Komentari

suncokretic1.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • čiovka

    I ja san isto čitala. Nažalost, to ti se može svugdi dogodit. Nama nedavno na vrata od kuće. Ali to sa tom autocestom stvarno nije normalno.

    avatar

    27.05.2007. (10:05)    -   -   -   -  

  • katrida

    .........česte su nesreće na toj cesti da bi to bila dobra cesta, moraju staviti veće znakove i upozorenja.........

    avatar

    27.05.2007. (13:52)    -   -   -   -  

  • miuska

    ...sve jako ljepo i pametno napisano (naravno kao i uvijek) hehe...
    svida mi se bas sto ste odabrali tu temu jer cu je OBAVEZNO pokazati sestricni,,ona je nedavno položila i odmah je htjela ispasti coolerica u skoli i pojavila se s novim autom ispred Gimnazije wwwooowww nitko nije tada bio kao ona,, ali nažalost već nakon škole je prestala biti u oblacima kada je se zapucala u kamion i auto..na sreću,ona je dobro,nije bila ozljeđena..ali eto,tetak će mi jos godinama plaćati kredit za auto od kojeg sada nema nista..
    super post!!-svaka cast..

    avatar

    27.05.2007. (16:12)    -   -   -   -  

  • miuska

    jooj sada ste me bacili na razmisljanje, zagreb-rijeka a ja u tom pravcu idem s deckom na more hehe,valjda nece previse gledati u mene pa da ne bih i nama (nedaj bože bilo tres..kao sto ste napisali)
    ali na srecu,moj kenguric je ozbiljan i odgovoran decko,svakako ću vam se javiti prije puta da namipak drzite fige hehe..
    veliki pozdrav za Vas,Lava i naravno Buntovnika,,,
    p.s.zasto ne objavite od buntovnika i vas sliku,ha??

    avatar

    27.05.2007. (16:16)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    @draga miuska: mislim da za mladog vozača nikako nije novi auto. Svi smo mi imali manje ili veće nezgode kad smo počeli voziti. A 18 godina i novi auto? Ne. Ne zato jer sam ja zločesta, nego, vidiš šta se događa. Novi auti su jaki, brzi a vi mladi.....mladi i ludi, neoprezni (naravno) jer ne shvaćate opasnost kao nešto što se može dogoditi vama.Dakle, sigurno je da Buntovnik neće dobiti novi auto za 18. rođendan i 10. mj. ove godine.
    Oprez!!!! Bez ljubavi za volanom :))))) Oni glupi američki filmovi u kojima se oni ljube dok voze su svakom tko je sjeo za volan nepojmljivi.
    Ah, da, slike......ništa od toga zasad. Ostajem anonimna. Anonimnost daje više slobode...... Pusa!!!!!

    avatar

    27.05.2007. (16:39)    -   -   -   -  

  • da sam mudra

    Tako je, samo ( ovo samo uvjetno jer svaka je nesreća puno i previše ) za 20-tak % nesreća krivi su vozači. Ostalo moramo zahvaliti cestograditeljima, lošim i neodržavanim autima, tragičnoj cestovnoj signalizaciji, nedostatku kontrole ( policija na izlazima s parkirališta globi ljude za 500,00 kn jer se nisu stigli vezati, pije kave s dilerima itd. )...dakle našem trulom sustavu.

    avatar

    27.05.2007. (19:02)    -   -   -   -  

  • ...:G4DUR4:...

    ej...evo mene malo napokon...napisala sam novi post,doduse pomalo osiromasen al nije bed...svratim jos kasnije jer sad jurim:)...pa-pa

    avatar

    28.05.2007. (10:01)    -   -   -   -  

  • kikicarodjkica

    zgražam se prometnih nesreća... nikako da se ljudi opamete!!!

    avatar

    28.05.2007. (11:47)    -   -   -   -  

  • svemoguća mama

    srećom ste vi dobro...moglo je mnogo gore završiti...ali, dobro se pitaš, kada će netko nešto poduzeti???? što se treba dogoditi da se obrate pozornosti na ceste, autoceste koje su postale smrtonosne za sve?

    avatar

    28.05.2007. (15:25)    -   -   -   -  

  • pegy

    Svojevremeno sam i sama pisala o toj "autocesti" koja je sve prije nego autocesta. Da se mene pita, ja bih neke njene dionice zatvorila za promet dok se ne izgradi puni profil, jer ovo sada je stvarno STRAŠNO. Nisam čula za tu nesreću, ali sam čula za onu drugu u kojoj je čovjek negdje iznad Bakra oko 100 m padao u provaliju. Srećom (ili bolje reći čudom) bez većih posljedica.

    avatar

    28.05.2007. (16:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...