Komentari

akstu.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • kolagica

    triba prosvjedovat i dalje, sve dok se stvari ne pocnu minjat. i izlipit cili grad plakatima da se stalno podsijeca studente da se imaju pravo buniti!

    avatar

    26.05.2007. (15:12)    -   -   -   -  

  • kolagica

    tj.kolegica :)

    avatar

    26.05.2007. (15:12)    -   -   -   -  

  • emoutofthevee(crofallout)

    Ako se ne bunimo dajemo im pravo da seru po nama!

    avatar

    27.05.2007. (02:03)    -   -   -   -  

  • milutin

    MAJKE TI BOZIJE PA TI SI PRI KRAJU STUDIRANJA OKANI SE OVAKI GLUPOSTI IZDRŽI JOS MALO, željko dodi pameti ima puno pametniji stvari od prosvjeda, drži se one stare
    "MOLI I RADI"...... vrgorčani iz zagreba

    avatar

    27.05.2007. (10:43)    -   -   -   -  

  • emoutofthevee(crofallout)

    A ti se sjeti one "ŠUTI I NE SERI"...

    avatar

    27.05.2007. (19:01)    -   -   -   -  

  • SFUS

    Čestitam na prosvjedu. Ovaj put je bilo i medijski popračeno. Ovakve aktivnosti su najbolji primjer onima koji misle da je najbolje šutjeti i trpiti i zbog kojih i jesmo u ovim govnima. Borbeni pozdrav iz Zagreba.

    avatar

    27.05.2007. (20:10)    -   -   -   -  

  • turčin

    Na postprosvjednom partiju iznad DHM-a se skupila masa ljudi, nikad više nego u petak.Od studenata i mladih do srednjoškolaca. Dostojan završetak prosvjeda. Inače, svima koji su se potrudili kapa doli, napravila se nešto dobro za svih.

    avatar

    28.05.2007. (01:34)    -   -   -   -  

  • bubnjar po tecama

    after prosvjed disco parti je pokazao kolko nas ima, jebote kolko nas ima

    avatar

    28.05.2007. (04:00)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    @E moj Milutine, da svi misle ko ti, studentska prava bi bila sprdancija i nitko nas ne bi šljivio. Moraš znati da se studentska prava uvijek smanjuju ako se ne bunimo, i tako je u cijelom svijetu. Ako nadležni misle da mogu nas zajebavat, to i rade. Mi smo im u petak jasno izrekli svoj stav.

    avatar

    28.05.2007. (09:26)    -   -   -   -  

  • AKSTU

    Ovo je blog nulte tolerancije na vrijeđanje po bilo kojoj osnovi, pa je samo iz tog razloga prošli komentar izbrisan. Konstruktivni komentari, podrška,kritika i prijedlozi su dobrodošli, ali vrijeđanje ne. Hvala

    avatar

    30.05.2007. (09:04)    -   -   -   -  

  • ja sam

    ja sam procitao taj komentar i slazem se sto si ga obrisao, naime netko je kukavica i anonimno napada osobu s imenom i prezimenom, ali ne napada s argumentima nego vridja na najnize moguce nacine

    mogu samo reci suprotno, osoba koja se napada je rijedak primjer postenog i neiskvarenog mladog covika, dobrog u dusi, pametnog studenta,

    nisi ga uopce uspio diskreditirati s takvim pljuvackim nacinom samo si sebe ponizio, anonimna kukavice i zlonamjernice

    avatar

    30.05.2007. (13:53)    -   -   -   -  

  • Hrvatski sokol

    A di je oni komentar u kojem me je neko lipo opisa? Najviše volim te ispljuvke koji se anonimno potpišu. Ako sam ja i o kome nešto rekao iza leđa to je moje mišljenje o toj osobi. Njezin problem ako joj se ne sviđa. Fala Bogu svi imamo pravo na mišljenje pa i ovu kritiku na svoj račun prihvačam bez ljutnje i poručujem da ću se i dalje isticat sa svojim velikim nosom šta se tiće AKSTU-a i studentskih problema. Baš zbog takvih šta imaju žvaku umisto mozga i slamku umisto kičme.

    avatar

    30.05.2007. (18:08)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    @Ja sam, hvala ti. Onaj prljavi komentar od jučer me je stvarno iznenadija. Ono što je neki anonimni "junak" napisao je potpuno suprotno od osobe kakva sam ja ili moje kolega Čedo. Nažalost ta "junačina" se nije potpisao i to govori dovoljno o njemu. Nije imao valjanih argumenata da me napadne, pa je udario osobno. Ja možda govorim vrgorskim dijalektom, koji je možda sa cijenjenog gospodina seljački, ali njegov postupak je nešto najseljačkije što sam doživio. Koliko sam ja knjiga pročitao, moja je stvar, ali sudeći prema kvaliteti njegova komentara, pročitao sam više knjiga nego što je on vidio. O mome znanju i kvalitetama govore brojni položeni ispiti i redovno upisivanje godina, što se za cijenjenog gospodina (sumnjam o kome se radi) ne može reći. Ako je bit vrgorčanin i govorit tim dijaltektom seljački, onda sam ja seljačina, ako je odlučnost u borbi za studentska prava i borba za ista seljački, onda sam ja seljačina. I još nešto bi poručio dragom gospodinu. Uopće mi nije uvredljivo što me usporedio sa Matijom Gupcem ili Radom Končarom. Štoviše, to mi je čast, budući da se radi ljudima koji nisu bili jaki samo na riječi ili su samo grintali, nego su se borili za svoje ideale. A ti junače, moga si lipo doć na prosvjed i izborit se za svoja prava. Prosvjed nije bio rezerviran samo za akstu-ovce ili zvuk-ovce ili zbor nego za sve koji misle da su im prava uskraćena. I na samom ću ti kraju reć, u čemu kopiram komentar iznad, ja se ponosim svojim vanjskim izgledom, i nisam njime opterećen kao cijenjeni gospodin, jer za razliku od njega, ja imam ideale za koje se borim sa prijateljima koji mi daju potporu, što se za njega ne može reći. Toliko od mene i više neću davati komentare na ovu temu.

    avatar

    31.05.2007. (09:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...