Komentari

tyche.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Day

    Sve 5 u teoriji. Praksa je ipak nešto drugo. Kao 1. glede sveobuhvatnog poimanja stvari - jednostavno ne možemo od svakog tražiti to cjelovito sagledavanje jer ima nas pametnih i glupih, obrazovanih i neobrazovanih, a svi imamo pravo na mišljenje i djelovanje i svi glasamo.
    2. ostaviti iza sebe-puno lakše reći nego učiniti. U ovom nesavršenom svijetu svi nose breme prošlosti-svi narodi, svi pojedinci. To nije hrvatska ekskluziva. I duboko sam uvjerena da to ništa ne može promijeniti pa čak ni novac kao takav. On će malo ušutkati ali nikad duboko promijenti predrasude, naše viđenje povijesti i budućnosti.

    avatar

    23.05.2007. (13:14)    -   -   -   -  

  • levant

    Teško se nosim sa svojim vlastitim bijesovima i ljutnjom.
    No malo pomalo ostavljam ih iza sebe.
    Znači moguće je.
    Ali treba imati volje, želje, hrabrosti (ili očaja? -ako ne ostavim iza sebe uništit će mi budućnost) za to.

    avatar

    23.05.2007. (13:22)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Prvo da ti se zahvalim na linku. Nadam se da to imaš snimljeno i u boljoj rezoluciji. Ovaj dokumentarac je za povijest. Iskreno nikad se nisam previše upuštao u analizu 911, ali neke stvari su mi smrdile od prvog dana. Tek kad čovjek to pogleda ovako komprimirano... onda sve dobije pravi smisao.
    A glede ostalog iz tvog posta... mogu reći samo kako će naša generacija svjedočiti korporacijskim ratovima budućnosti. Irak je samo poligon za isprobavanje novih doktrinarnih pristupa i razradu ideja vođenja takvih ratova. Pitam se tko je sljedeći? Tko se ono nalazi između Iraka i Afganistana? Iran možda?

    avatar

    23.05.2007. (15:48)    -   -   -   -  

  • 2Bored2Live

    Ne mogu reci da su ljudi koji gledaju ograniceno u krivu, jednostavno,ja kao osoba radije vidim stvari za ono sto jesu nego za ono sto predstavljaju,no isto zbog toga znam da i imam ogranicen pogled na stvari,jos uvijek bi mi bilo drago,jednostavno to znaci brijat svoj film i to je to.

    Ipak ono sto ostaje je 'Zelim vidjet stvari za ono sto jesu'.

    Svaka osoba izabere, nasa perspektiva nije bolja od tuđe,ona je samo naša.

    avatar

    24.05.2007. (17:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...