Komentari

missyme.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • leeloo

    radim danas, cekam gazdu, i bas sam sad morala citat ovo, pa se skoro pred svima rascmoljit..
    koma je za lenu, meni je to tako tuzno.. mozda malo preosobno gledam na te odlaske, pa mi je zato bad zbog lene. da ti je barem neka druga otisla a ne ona. ovo uopce nije neka potpora, al zao mi je kaj je ona otisla. da je neka druga, opet bi imala lenu, al bez obzira na sve, ona je jedna a druge su , .. a drugo mjesto.
    kod mene tak tak situacija, posvadala sam se s marijom, tj, naljutila se ja na neke njene po meni totalno jadne postupke, i onda joj vratila na malo gori nacin, ali sve izazvano ljutnjom, revoltom i razocaranjem. otracala ju. i onda je zrinka njoj sve to rekla, a natalija se jos jednom posvadala s njom, ko fol radi mene, umjesto da fino prizna da je to sve bila samo jos jedna od NJIHOVIH svada punih mrznje. sad mariji treba vremena da mi oprosti. very stupid situation. najgore je kaj ni jedna nece reci, da jesam, posvadala sam se s njom zbog sebe a ne tebe, ili da jesam, rekla sam joj sve kaj ste pricale o njoj. a ja samo zelim znati, i rjesiti to, kako god se rjesilo.
    uglavnom.
    strari lovi po cijelom svijetu, ono su u biti njegove grickalice, a ne mamine:) mato svira, sada malo ozbiljniju glazbu;)
    meni je dobro, jedva cekam malo veca zaduzenja i zadatke, na mentalnoj, psihickoj bazi, da imam neke dodatne stvari koje ce mi okupirati misli, da skroz malo vremena posvetim svojim mislima, misim da ce mi to malo biti taman, jer cu stavri rjesavat trenutno, kako dodu, a ne sa dugim premisljanjima. mislim da mi upravo visak vremena (mislim i nemam ga bas previse, radim po 11 sati na dan), uzrokuje da previse razmisljam, pa padamu neke depre. najbolje je okupirat se, pa nemati vremena za to.
    p.s. dosao je "najmladi gazda". i kroz prozor je very handsom;)) i sad sam se raspisala, mislim da cu i postat nes na kraju i da imam temu...:)

    avatar

    02.06.2007. (10:31)    -   -   -   -  

  • missyme

    ah mi babe. sve će bit ok s curkama, mislim da su one teb ko ove moje s faxa meni, 3 mjeseca idealno pa jedna potegne na svoju stranu i onda nastanu razočaranja, revolti itd. na kraju ipak shvatiš da ne želiš bez njih. kad se potrudiš nekad se osjećaš posrano, nekad boljom osobom.
    moje skromno mišljenje glede slobodnog vremena je čim čim više tim tim bolje, nemoj mislit da će te posao maknut od tih analiza i stalnih brujanja o 'glupostima' po glavi. nisu to gluposti, to te čini tobom, posao imamo zbog novaca i dobro, dokazivanja, ali to dokazivanje ti nikako ne može pozitivno utjecati na tvoj privatni život.
    jedva čekam novi post :) pa pa

    avatar

    02.06.2007. (10:43)    -   -   -   -  

  • leeloo

    hehe:) zakljucile smo da nam se neda raditi nis korisno, pa se bacam na pisanje.

    avatar

    02.06.2007. (10:50)    -   -   -   -  

  • leeloo

    uu..wow. lajka mi se novi skin. to je tvojih ruku dijelo, ha?:)

    avatar

    05.06.2007. (08:06)    -   -   -   -  

  • missyme

    thanks! ma pokušavam još sliku ubacit, našla sam par, sad čekam par dana da vidim koja će u finale, da bude univerzalna, a ne kak se koji dan osjećam :) a i trebam baš boxove napravit, a ne znam još kak.. moram to proučit. utrkujem se s vremenom, polako ga pobjeđujem :) pa imam vremena i za surfanje doma, a ne samo na poslu :)) čak sam i zika oprala, jučer mu je bio ročkas kužiš.. dobio je novu neku drečavo-kričavo narančastu igračku i skakao po njoj cijelu noć! nisam se baš naspavala.. a danas posla sam tak, dolaze jedan za drugim, čak su mi i simpa ti starčeki, igraju nagradnu igru jutarnjeg i adriatice.. niš, idem dalje! ak nađeš neku guba sliku sa curkom na vespi, tam di nalaziš te sve guba slike, pošaljeŠ??

    avatar

    05.06.2007. (11:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...