Komentari

bezazlena72.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • danza.....

    bio sam jednom na sletu. sjećam se da me se strašno dojmilo kako su neki vojnici marširali sa zastavama i visoko dizali noge, a svi ko jedan. I još se sjećam da je puno ljudi imalo otvorene kišobrane, koji su im služili kao suncobrani ustvari. Tada NISAM vidio tita prvi put.
    Jednom nas je poredalo uz cestu da pozdravimo druga tita u prolazu. I čekali mi tako i čekali, kad odjednom eto ti kolone, mi brzo svi do ceste i mašemo, a kolona piči valjda 150kmh i ne jebe nikog živog, projurila kraj nas ogromnom brzinom. Tada NISAM vidio tita drugi put. A nisam ga vidio ni kasnije. to bi bilo sve, fala na pažnji ;-)

    avatar

    25.05.2007. (10:16)    -   -   -   -  

  • mALa309

    Sretan i tebi Dan mladosti i vidimo se na koncertu ;))
    a malko sam premlada za sletove i štafete, al sjećam se dobro dana kad su me primili u pionire, to je kod mojih doma bio takav ponos i čst da sam dobila crveni BMX na poklon... i sjećam se da sam u pionirskoj oblekici išla polagat vjenac na spomenik Vladimiru Gortanu jer mi se tak zvala OŠ ;))

    avatar

    25.05.2007. (13:55)    -   -   -   -  

  • WhatWasThat

    Jaooo upravo se sjetih da mi je danas burazu rodjedan:S a ja zaboravio :( auuu... pasmater...

    avatar

    25.05.2007. (20:03)    -   -   -   -  

  • Lazanje

    čulo se dolje do maksimirske :D Nego jel imas kakve dijetne palacinske sa ništa masti, malo ugljikohidrata i proteina puno?

    avatar

    25.05.2007. (23:13)    -   -   -   -  

  • Nemam pojma!

    Hopsalo se nego kako... a možda me i danza... gledao... kad sam jednom bio sa zastavama :-)))... a hvala Bogu još se može hopsati... :-)))

    avatar

    26.05.2007. (00:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...