Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • tyche

    Briljantan clanak i puno puno istine u njemu ! Iste stvari je radio MORH ranih devedesetih gradevinskim tvrtkama pa se moralo ulaziti u milost gospodina K. na razne nacine da bi on amenovao placanja...

    avatar

    29.05.2007. (10:12)    -   -   -   -  

  • Goc

    tek sam sada otkrio tvoj blog i od sada nadalje cu se truditi citati ga redovoto...nakon odgledanih videa i procitanog teksta napokon shvacam kamo ide ova država...SAME POHVALE ZA OBJAVLJENO !!!

    avatar

    29.05.2007. (10:30)    -   -   -   -  

  • da sam mudra

    Zar je tko vjerovao da će biti drugačije ? Još u ovoj, izbornoj godini ? Love nikad dosta, a zna se da se najlakše dolazi do crne love da se pritisne poduzetnike ili se s njima dogovori za enormnu cijenu radova pa svakom pola. Sve će to narod pozlatiti !

    avatar

    29.05.2007. (10:51)    -   -   -   -  

  • Vibbi

    kao bivši HDZovac (možda i sadašnji ali vjerojatno su me izbacili) u većini stvari se slažem. Na moju vlastitu žalost.

    avatar

    29.05.2007. (14:10)    -   -   -   -  

  • domoljubni

    pohvalio se šuker da ima 2.5 milijarde kuna viška u proračunu. dovoljno za kampanju.

    avatar

    29.05.2007. (14:17)    -   -   -   -  

  • aktualije

    ovaj tekst ti je pagiran na sljedecem linku: http://bobo123.bloger.hr/post/-hells-bells-a-moze-i-zvona-na-uzbunu/309494 .aspx Mrzim kad to ljudi rade

    avatar

    30.05.2007. (16:37)    -   -   -   -  

  • CNN

    je... vidjeh taj blog... čak niti copy+paste nije dobro obavljen :) ne uzbuđujem se previše... dokle god se ne pojavi na nekom portalu nepotpisano :)

    avatar

    30.05.2007. (18:54)    -   -   -   -  

  • prijateljica svjetlosti

    A ne prijavljivanjem svi pristajemo da se takvo stanje prolongira do u nedogled. To je isto kao priča o ne-glasanju ili ne-glasanju PROTIV sustava, stranke, političara. Dok god strah teče našim žilama, sustav će biti upravo takav kakav jest, jer ga mi, htjeli, ne htjeli, podržavamo.
    S druge strane, uvijek postoji opcija, ako netko nije dobar platiša, jednom mu i oprostite dug, ali drugi put nemojte poslovati s njime. Nije istina da u Hrvatskoj baš nitko ne plaća, inače bi i državni proračun bio prazan.

    Znate li priču kad je škorpion molio žabu da ga prenese preko rijeke? Žaba je rekla: neću, ugrist ćeš me. A škorpion će na to: ako te ugrizem, oboje ćemo se utopiti, zar ne? I žaba ga odluči prenijeti preko. No, na pola puta škorpion ju ipak ugrize. Žaba ga, umirući upita: zašto si to učinio, sad ćeš se i ti utopiti. A škorpion joj odgovori: znam, ali ja sam škorpion i to je u mojoj prirodi.

    avatar

    03.06.2007. (11:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...