Komentari

sophiana.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


 • niniane

  Nevjerojatno je kako te nekad doktori ubiju u pojam... Samo ako nisu voljni pogledati malo dublje, razmotriti problem sa više stajališta... No bitno je da si napokon naišla na doktoricu koja ima razumijevanja i koja zna svoj posao... I ne treba ti biti neugodno jer SVATKO na svijetu ima neke svoje stvari koje skriva pod odjećom ili vrlo pažljivo drži u sebi. Svatko. Nekad se to može promijeniti, pa u jednom periodu imaš jedan problem, a u drugom drugi... ali uvijek su tu. Lako je reći "Eh, muče me sinusi" ili čak spomenuti neku alergiju - ali za reći ovakve stvari malo tko ima hrabrosti. No najbitnije je da radiš na tome.
  Na prošli post ti nisam komentirala jer... Zapravo mi se činilo da bi riječi - čak i mene tako silno elokventne;-) - bile nedovoljne i šuplje. A to ne želim - barem ne s tobom. Tako da mi u mislima jesi stalno, ali o nekim stvarima se ipak može razgovarati samo u četiri oka, zar ne?...

  Hvala ti puno na podršci... S obzirom na to da si upravo ti spojila mene i Joea, puno mi to znači:-) A i njemu.

  Šaljem ti veliku pusu, čvrst zagrljaj - zasad virtualno, ali nadam se d aćemo se ubrzo vidjeti pa da te zagrlim kako se spada:-)))

  avatar

  25.05.2007. (13:10)    -   -   -   -  

 • Irida

  dogovori sa svojom dermatologicom da te ipak pošalje na imunološku obradu, imunolog bi mogao dati neke konkretne odgovore na ono što ti olako nazivaš alergijicama...

  avatar

  26.05.2007. (18:27)    -   -   -   -  

 • Sophiana

  Irida- krenula sam kod dermatologinje baš iz razloga da krenem od nekuda. Bilo kuda u stvari. A sljedeći korak biti će kompletna obrada, imunološka slikai tako redom. I nemoj krivo shvatiti. Nema ničeg olakotnog kada ih nazivam alergijicama. Niti doživljavam situaciju olakotnom. Upravo suprotno.
  Nini- znaš i sama, dijelile smo istu doktoricu ako se ne varam. Bilo je to davno. A za svoje komentare ne moraš se uopće brinuti jer nije bitno (iako je lijepo od tebe) da ostavljaš svoje komentare na mojem blogu. Iz razloga što on nije napravljen da potučem rekord komentiranja blogova ili da budem među top 10 najčitanijih. Glavno je da malo navratiš, opuštena atmosfera je jedina prava atmosfera.

  avatar

  28.05.2007. (10:15)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...