Komentari

mistressninella.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • Penellope

    Ja pomalo maštam o drugoj strani medalje pa se ne mogu zamisliti u toj ulozi... ali svakako zvuči zanimljivo:-)

    avatar

    28.05.2007. (10:37)    -   -   -   -  

  • Robust

    Ližem špic Vaše cipele.U mislima samo Vi.

    avatar

    28.05.2007. (15:20)    -   -   -   -  

  • umijece_boli

    Treba se odhrvati rasipanju vemena i koncentrirati se na naše najbolje strane.

    avatar

    28.05.2007. (20:36)    -   -   -   -  

  • Tramplefreak

    Uh, kakav dobar scenarij Gospodarice Ninella... Nadam se da će Vam se uskoro i ostvariti! Upravo sam se malo "objašnjavao" s Dragoljupčetom vezano za Vašu prethodnu priču, pa sam stoga ovaj čas nekako ispunjen s ne baš najpozitivnijim mislima. Kreteni mi uvijek nekako unište inspiraciju :-). A kako sam uz to već i pomalo umoran, trenutno Vam ne bih mogao napisati nešto zanimljivije od ove puke konstatacije no scenarij mi se stvarno svidio...
    Lijepi pozdrav Gospodarice! Veselim se novim pričama, scenarijima, iskustvima... ;-)

    avatar

    29.05.2007. (23:33)    -   -   -   -  

  • Majstor Dragan

    Pih! Lizodupe i pederčić. Kako sam i mislio. Ma gazdarici uprkos svemu treba muško koje će da je kara da joj oči ispadnu. Ne bi ona bila u depresiji da kraj sebe ima muško. Samo jari male sobove i ponizne ljige. E jesi naivan i glup Tra(m)pavi! I još se usuđuješ da nekoga nazivaš kretenom!? Sikter sroljo trapavi!

    avatar

    30.05.2007. (20:04)    -   -   -   -  

  • Laeana

    Draga, podsjedi me da te NIKAD ne naljutim ;)

    i uživaj u svemu, štogod ti padne napamet

    avatar

    30.05.2007. (21:21)    -   -   -   -  

  • Ribicaaaa

    meni se scenarij bas i ne svidja
    sto daje toliko zadovoljstvo u
    tlacenju drugih

    kako se zove taj postupak

    hvvala :)

    avatar

    31.05.2007. (06:55)    -   -   -   -  

  • demonicia

    slažem se s umijećem boli.

    avatar

    31.05.2007. (11:05)    -   -   -   -  

  • Tramplefreak

    Meni je scenarij OK unatoč tome što nije u potpunosti po mom ukusu i što se ja osobno baš ne vidim u njemu - no svatko nešto voli. I mene jako zanima kako to da je Gospodarica Ninella postala takva da uživa u tim stvarima. Pogotovo jer je to vrlo vrlo netipično za žene. Većina tzv. "Gospodarica" i "Domina" to radi samo radi novca. Nekima se možda vremenom to "uvuče" pod kožu pa to možda čak i zavole, no rijetke su žene koje imaju u krvi dominantnost i potrebu za nasiljem nad jačim spolom a da to nije iz materijalnih razloga. Možda jednom napiše kako je otkrila što ju "pali" :-).

    A ti brko Dragoljupče... Pa čak i gluplji od tebe (ako takvih uopće ima) bi već shvatio da nije u redu da tu pljulješ ženu čiji blog koristiš da bi se eventualno spasio od karanja ovaca. Hajde da ovo mjesto više ne koristimo za osobna prepucavanja. U biti, zašto ne odeš odavde ako ti je Ninella bed i kad si tako pametan? Otvori svoj blog pa tamo prosipaj pamet.

    avatar

    31.05.2007. (11:10)    -   -   -   -  

  • Majstor Dragan

    Čuj Trapavi, ti nekako steko dojam da na gazdaricinom blogu moraju da se angažuju samo oni koji bi da joj ližu dupe. E pa nije tako trapavče! Ja ću da budem u opoziciji jer mi tako paše. Ko što bi ti da se upucavaš da bi polizo dupe tako ću ja da gazdarici ježim dlaku jer se ne slažem sa njenim preseravanjem. Ti svoje škrabaj i ne petljaj se u ono šta te se ne tiče. Ako neko pokušava ode da prosipa pamet onda si to ti Trapavi koji bi da daješ svakakva uputstva. I još jednom ti napominjem da ne preslikavaš svoja iskustva. Ako si karo ovce i to ti je bilo milo, ako voliš da te rasturaju brkajlije niko to ne mora ode da čita i da se upoznava sa tvojom ličnom erotskom biografijom.Sikter smrdo trapavi!

    avatar

    31.05.2007. (15:48)    -   -   -   -  

  • Tramplefreak

    Zaboravio si pederu stari da si ti prvi počeo s prepucavanjem i pametovanjem a ja olako ne popuštam. Ovce ostavljam tebi.

    avatar

    31.05.2007. (17:37)    -   -   -   -  

  • HM

    Majstor Dragan, podržavam te!

    avatar

    31.05.2007. (18:35)    -   -   -   -  

  • HM

    Hoću dodati još nešto... jadna je žena koja u svojoj suštini nije "žena", kao što je jadan muškarac koji u svojem biću nije "muškarac".

    avatar

    31.05.2007. (18:38)    -   -   -   -  

  • Tramplefreak

    Znate šta? Odjebite obadva. Nemojte misliti da ste vi sad nešto "pobijedili" ali mislim da ću na kraju ipak ja biti onaj koji će otići odavdje. I to iz više razloga.
    Prvo, ne da mi se više tu objašnjavati. Nema to smisla. Svatko "pila" svoje i možemo tako unedogled. Tko je pravi muškarac a tko nije, čiji tata je jači, bla-bla... Ajd' da budem iskren - čak podržavam Dragoljupčetovo pravo da bude u opoziciji i kritizira, i ja sam najčešče takav, ali pitanje je po čemu je on drugačiji od ove koju napada? I to na NJENOM siteu. Pa ako brko voli tući žene, zašto Ninella ne bi muškarce?
    Ajd' da budem iskren do kraja, uvidio sam nešto što mi se nimalo ne sviđa a to je da Ninelli uopće ne smeta što je tu ljudi pljuju. Ona se uopće ne obazire na to, piše svoje pričice i vjerojatno se smije idiotima - vjerojatno svima tu prisutnima. Dakle, vidim da nemam podrške i bome neću ni ja biti taj kreten koji se tu prepire dok ona samo bedira i mašta po cijele dane. Izgubila je moje poštovanje i malo me razočarala. Mistress - moš mislit :-). Da je "neka", već bi rekla nešto u svoju odbranu. Nisam je ja tu htio ženiti :-) i došao sam ovdje s vrlo pozitivnim stavovima jer sam mislio da se radi o jednoj zanimljivoj BDSM zajednici. A kad ono - tu par zbunjenih, par papaka i bar dvije "muškarčine" koji bi bolje pasali na nekom forumu koji se bavi diskriminacijom žena... A ove "glavne" uopće nema!
    Da sam očekivao da će malo više sudjelovati u SVOM blogu - jesam. Bio naivan, priznajem. No nema ni njoj pomoći izgleda. Čini mi se da ona živi samo u tom svom nekom virtualnom svijetu i svojim izmišljenim pričama, bedira i that's it. Da se javila bar s kojom rečenicom, puno bih je više poštovao i vjerojatno i dalje zauzimao za nju ali ovako... Rekao bih da je ovo definitivno jedna zadrta zajednica (BDSM zajednica nije) i iako ste vi i vama slični zapravo oni koji na ovakom siteu nemate što tražiti, kao što rekoh - ja ću biti taj koji je pametniji pa prvi otići odavdje. Adios čobani!

    avatar

    31.05.2007. (20:41)    -   -   -   -  

  • Majstor Dragan

    Trapavi se predstavio na početku kao neki džentlman i utvarao si da će gazdarica odmah da mu da dupe da ga liže po zasluzi njegove slatkorječive dvoličnosti. E jak si mi ti lik Trapavi kad se odmah potjeraš u bjekstvo čim ti ne upali isprve. Reklamisao se u dva -tri posta onako kako bi se postidjeli i najveće političarske kurve( em zgodan, em snažan, em iskusan, em veliki ljubavnik(probo ženskih da im se ne zna broja, niko ne može da se mjeri s njim) i kad niko nije pao sad su mu svi krivi. Drvlje i kamenje čak i na one kojima je htio do maločas da liže bulju. I još kaže drugima da su čobani. Pa čobane zar ne vidiš da si pročitan do u redak!? Pretupav si ti da bi se mogo pretvaratida si nešto više nego jesi. Kad bi se bilo ko od ovog društva ode pokušao da pretvara barem bi mu potrajalo nešto duže od dva-tri posta, a ti se pokakio po sebi u toliko malo. Sikter Trapavi!

    avatar

    31.05.2007. (21:51)    -   -   -   -  

  • Mistress Ninella

    Ne volim sama pisati komentare na svom blogu i to je jedini razloga zašto se ne obazirem na napisano.
    Uostalom - bitno je tko je napisao, a ne što je napisao, zar ne?
    Tramplefreak&Dragan, sve je to u suštini isti kurac. Jedan pati od nedostatka pažnje dok drugi nikako da sjaši sa tom opozicijom koja nema smisla ni razloga.
    Ja ovaj blog pišem prvenstveno zbog sebe i zbog onih koji su mi osobno dragi, i tek onda za sve ostale. Ako se kome ne sviđa - pa zbogom i doviđenja, zar je to toliki problem? Ima blogova više nego što ih stigneš pogledati u jednome danu, možda ćeš ipak naći nešto po svom ukusu da možeš početi razmišljati u pozitivnom kontekstu.
    A mojim dragim kolegama jedan lijepi pozdrav... i vidimo se ;)

    avatar

    01.06.2007. (01:12)    -   -   -   -  

  • HM

    kukavice uvijek same pobjegnu, ne moraš ih ni tjerati... jedino što im je lakše pobjeći kad uvjere sebe da je netko drugi kriv za njihov kukavičluk :))

    avatar

    01.06.2007. (07:33)    -   -   -   -  

  • Majstor Dragan

    Malo si se razgoropadila gazdarice. Ali neka te. Grdno se varaš kad misliš da su svi kurci isti. Šta bi narod kazo: Prvo skoči, pa reci "hop". Mjesto da samo maštaš. To se od sebe podrazumijeva. Pozdrav HM. Konačno jedna ljudina ode. Odgojimo gazdaricu!

    avatar

    01.06.2007. (10:32)    -   -   -   -  

  • Mistress Ninella

    samo ispravka vlastitih riječi - nije isti kurac, već dvije iste pičkice ;)
    onda bježi... runaway from your self.

    avatar

    01.06.2007. (14:51)    -   -   -   -  

  • Majstor Dragan

    Eh..."runaway from your self". Skorojevićko, skorojevićko...Ako je ko ode pičkica u onom najpodrugljivijem smislu onda si to ti gazdarice. Sasvim mala pičkica koja bi htjela da bude pičketina ali nema razmjere.

    avatar

    01.06.2007. (15:27)    -   -   -   -  

  • Mistress Ninella

    jadni dragane, ja ni nemam pretenzija da budem pičketina; nažalost, ne pale me ego tripovi niti narcisoidne pojave poput tebe....

    avatar

    01.06.2007. (22:09)    -   -   -   -  

  • Majstor Dragan

    Kao da si ti svjesna svojih pretenzija.

    avatar

    02.06.2007. (06:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...