Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Sefica

    Bandić jest lik, isto toliki ka i Ćiro;))))No, tko će znat možda i dogura do bossa države.

    avatar

    05.06.2007. (02:11)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Čuj, postoji jedan sitniji problem: jučer, prije no što će otputovati za Krakow, Bandić je ručao sa Zokijem. To znači da se SDP kani ponašati normalno, bez ikakvih ekscesa i velikih predizbornih lomova. Ako neto sa strane ne lansira poneku aferu zbog koje bi se sva ta tektonika razrušila kao kula od karata.

    avatar

    05.06.2007. (02:55)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @NEMANJA, mislim Puki trenutno neće po Špremu, ali je Milanovića udario po boku zvanom Ranko Ostojić.

    avatar

    05.06.2007. (03:02)    -   -   -   -  

  • Ranko

    Korupcija u Hrvatskoj trenutno nema alternativu!

    Bandić je izmislio Milanovića. Cijela sinjska "crvena" ekipa koja je po direktorskim mjestima u gradu Zagrebu a koju je postavio Bandić garancija je Bandiću da "nebu bilo nikakvih potresa"! To su ti mladi kadrovi na koje računa Milanović!
    Moš zamislit tim SDP-a u kojem je britanski agent Ranko Ostojić!
    Milanović s Vesnom Pusić i Kradimirom može jedino odvesti Hrvatsku na Zapadni balkan kako će mu narediti njegovi britanski sponzori!

    Uostalom, što reći o tom bezličnom liku koji 2007. između diktatora Tita i demokratski izabranog predsjednika Tuđmana izabire Tita!

    Tito je pobio više desetka tisuća hrvata, blago rečeno! Zločinac kakvog svijet ne pamti!

    Zbog toga, bez brige Bandić bu to brzo riješil s Milanovićem. Bu platila Hypo banka!

    avatar

    05.06.2007. (13:59)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Ranko, Pavelić je pobio više desetaka tisuća Hrvata i nešto više Srba, Židova i Roma. Tog zločinca svijet ne pamti. Hitler je barem izvršio samoubojstvo, a Pavelić zbrisao i žrtvovao svoju vojsku i civile. Milanović je jasno rekao što misli u partizanskim zločinima nakon Bleiburga. Osudio ih je. u tom kontekstu nema lijepo mišljenje ni o Titu. A zašto se o Ranku Ostojiću izjašnjavaš u terminima koje forsira Ivo Pukanić i izražavaš li time bliskost s Pukijem, nije mi jasno.

    avatar

    05.06.2007. (14:44)    -   -   -   -  

  • Ranko

    Pišemo o Milanoviću i njegovim nja.. nja.. stavovima...
    Ja nisam pisao o Paveliću, neću ni pisati. Naprosto ako osuđujemo jedan totalitarni režim a to je fašizam onda osudimo i drugi a to je komunizam! I bez vijeća europe trebali bi znati da se zločini koje je počinio komunizam i Tito na čelu s partijom trebaju verificirati i staviti na pravo mjesto. Hrvatska nije samo prelivena crnom bojom nego i crvenom! Ja samo želim reći da nije dovoljna samo isprika SDP-a kao nasljednika KPJ-ota. Oni su često znali govoriti "antifašizam i socijalistička revolucija"! E tu revoluciju koja je pobila hrvatsku mladost oni su jednostavno zaboravili, u ime naroda. Ne u moje ime!
    Što se tiče Ostojića to nema veze s Nacionalom, tim glasilom kriminalnih skupina i ureda predsjednika. Ostojić je bio na sastanku kada je Račan suspendirao pravni poredak Hrvatske i dozvolio britanskim agentima da uz zaštitu Ostojića i Tureka rade protiv hrvatskih građana. Mislim da su radili i protiv tebe!

    avatar

    05.06.2007. (16:47)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Ranko, ne vjerujem da je Miro Laco Milanovićev čovjek. A ako se Miro Laco nije napomagao Gotovini, ne znam tko je.

    avatar

    05.06.2007. (18:15)    -   -   -   -  

  • Ranko

    Daj Željko, budimo ozbiljni! Što je Laco mogao pomoći Gotovini!

    Možda je i on reketario za vlastitu korist i pričao da je to za Gotovinu?

    Takvih ima sve više i više...

    avatar

    05.06.2007. (19:38)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Da, znam, ali idemo sad ti i ja zajedno na glas misliti, što ovaj put i nije preopasno.
    Dakle, Puki je oderao Ostojića.
    Time je opalio i po Milanoviću.
    Milanovića je branio i zastupao Šprem.
    Reklo bi se, dakle, da je i Predsjednik onda zadovoljan izborom Milanovića, jer Šprem je vrlo, vrlo blizak i odan Mesićev čovjek.
    Ako sada Puki, koji je sa Stipom svakodnevno, napada Milanovića, posredno, izgleda, udara i po Špremu i po Stipinom izboru, ali, Žac, to je tek naizgled: i ti i ja znamo da je riječ o tome da se Puki tu bori u apartnom ratu, zahtjevajući od Milanovića - kojega je frenetično i bezrezervno podržao, nemoj zaboraviti, u "Nacionalu" - da se odrekne Ostojića tek zbog Bagija i Tureka.
    Puki je na čudan način moralan čovjek: on brani svoje frendove! Naprosto ih brani do kraja. Tako sada i opet koristi prigodu da napakosti Ostojiću, unatoč pomirenju s Pavićem. Pavić je pak zvao Milanovića na razgovor zbog istog povoda ali suprotnog motiva: taj se pak boji da Milanović ne bi bio preblizak s Turekom, iz razloga koji si i sam jučer naveo.
    Kao što vidiš sve je to jedno veliko vrzino kolo: dečki se mrze, ali se in ulitima linea ne diraju, barem na najvišim razinama, jer, kako netko veli, sve će to Hypo pozlatiti.
    Inače, Ostojić je prilično toga pripomogao Milanoviću, pokazavši mu svu lojalnost po cijenu svađe s Pavićem. Nino je bio, recimo i to: s pravom, strašno bijesan zbog intervjua u SD. Ali, sve to sada nema veze. Zoki je pobjednik, polako će se posložiti i nove karte, bez obzira na ishod parlamentarnih izbora, i idemo dalje.

    avatar

    06.06.2007. (02:29)    -   -   -   -  

  • Ranko

    Ostojić,Pavić, Turek, Bagić, Pukanić, Bandić, Milanović koja je razlika? Nikakva? Tipični kriminogeni karakteri! Kada nekome od spomenutih osoba spomeneš nekog mafijaša, njihov odgovor će biti, ...nije baš tako to je moj prijatelj! Kada im spomeneš nekog hrvatskog političara, njihov odgovor će biti, ...nije baš tako to je moj prijatelj!
    Kad dva nabrijana hrvata piju u birtiji a uđe udbaš, jedan kaže "pička mu materina udbaška ...sad ću ga stući...! Drugi kaže ... nemoj nije baš tako ...on je meni dao pasoš!
    Ostojić je odavno udružen s Pavićem. Kriminal enterprajz. Ostojić je već odavno izdajnik koji radi za britance. Ostojić je odao tajnu operaciju izviđanja Bosne bespilotnim letjelicama koju su provodili His i Cia. Po naputku 1. tajnika britanske ambasade podatke je dao Feralu!
    Turek je pratio svakoga, surađivao s britancima a onda je htio promjeniti stranu pa je Ivi Sanaderu napravio prezentaciju za koju su svi čuli osim Saborskog Odbora za nacionalnu sigurnost! Nije znao da je isto Ivo, Ivica, Ivić ista priča "Kud li curiš svijetu reci" , mislim na curenje tajnih državnih podataka prema britanskoj službi...

    avatar

    06.06.2007. (14:14)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    I što sad kad svi rade za Britance? Ima li kakav izlaz? Da možda i ti i ja ne radimo za Britance?
    Jebiga, ne znam...

    avatar

    06.06.2007. (22:12)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Ranko, NEMANJA, loša je to natjecateljska pozicija u čijem se taboru igra. Zar bismo trebali bii za Ruse koji truju neprijatelje?! Ili je po Ustavu surađivati s Amerikancima, nakon što smo otkantali Nijemce koji su najzaslužniji za naše priznanje. Ili...?! Trebamo biti samo malo više autentični, pa neće bidati potrebe da budemo šegrti velikih.

    avatar

    06.06.2007. (23:09)    -   -   -   -  

  • BBB

    Pa sto Sprem nije Mesicev igrac? Ranka Ostojica je trebalo procesuirati i pitanje je zasto to nije ucinjeno ? Tko zna ?

    avatar

    06.06.2007. (23:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...