Komentari

ljelja.blog.hr

Dodaj komentar (35)

Marketing


  • Majstorica s mora

    Sve što si napisala mogla bih potpisati, doduše nikad nisam bila baš grančica, osim kao mlada curica, ali nisam ni imala problema s debljinom...a ove zime sam lijepo nabacila kojih 6-7 kila viška, i još mi kažu da bih trebala prestati pušiti, pa bila bih kao slonica, iovako sam sama sebi teška, a svu garderobu sam razdijelila jer ne mogu u njoj disati...i što sad, došlo je vrijeme kupanja, trebala bih izgubiti neku kilu, a opet jako volim sladoled i čokoladu, i svaki dan ponavljam "od sutra sam na dijeti"...a nekad, što kažeš, sam mogla jesti i jesti, ali, eh, da ne duljim više...

    avatar

    06.06.2007. (16:15)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Majstorice samo ti prestani pušiti. Susjeda si je pomgla tako da je djecu, muža i torbe prebacila izvan mjesta stanovanja i uz ful cjelodnevni i cjelovečernji program zaboravila na cigare:)))

    avatar

    06.06.2007. (18:32)    -   -   -   -  

  • katrida

    .....meni , kad se temperatura popne poviše 25 stupnjeva, nestane apetit, a kako je zima bila blaga nisam se ni udebljala onih 5 kg..........ustvari zimi se trudim da se ne predebljam, a liti na silu jeden da se ne ocidin, i sad san u kafiću pojila 5 malih čokoladica jer ni jedna ženka nije tila , i dvi velike banane, i kavicu sa dva šećera, ali kolaći mi se više ne peću........sad je humanitarni koncert kod nas i prodaja kolaća a ja se ne usuđujem poć nego šetam sa mobitelom jer ako me mali sin nazove moram ga maziti preko telefona..........a je, je.......ja sam kruška građa i bacala disk i kuglu i zbog stražnjice(kruška) su mi uvik govorili da san debela, a niko nije primjećiva mali strukić.........zato i sada imam oko 72 kg, i 15 cm veći struk i svi me uvjeravaju da san mršava........pa ti budi pametan sa kilima...

    avatar

    06.06.2007. (19:26)    -   -   -   -  

  • Pegaz

    Nemam problema sa natezanjem oko kila, mada, ak se baš onak dobro zamislim, ma ne, baš mi je ok tak kak je. Barem mi muž tak veli, a on je doma zakon za moju težinu! ;-) Uštekana mama

    avatar

    06.06.2007. (20:38)    -   -   -   -  

  • atlantida

    Mene kile neće, a kada se dobro iživciram, samo kopni ono malo što na jedvite jade nabacim na ove svoje košćice. O poprsju neću ni pričati (hvala Bogu na push up-u), jedino što mi malo viri guza, tek da se vidi da sam žemsko, a i noge od koljena na niže nisu loše (ovo iznad -katastrofa.
    Nitko nije savršen, draga Ljeljo, nitko:))

    avatar

    06.06.2007. (22:19)    -   -   -   -  

  • Vinci

    sad i ja strepim od budućnosti, a vjerovao sam da bi zauvijek mogao ostati Grančicom :/

    avatar

    06.06.2007. (23:04)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Od 30 i trećega djeteta uvijek imam koje kilo više, svi moji problemi ili radosti idu groz usta, nekome stane knedla u grlu a ja bi progutala cijelu zdjelu ovijeh tvojijeh okruglica i dodala kilo cukara.
    Iskreno da se nijesam počela osjećat teška ne bi mi palo na pamet ić na dijetu, ali kad sam počela radit i dušu ispustila uza skale od Buže, malo kila malo cigari,rekla sam sad je dosta i počela skidat kila, ali kako kaže jedna moja prijateljica " jesi pop.....a kako nam je lijepo zategnuta koža", haha, nijesam previše skinila, a opet dovoljno da sam u zlatnoj sredini i da se ne osjećam ko badanj kad idem putem.
    I najvažnije sam zaboravila mislim da između nas može bit najveća razlika 10 godina, a da je sreće i ja sam mogla bit baba, ali mojima se ne žuri.

    avatar

    07.06.2007. (00:20)    -   -   -   -  

  • idesbeba

    S ovakvim receptima teško je odoliti iskušenju pa ne napraviti nešto što natipkano izgleda fino a kako li je tek u stvarnosti...? ... hm... da li to Ljelja želi da budemo suučesnice, supatnice? Ma ne, želi da popunimo svoju bilježnicu s receptima- uvjet: ne probati osobno, samo članovima obitelji na degustaciju. Kuharica strogo gledati u recept i papati mirise i ostatke jabuka. Do cilja- još 10 kg manje. Onda može DEGUSTACIJA okruglica, ne jelo! Oprosti draga Ljeljo na monoloogu- ponijelo me... Lijepi pozdrav!

    avatar

    07.06.2007. (00:57)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    hahaha kako zabavan autoironican hmmmm ili se kaze samoironican hmmmm ne znam brka me talijanski hmmmmm no dobro sigurno si skuzila kaj je pisac htio reci :-) cuj to s kilama je neverending story svih nas. Ja sam do 15 godine bila dijete iz Bijafre a onda je naglo stigao "procvat" pa sam se pocela siriti i bujati kao germa hahaha a narocito neki dijelovi tijela tipa straznji gepek hahaha pa sam onda kroz zivot prolazila razna debela razdoblja pa onda normalna (sve to onako izmijesano) a trenutno sam pretpostavljam i dalje u normalnoj tezinskoj fazi uz puno fitnessa koji obozavam a koji mi nadomjescuje moj zivotni hobi tj. folklor kojeg naravno ovdje ne mogu upraznjavati buuuuuuu Mene je majcica priroda obdarila dosta snaznom konstrukcijom (atletska ramena, J. Lo guza kak veli moja Bara, pa da ne znam koliko smrsavim nikada ne mogu izgledati kao stanga jer je moja konstelacija koscica naprosto razvijena hahaha Nego, imamo jednu zajednicku crtu a to je KLUB MRZITELJA PEGLANJA hahaha

    avatar

    07.06.2007. (12:09)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Drage moje do prije 5-6 godina nisam nikada imala ikakv problem s kilima, a ni s hranom. Nitko od nas ne voli masno, ni previše slatko, svaki dan se jede sirovo i kuhano povrće, mesa malo, ribu i sad se čovjek, hmmm, žena pita kad već jedemo zdravu hranu i zdravo pripremljenu o čemu pričaju silni nutricionisti...
    Jasno mi je da netko od nervoze može jesti hranu a netko sebe. No kad nemaš takve probleme otkud sad ovoliki višak? Ili će mi reći da su mi cigarete davale vitku liniju a da sam prirodno bucmasta?
    Mentina u hrvatskome jeziku kada se pravi složenica od preuzete strane riječi pravi se s latinskim/grčkim predmetom (nije stvar) a složenice s hrvatskim riječima slažemo s hrvatskim predmetom (opet nije stvar, već ono što se stavlja ispred)
    Pozdravlja vas prirodna bucka:)))

    avatar

    07.06.2007. (13:23)    -   -   -   -  

  • mish misho

    Shto se izgleda tice ovo shto katrida pishe kao da sam ja pisala. Imala sam super liniju i svi mi govorili da sam debela. Sad sam ista, samo se struk rastegao i josh mi govore da sam premrshava. Pa ti budi pametan...Ma, boli me briga! Samo da si mishitje zategnem, to mi je trenutno problem (kicma i zglobovi).

    avatar

    07.06.2007. (16:22)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Ja sam veliki poklonik jela. Obozavam jesti i imam srece pa jos nisam debel ni u svojoj 44 godini :)) Jebiga, genetika :)))))
    Sto se tice fino popunjenih dama, bolje je da je ima nego da je mrsava.
    Znam da se recimo u Bayernu nekada davno cura nije mogla udati ako je mrsava i ima male sise. Smatrali su da takve ne mogu dobro radjati i raditi seoske poslove :)))

    avatar

    08.06.2007. (06:51)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Slušaj me što ću ti sada reći...ja sam debeo već 20 godina. Ne opterečujem se time. Neki put malo popizdim samo radi obleke, jer ruku na srce teško mi je naći što želim, a inače sa zdravljem sam dobar, radim sve što rade i mršavi.Nekada sam i sam htio vratiti kilažu na staro, to jest da budem mršav. Prilikom prve rigorozne dijete, dobio sam 10 kilograma. Nakon druge rigorozne dijete smršavio sam 20 kilograma, i potom po završetku, dobio 30 kilograma.Tako da danas imam 130 kilograma.Sve zahvaljujuči dijetama. Od kada ne idem na dijete, imam istu težinu, a jedem manje i manje kako sam stariji...dakle, moj ti je savjet, ako nemaš problema sa zdravljem ne opterečuj se time...pusa....

    avatar

    08.06.2007. (09:24)    -   -   -   -  

  • fanny

    "Jela kao vol..." - to bi se i za mene moglo reći :))) Ja sam jedno vrijeme mislila da ću se popuniti s godinama i to se i dogodi zimi, ali na žalost - ljetne vrućine ili životne okolnosti se pobrinu za liniju. Ponekad bih voljela da nije tako. Sad ću itekako morati brinuti da mi kile ne počnu curiti, jer mi treba snage. *ebi ga - ne valja kako god okrenuo.
    Pozdrav :)))

    avatar

    08.06.2007. (09:59)    -   -   -   -  

  • jja

    Ja nikad nisam pusila ali sam do 30-ete bila genetski mrsava, visoka i mrsava a jela sam puno vise nego sad....ovaj tvoj tempo mene tek ceka tako da se ufam da cu jos barem jendom u zivotu biti mrsava, recept zvuci za bogove! Sabotaza samo takva.

    avatar

    08.06.2007. (13:25)    -   -   -   -  

  • majčica

    Uh, prste za polizat, taj recept za okruglice od jabuka.

    avatar

    08.06.2007. (14:15)    -   -   -   -  

  • Chicago Chick

    ja sam mislila da je to o debljanju oko 30-te mit dok se nisam sama uvjerila, šmrc. a mislim da jedem manje nego prije i nista sta deblja. valjda nam treba sve manje i manje hrane s godinama. a najgore je sta imamo vise vremena kad smo stariji, i sta ti se onda nekako i vise jede, veci si gurman. eto, tvoja prehrana je super, a opet si se malo udebljala. a zamisli tek da jedes ko vecina ljudi! i bas vidim sve vise debljih ljudi i u hrvatskoj, posebno djece. ili sad mozda primjecujem svakog debljeg jer sam opsjednuta svojom tezinom?

    avatar

    08.06.2007. (17:28)    -   -   -   -  

  • Cordelia

    Ja ću bez straha probati te okruglice od jabuka, ako se netko ponudi da ih napravi :))). Nemam problema s težinom. Ima me samo u sisama i u guzi (valjda kao protuteža)

    avatar

    08.06.2007. (17:57)    -   -   -   -  

  • ista kao prije

    stalno sam mršava i muku mučim da dobijem koji kilogram....ne znam,valjda sam previše živac

    avatar

    08.06.2007. (18:03)    -   -   -   -  

  • kvadar

    ufff u mene vjecna borba s kilima...ponekad se osjecam ko babuska:PPP

    avatar

    08.06.2007. (22:44)    -   -   -   -  

  • umorno_oko

    Ključna izjava ti je ono "... ostavila se pušenja ..." a ostatak je samo posljedica :-(
    Znam, iz iskustva, znam, itekako ... da sad ne govorimo u brojkama :-((
    ... i hvala na brizi i na pitanju, dobro smo, svi troje, izgubljena je bitka, ali rat još traje. Operacija "F**k Pampers" je odgođena ... nastavak u sedmi misec, kad pristane vrtič. Fala za slapove Krke, možda i gremo sutra, ako bude lipo vrime ... a nije me bilo na blogu isključivo iz poslovnih razloga ... sad se pomalo oporavljan ;-)

    avatar

    09.06.2007. (09:08)    -   -   -   -  

  • Santea

    Ostaviš ove recepte i onda nemoj biti okrugla.Ma di ja uvik na spizu nabasam u ove ure?:))

    avatar

    10.06.2007. (00:17)    -   -   -   -  

  • katrida

    ..........dobar ti dan ljelja.........već kad smo uranile, haha, a bit će vruć dan......mali sin je maza i linčina, ali zna koliko može i di je granica, ja se nadam.......

    avatar

    10.06.2007. (07:17)    -   -   -   -  

  • borut

    E ovaj "ping-pong" bi mi odgovarao! Vesna pravi sa sljivama (ali ne dovoljno cesto)!

    avatar

    10.06.2007. (15:10)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Jao, Gavrilovicka, mmmm...

    avatar

    10.06.2007. (16:07)    -   -   -   -  

učitavam...