Komentari

dobraspiza.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


 • (=July=)

  prvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  joooj mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.............. kako mi je sada zao sta nisam svratila ali kada budete radili....navratiti cu ja do vas obaveznooooo....

  avatar

  25.05.2007. (12:40)    -   -   -   -  

 • (=July=)

  ali nema veze .... pusa velika i pozz

  avatar

  25.05.2007. (12:41)    -   -   -   -  

 • Mama prije svega...

  Ooo ovo je recept za mene! Super, probam čičm se vratim doma s posla! Pozdrav!

  avatar

  25.05.2007. (15:38)    -   -   -   -  

 • seoska idila

  moji frendovi imali neki stroj za sladoled - koji miješa smjesu da se ne kristalizira voda, a opet da se slatkač smrzne...

  avatar

  27.05.2007. (16:55)    -   -   -   -  

 • GUŠTANJE

  Triba mi baš nešto ladno osvježavajuće za vruće ljetne dane

  avatar

  28.05.2007. (16:26)    -   -   -   -  

 • rucak

  mljac, mljac

  avatar

  29.05.2007. (14:07)    -   -   -   -  

 • BenGlass

  Ajde neka mi prođe UN-ka,
  pa ću se uključit, samo piši ...

  avatar

  04.06.2007. (11:44)    -   -   -   -  

 • Ono što nas ne ubije to nas jača

  ma kako se kaze domace je domaće....
  hehe...
  aj lip pozdrav Iz Splita...

  avatar

  06.06.2007. (23:54)    -   -   -   -  

 • mojobrok

  Zanimljivo. Baš jučer je u društvu postavljeno pitanje: "Zna li tko dobar recept za sladoled?", i eto odgovora, bingo! Biti će da je prava mala kalorijska bombica, ali tako je to sa slasticama. Pozdrav.

  avatar

  10.06.2007. (07:10)    -   -   -   -  

 • BenGlass

  Evo me ponovo, još 4-5 dana i gotova mi je UN-dijeta,
  onda mi je žena obećala napravit ovi tvoj sladoled,
  stavija san te u linkove, pa očekujen još recepata,
  počet ću ih i ja stavljat,
  iman jedan lipi bakalar, ali još je rano ..

  avatar

  13.06.2007. (12:15)    -   -   -   -  

 • Betty

  Odlican blog. Vec isprobavamo recepte.

  avatar

  21.06.2007. (13:52)    -   -   -   -  

 • Toya

  Imam recept za sladoled, nešto drugačiji, jutros sam napravila po tvome. U jedan sam dio dodala prepržene mljevene bademe, u drugi pistaciju. Mmmmm! Fino je i ovako neohlađeno, unaprijed se radujem kad unuci dođu i probaju. Hvala i pozdrav.

  avatar

  28.07.2007. (10:44)    -   -   -   -  

 • STOJ-KO-VIĆ

  Stojko
  DRŽAVA JE U RASKOLU, A VRLO JE ZANIMLJIVO – DA MNOGI HRVATI TO NE VIDE !?

  Sramotni i ništavni sistem

  Na kraju smo izronili iz jednog prizora materijalnog i moralnog uništenja i pustošenja. U Hrvatskoj živi se od danas do sutra, od izbora do izbora, tako da je po isteku zadnjih dvadeset godina dat zloćudan znak. Ovih dana u javnost izlaze jedna afera za drugom. Zagrebački istražni zatvor u Remetincu je do kraja pun s menadžerima i gospodarstvenicima… Uglavnom je privredni kriminal na djelu. Dolazak na vlast Jadranke Kosor, a pad Ive Sanadera, razbuktala se borba – da opet tobože Hrvatima i Hrvatskoj nudi se prosperitet i bolja budućnost. No, a od boljitka i mira neće biti ni u znaku zenita.

  Sređivanje hrvatskog malignog problema

  Tiranija je zatomila mnoge velike i male hrvatske umove. Podijeljena vlast u državi tako ne može opstati, nego mora propasti. A Hrvatska će umrijeti od svoje opake bolesti rak – rane – nerada i ravnodušnosti… Tako je počeo period, koji je trajao dva desetljeća i koji se prikladno može nazvati „režimom Tuđmana i Mesića“. Ova dva državnika počela su vladati zemljom manirom Kuma 1 i Kuma 2, sad dolazi i Kum 3 Ivo Josipović, koji nam je već po Mesićevom nasljeđu ispričao vic: „Da bi više volio da ga čuva njegova žena nego predsjedničko osiguranje. Činjenica je, da nasljednici vic-ma-h-eri tjeraju „šegu“ sa narodom.

  Lažni mirotvorci i moralisti

  Njih nije briga kako ljudi žive i kako svakodnevno izlaze na kraj sa bijedom i neimaštinom. Brojka nezaposlenih je sve veća. Za divno čudo Mesić i Josipović međusobno jedan prema drugome gaje duboke simpatije. HDZ-ova i SDP-ova je lozinka „što više ukradi“ i biti ćeš više poštovan. Afere koje izlaze sad van: Podravka, HEP, INA, SMS, HŽ, FIMA,.. i.t.d. Samo su međusobne borbe između njih samih. Jedni druge zatvaraju i podmeću nogu. Od toga svega hrvatski narod opet nema ništa. Korupcijski političari tuku se preko leđa naroda. Nitko neće snimiti film o Stjepanu Mesiću i otkriti njegove neke tamne strane. Pitam se: Da li će biti ikada objavljena istina o svemu što se zbivalo u desetogodišnjoj epohi predsjednika Mesića.

  Uništavanje dokaza i zataškavanje

  Zahvaljujući prešućivanju i odobravanju, tako politička klima se je razvijala u korist jačih klanova, koji su se koristili prilikom zbaciti slabijeg neistomišljenika dolje. Jedino krupno pitanje je bilo zadužiti „domovinu“ i osobno bogaćenje i uspjeh… Kao i uostalom – tako je Mesić započeo svoju karijeru sa ratom 1991. godine. Sad je vrijeme da se skine tabu – oznaka sa svega onoga što su do jučer mogli da rade „nedodirljivi“ i sad je sasvim jasno – tko je Stjepan Mesić, taj bivši Vrhovni komandant JNA. Ovo sve ne postoji u jednoj tradicionalnoj i normalnoj zemlji demokracije, kao što to postoji ovdje u Hrvatskoj. Mesić je preradio pravni sistem po svome klišeju. Zna on što Balkanski Hrvati vole. Od građana do malo građana i dud-e-ka tanka je nit. Teško nama Hrvatima i u ovom marionetskom režimu od Jadranke Kosor. Eto, 2010. godina biti će nam najjalovija godina, to nam je najavila i poručila politička demagoška elita. Samo što nam nisu rekli uživajte
  b j e d ni ci i !

  U Bjelovaru, 22. siječanj 2010.
  C R O A T I A
  HRVATSKI POKRET ŠTIT
  Branko Stojković

  brankostojkovic152@yahoo.com
  095/814-82-90, 091/797-65-56

  http://istinazanarod.blog.hr
  http://mesomeso.blog.hr

  avatar

  22.01.2010. (19:50)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...