Komentari

crniisus.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • krijesnica

    Dobro ti jutro. Tako je osvježavajuće vidjeti tvoj nik na najavi novih postova.Drago mi je što je razlog tvog izbivanja bio pozitivan.Barem će te neko vrijeme držati taj osjećaj ugodno provedenih trenutaka...Nekada čovjek samo od toga zna živjeti dugo vremena.Što se tiče reakcija tvoje štovane supruge..Ne znam kako bih se izrazila...Kada nekoga voliš,živiš s njim,djeliš sve svoje i povrh svega podmladak, onda ipak malo boli što ta osoba i s nama nije na istoj valnoj duljini kao ti recimo sa sestrom,ako se ne varam?Mi svi mislimo kako se neke stvari podrazumjevaju i kako nam nikada (recimo za ljubav) nije potrebna potvrda,ali kada se nađemo u situaciji da promatramo svoje voljene s nekim drugim vidimo da to nisu iste osobe,da su nekako sretnije ,ozarenije i pitamo se zašto?Bez obzira koliko ta osoba značila svima nama...srce je srce,mislim da u jednom smislu u njemu nema logike niti mjesta za dvoje...Naravno ,ništa od toga nije zlo s njene strane...čisto ljudski.
    Uostalom tko zna,pokušaj se zamisliti u njenoj koži,kako bi ti reagirao??Vjerujem da bi kao dobar čovjek imao razumjevanja,ali ipak...
    Veliki ti pozdrav,baš mi je drago što si se vratio!!!

    avatar

    05.06.2007. (07:49)    -   -   -   -  

  • šarli

    možda je samo nelagoda zbog pomaganja i svih onih $$.

    avatar

    05.06.2007. (13:02)    -   -   -   -  

  • Kreativni nered

    Pitanje je da li je Vasa supruga inace druzeljubiva? Svaki covjek nosi sobom i odredjenu dozu sebicnosti a kod nekih je to jace izrazeno. Mozda je u pitanju sebicnost i ljubomora a mozda jednostavno ne podnosi drustvo. Ona Vam moze dati najbolji odgovor. Zdravije je sve to otvoreno raspraviti nego kriti pod tepihom i potajno patiti. Ja Vam zavidim sto ste tako hrabro iskreni. Pozdrav i sretno!

    avatar

    05.06.2007. (17:28)    -   -   -   -  

  • AR

    najbolje otvoreno razgovarat,bar ti znas razgovarat :)

    avatar

    06.06.2007. (00:13)    -   -   -   -  

  • CrniIsus

    Hvala na komentarima.
    Više bi se moglo reći za mene da sam asocijalan tip nego za nju ali ja biram društvo ona ne. U stvari bira i ona samo joj odgovaraju većinom ona gdje se cuga i priča gluposti a ja baš više volim samo ugodnu zabavu i ljude sa kojima mogu nešto smisleno razmijeniti.
    Možda je problem i u mom pristupu i pogledu na sve to, više ni sam ne znam. Ja i jesam za razgovor i otvoreno polemiziranje ali što ako osoba to izbjegava ili tvrdi da to nije tako.
    Blog !

    avatar

    06.06.2007. (01:03)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    Podržavam te. Razumijem o ćemu pričaš i moram ti dati savijet: čuvaj brak, nađite kompromis. Nije lako porušiti sve a onda graditi iz početka. To ti pišem jer to znam iz svog životnog iskustva. Svi imamo pravo izbora, samo je pitanje koliko smo jaki za novi početak u "nekim" godinama.

    avatar

    06.06.2007. (01:54)    -   -   -   -  

  • KDB

    Red je da i ja na ovo komentiram iz prisnog kuta. I ja bih voljela znati zasto je to tako, jer smatram da se lako druziti s nekim tko je otvoren, nije prohtjevan a voli igru, zabavu i cakulanje. Da li se tvoja draga osjeca povrjedjena nekim potezima ili rijecima? Ako je to u pitanju onda treba da se jednom otvori i to ljudski raspravi. Ja bih se iskreno obradovala takvom pristupu a i spremna sam za isprike ako sam nesto skrivila. Moj stav nikada nije bio da nanesem nesklad, stetu, svadje ili bilo sto negativno. Nasuprot, ja sam uvijek ta koja pokusava da unese sklad i ljubav i sve nas jos vise priblizi. A ni sama nisam lako uvredljiva jer da jesam odavno bih digla sidro, poslala sve gdje ne treba, zakljucala kabinu i bacila kljuc u velike dubine. Moje razmislajnje je da ako netko voli mog bliskog onda vjerojatno voli i mene. Mozda se varam onom izrekom " Prijatelj mog prijatelja je i moj prijatelj".
    Ako ne mogu nekom pomoci ne bih mu odmogla pa makar to bio stranac a da ne spominjem moj stav prema meni bliskim ljudima. Rijeci mi ne trebaju jer mislim da moja djela govore sve. Ako to nije do sada vidjela onda nece nikad. Ja naime volim da budem u vasoj blizini pa makar sve i nestimalo, svoji smo pa cemo jedno drugome oprostiti. Tko s tim ne moze da zivi to je njegov problem. Ja sam postala sveotporna na okolinu i ljude pa mi je uglavnom ugodno u svakom drustvu. Jedan trenutak radosti sa dragim licima mi ne moze pokvariti nitko na ovom svjetu. Nije dosada pa nece ni odsada. Pocela sam prakticirati ono sto me je otac nekad davno ucio. Drago mi je da sam imala tako dobrog savjetnika za zivot, ali mi je zao sto nije pozivio duze jer je jos mnogo toga ostalo nenaucenog. Zato ja nastavljam njegovom skolom i nudim svima besplatne lekcije. Ali ako si covjek sam ne zeli pomoci nitko drugi ga ne moze prisiliti. No, ja cu i dalje da budem vas potporni stupac unatoc svemu. Dok god disem, zivim za svoju obitelj ma kakvi oni bili prema meni. Da li to priznali ili ne uopce me ne tangira, jer ja spavam mirno znajuci da svaki potez koji napravim pokusavam nekome drugom olaksati zivot. A kako spava tvoja drag to ti najbolje znas. Nadam se da ce jednom ipak otvoriti tu pandorinu kutijicu i iskreno izloziti sve sto je muci. Pa cuj, ako smo nesto pogrijesili, ljudi smo i da se to nesto popraviti. Ljudski odnosi se ne grade preko noci nego cijeli zivot. Jos uvijek nije kasno za nase mostove, samo ako je ta zelja obostrana. Vama obadvoma saljem veliki pozdrav od srca. No hard feelings.

    avatar

    07.06.2007. (05:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...