma, miran dok ti ludujes po vani.. i ja bi se recimo osjecala jadno da netko drugi vidi slike prije mene. od prije ima dosta stvari u vasoj vezi na koje bi ja poludila da mi ih decko radi. i ja ih nisam njemu radila.
    jel kuzis? ne solim pamet, vi znate kako funkcionirate.
    ne znam kaj da ti kazem na tu tvoju trenutnu situaciju, samo da mi je tako jadno kaj se tako ponasaju, zasto uopce misle da imaju pravo? glupi su:) maloumni:) mi smo najbolje kaj ce ikad imat u zivotu, i moraju biti sretni kaj smo i uopce dale priliku da nam udvaraju, a oni se sad jos tu nekaj i dure. mislim ono, TTSSKK!!!;))

    avatar

    06.06.2007. (17:33)    -   -   -   -  

  • missyme

    ma meni uopće nije bed toliko sve te sitnice koje se događaju u vezicama iza kulisa, nekak sam prešla preko toga svega, valjda se volim konačno, barem iznutra - mene smeta te njegove bore na čelu, bezrazložne, neuhvatljive i nesvatljive. ja moram doći do totalnog k.... i oči mi moraju pljuvati suze da bi se on trnuo. kaj je najjadnije, to je njegova ljubav.. neću to. al očito sam još tu negdje :*

    avatar

    06.06.2007. (17:57)    -   -   -   -  

  • Ivo Sanader Rolex

    zahvaljujem na komentaru!Pa normalno da je odvratan,baš zbog toga sam ovu stranicu posvetio/la njemu!!!!hahahahahahaha
    kakvo ruganje ha?

    avatar

    06.06.2007. (18:16)    -   -   -   -  

  • Ivo Sanader Rolex

    Dobar dan.Imam novi post
    a nadam se da ćete Vi biti slijedeći gost.

    Pročitajte ga malo
    i shvatit ćete koliko mi je stalo....

    avatar

    08.06.2007. (08:55)    -   -   -   -  

  • Nike

    Ma daj molim te "jos je i mlada k tome"... ko da ti imas 50 godina..
    I naravno, lijepo je kad je zena zgodna, al pravi su komadi zene koje su zgodne u glavi... (naravno fizicki izgled je dobrodosao, al ti ga stvarno pretjerujes :nit si debela nit si ruzna nit djelujes bezvezno - iako ti vjerojatno komplimente mnogi dodijeljuju a ti im ne vjerujes)
    Nezadovoljna si necim duboko u sebi i to trebas krenuti otkrivati, ovo s izgledom i sl su samo vanjske manifestacije...iako slazem se da se treba gledat i na fizicki izgled i trudit se ne postati vreca krumpira :) (sto bih najprije trebala na sebe primijeniti)
    Budi ono sto jesi i ne slusaj bedaste 37godisnjake ... kad sam cula koliko godina ima taj MMSovac, pale su mi na pamet samo 2 rijeci :pametnom dosta.
    Pusa
    (a sad idem vidjeti sto je radio Ivo Sanader)

    avatar

    09.06.2007. (23:43)    -   -   -   -  

  • saudade

    ja mislim da je dovoljan razlog za veselje to što je tebi onaj metar dovoljan za izmjerit se na nekim kritičnim mjestima. nekima recimo nije, pa ih svejedno obožavaš :P

    avatar

    10.06.2007. (18:09)    -   -   -   -  

  • missyme

    evo nike, baš pričala saudade kak sam dobila super komentar od tebe, slijedi objašnjenje - mislim daaaaa - mi je sve preveliko u očima zadnjih dana, kad ispustim vodu opet dolaze na red kričavo narančaste kombinacije ;) a vezano uz mlađu i ljepšu - tipični filmovi za tipične dane, već dugo nisam tak nekaj pomislila, valjda moram s vremena na vrijeme jer ne razmišljam o ničem drugom.. glupavo. aber vielen dank milejdi na komplimentićima, jako mi ih drago je :) čuti od žene kao što si tiiiiii!! vlim tvoj fufa post, ja volim fufice!!
    a ti saudade, već vidim, već vidim da ću se za tri godine plakat na ročkas kad dobijem metar na poklon! tebi hvala na strpljivosti najboljeg modela za mjerenje metrom ikad! i ne zamjeram 36 vs. 38, već ću te ja stići na niže!! a kad ću ja biti (uskoro ha ha) trudna onda ćeš ti biti kraljica sa tanjim zglobićima :P

    avatar

    10.06.2007. (22:19)    -   -   -   -  

  • Nike

    ja opet bila u kinu sama :)
    al ne na romanticnoj komediji nego filmu o serijskom ubojici, mojoj omiljenoj temi

    avatar

    11.06.2007. (22:45)    -   -   -   -  

  • missyme

    carica! još takav film gledat.. bilo bi mi bed sama hodat doma poslije toga, izmišljala bi si scene svakojake.. frajer s nožem na semaforu. ili u dvorištu iza žbunja. li sjedi na terasi kod ulaza.. nisam vidla nikakvu romantičnu komediju koja bi bila zanimljiva u zadne vrijeme da je pogledam.. al znaš, privlače me oni crtići u kaptol centru u ranim poslijepodnevnim satima, taman kad se vraćam s posla prema autu.. sad idem na www.broadway-tkalca.hr!!

    avatar

    11.06.2007. (23:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...