Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • dst

    Evo ti odgovor na: http://www.blogger.ba/komentari/?blog=53854&post=912572

    avatar

    20.05.2007. (16:58)    -   -   -   -  

  • stane dolenc

    protivno svojim načelima ovaj put neću ostaviti adresu svog bloga, al ti je lako otkriješ. studirao sam to vrijeme u sarajevu, izlazio s tadašnjim političkim podzemljem, bio sam jedan od troje koje milicija nije privela jer smo se na vrijeme makli s tkz. "bala vampira", odnosno fešte kćeri kolumniste dimitrija bjelice, dopizdila nam muzika, mislim da se grupa zvala van der graf generator il nešto slično. i među studentima se znalo da je tadašnji obračun sa šešeljem bio obračun dvije struje saveza komunista, mi smo bili instrumentalizirani protiv one koja je bila u pravu. sjećam se ogorčenja u društvu, kad je punašni i nepopularni stane dolenc rekao istinu, da je šešeljev spis vjerojatno potencijalno najopasniji u novijoj povijesti, što je i bio, muslimanski studenti su tada bili uz šešelja iako je tumačio da muslimanska nacija ne postoji.
    boki četnik, nikad nisam upamtio kako se zove, čuo sam da je bio ratni zločinac sa svojim postrojbama, no ne znam da ga je haag optužio, nazivao je prof.šešelja komunističkim pederom.istraživački novinari uvijek pak otkrivaju nešto novo, no kad sam ja bokiju uz piće onda rekao da sam hrvat, on je napomenuo, ma lako ćemo se svi mi namiriti, samo da komunisti padnu.
    evo da se potpuno razotkrijem, mesić je uglavnom pozitivna pojavnost novije povijesti, bez obzira što još istraživački novinari otkriju...

    avatar

    20.05.2007. (17:41)    -   -   -   -  

  • DST

    Dakle, treba staviti znak jednakosti između četnika Šešelja i Arkana s jedne strane i naših udbaša, s druge strane. Jedino ovako će narod progledat. Političku elitu treba smijeniti na izborima i onda će štakori svi van, ovako se samo igramo mačke i miša ...

    avatar

    20.05.2007. (18:08)    -   -   -   -  

  • orhidopeksija

    Da. Mene fascinira jedna jedina stvar. Nekakav čovjek zapne u razvojnoj fazi, ljudi to onda proučavaju, dive se, pišu naučne radove, a nitko ne kaže da je to jednostavno. Naši roditelji nisu bili baš pametni, kakva sranja su radili, al eto. Bolje ja s ovako svoje oralne faze da kažem - volim sarmu više nego biti pametan. To je to.

    avatar

    20.05.2007. (19:34)    -   -   -   -  

  • Sabahudin Zorić

    Žarko Karišik kojeg je "Magistar" Šešelj špijunirao sada je profesor na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu. Jedno vrijeme bio izbjeglica na Durmitoru. A Muhamed Potogija, radnik Udbe koji je od Voje Ćosavog Čede primo tračeve o Žarku Karišiku, eno ti ga u SDA Sarajeva, a otvorio je i advokaturu.

    avatar

    21.05.2007. (01:55)    -   -   -   -  

  • Sredoje Šušak

    Đe si bolan zabrazdio Sabahudine. Žarko ti je od 1992. bez posla. Samo se njegove knjige nalaze k'o literatura Ekonomskog fakulteta, a on je tamo i danas nepoželjan. Zato su Vojo i Muhamed napravili karijere.

    avatar

    21.05.2007. (02:23)    -   -   -   -  

  • NetPrevaranti

    haha, Magistar

    avatar

    21.05.2007. (20:24)    -   -   -   -  

  • B.STOJKOVIĆ

    OVO JE KRAJ MESIĆA I DOŽIVOTNOG POČASNOG PREDSJEDNIKA

    REPUBLIKE HRVATSKE





    Protivnici Moamera Gadafija tvrde da za vrijeme svoje vladavine libijski pukovnik financirao je razne europske državnike, između ostaloga i bivšeg hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića, koji je često putovao kod Gadafija. U deset godina svog mandata Mesić je potrošio putovavši u Libiju kod diktatora Gadafija dvadeset milijuna dolara. Libijski pobunjenici našli su dokumentaciju i uplatnice od Gadafija, koji je i financirao poduzeća u Libiji, koja su u vlasništvu Stjepana Mesića i njegove obitelji.



    Jednu od informacija ovih dana je otkrio i Republikanski predsjednik stranke u Libiji. Da dokumentacije je nađena u napuštenoj rezidenciji od Moamera Gadafija. Europsko vijeće je blokiralo 30-tak velikih libijskih gospodarskih tvrtki, među kojima su Mesićeva poduzeća: naftne kompanije i brodsku luku, i banku… Glavni državni odvjetnik Mladen Bajić, trebao bi istražiti porijeklo imovine od visokog kriminalca Mesića.



    Očito je da u hrvatskoj državi nedostaje reda. Mesić je donesao poniženje i sramotu hrvatskom narodu. Stjepan Mesić je bio igrač od zločinca i uzurpatora vlasti Gadafija. Libijskom šefu će se suditi za likvidacije neistomišljenika, šverc, progonstva i kriminal…, za razvratni život… Mesić je dolazio u Libiju na privatne večere i događaje, na taj način je zloupotrijebio najvišu funkciju predsjednika hrvatske države. Svi Mesićevi susreti sa Gadafijom nisu našoj zemlji donesli nikakvu korist, nego više štete i troška.



    Godinama je Hrvatski narod sve to neinformirano gledao i krajnje propadao. Nije nevažno napomenuti – tko je bio na čelu države i tko je takve birao kao Mesića. Mladen Bajić nije reagirao i ništa poduzeo u svim tim slučajevima, a sad ima priliku da ispravi sve svoje greške. Isto tako i ovaj međunarodni skandal. Stjepan Mesić mora objasniti sve financijske kriminale i pljačke hrvatske države. Postojao je tajni plan između Mesića i Gadafija, tj. njihovog lobističkog kluba.





    U Bjelovaru, 07. 09. 2011.



    Pokret ŠTIT:

    Branko Stojković

    http://crostojkovic1958.blog.hr

    avatar

    07.09.2011. (12:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...