Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • inhibitor

    Opa Miki (ali ne Bandić) priviđa li mi se ili je Nemanja počeo objavljivati abstracte? U svakom slučaju pozdravljam novu uređivačku politiku "Vaseljene" jer tvoji su komentari puno zanimljiviji od politikantskih trkeljanja.
    Možda bismo rekonstrukcijskom kirurgijom mogli pomladiti Stipu i osposobiti ga za još jedan mandat? Nije problem ako onemoća i prestane hodati, uvijek ga možemo priključiti na baterije da maše okupljenoj svjetini s prozora predsjedničkih dvora.

    avatar

    21.05.2007. (21:23)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Tamo uvijek piri lagani vjetar, pa će ga njihati bez ikakva Predsjednikova dodatnog napora.
    Tito recimo nikada nije mahao rukom za vožnje automobilom: to je tajna svih naših kocaka po cestama ovoga grada ili države: na kockastim se drumovima Titova ruka klatila sama od sebe, a narod je razdragano uzvraćao na to prijateljsko mahanje!
    To je genij i uzor koji valja sljediti.

    avatar

    21.05.2007. (22:17)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Gospodin Bandić | Sestincanin | 22.5.2007 928
    je sposoban čovjek kojega nikakve prepreke neće zaustaviti da dođe do svog cilja. A cilj je dinamički: njegova vlast mora stalno rasti i jačati. Pokazalo se da je za postizanje tog cilja bilo potrebno 1. angažirati hrvatske (i BiH) Vlahe, 2. preuzeti s njima vlast u Zagrebu, 3. stvoriti od gradske vlasti u Zagrebu najjače privredno poduzeće, 4. osigurati za to podršku Vlade i Sabora (Mrduljaš, Sanader, Rošin, Matulović-Dropulić, Šeks) 5. osigurati veze s EU peračima novca i plasman tog novca u devastaciju hrvatskih građevinskih prostora u prvom redu Zagreba i obale. Akoi me sjećanje ne vara, sve je dosada išlo O.K.! Pitam se tko ili što stoji na putu tqkvom razvoju (Milanović, Antunović, Picula)?

    avatar

    22.05.2007. (09:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...