Komentari

tracmarenda.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Sanja ...

    Kad se smrt dogodi dovoljno puno puta prihvatiš je ali se ne navikneš. Meni je lakše vjerovati da to nije kraj. Sve će biti u redu, život je tako zamišljen.

    avatar

    20.05.2007. (12:53)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Jako mi je žao, draga...
    i sama sam u posljednje vrijeme izložena sličnim situacijama i znam kako se osjećaš,
    suosjećam s tobom..
    za nas gladne se ne sekiraj, naći ćemo nešto i u ostavi...tvojih riječi, stihova... a ti nam se brzo oporavi i čuvaj se!
    Znaš , nekad je lakše i preboljeti gubitak kad se dijeli tuga...
    Nikad , ni u jednom trenu nisam pomislila da bi ti samo tako nestala!
    Zanimljivo je kako čovjeka upoznaješ , a da se nikad niste vidjeli!
    Topli pozdrav i osmijeh

    avatar

    20.05.2007. (13:04)    -   -   -   -  

  • da sam mudra

    Nikad nitko nije spreman za gubitak, stoga je bol koja te zatekla prirodna...
    S vremenom se naučimo nositi s gubitkom i s blagošću se sjećati onih kojih nema...
    Uzmi to vrijeme i ne spremaj marendu do daljnjega.

    avatar

    20.05.2007. (13:12)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    Draga moja Marenda, još jednom oprosti. Žao mi je, mislila sam da si nestala iz sasvim običnih i lijepih razloga. Nekada nije dobro biti optimist. Drži se.
    J.

    avatar

    20.05.2007. (14:03)    -   -   -   -  

  • sewen

    čuvaj se draga moja...

    avatar

    20.05.2007. (14:50)    -   -   -   -  

  • amarcord

    Moje iskreno saučešće. Svaki zaključak bez osnovnih tj. bitnih informacija je puko nagađanje. Nisam pametan i ne znam za što bi rekao da je najgore. Što se mene tiče ne moraš se truditi ništa, oko bloga najmanje, brini se za zdravlje. Prioriteti ne bi trebali biti upitni. Dobar razlog meni ne mijenja osjećaje, takvi su kakvi su i sasvim dobro znam da svijet nije složen tako da bi se vrtio oko bilo koga od nas. Kada boli, boli, i što drugo nego se isplakati. Nema čovjeka koji ne živi uz smrt, i rijetko će ona donijeti olakšanje, ali tugu, uvijek. Logično je da budeš čvrsta kada je to potrebno, jer ako naudiš sebi, nećeš nikome pomoći, najmanje dragom biću koje je otišlo, i nemoj ni pokušavati reći da je to nešto što ne ovisi o tebi, kamoli da je jače od tebe. Ne zaboravi da kada bilo tko ode, ostaju neki drugi bliski ljudi koji nas trebaju, oni bi trebali biti dovoljan razlog da činimo prave stvari, bar one koje možemo, ma kako teško bilo, ali znam, lako je pričati. Smrt je gruba, svijet je okrutan, ali ide dalje bez bilo koga od nas, hajde, za koji dan će biti lakše, ionako nema izbora, udahni duboko, i suze će jednom stati, ostati će sjećanje na lijepo, ljubav će zauzeti svoje tiho mjesto u srcu i to je to. Puno riječi nije primjereno, ali u ovakvim trenucima gotovo da ništa nije primjereno, jer sve je ionako odraz potpune nemoći. Zagrljaj i osmjeh, tužni :)

    avatar

    20.05.2007. (21:33)    -   -   -   -  

  • mama iz RiJeKe

    smrt .... grozota jednom riječi oduzima nam drage ljude ...
    ne volim tu stepenicu života...
    čuvaj se ipak je zdravlje na prvom mjestu a za nas ...
    ne brini .... neće nam škoditi malo dijete
    oporavi se i vrati čim budeš mogla

    avatar

    20.05.2007. (22:03)    -   -   -   -  

  • Santea

    Draga moja Marenda jako mi je žao,vjerujem da u ovom trenutku ni jedna riječ ne može biti utjeha,pa želim da znaš da sam tu kao potpora,kao prijateljski stisak ruke ako je potreban.Čuvaj svoje zdravlje...ima vremena za marendavanje.Čuvaj se i drži mi se!

    avatar

    20.05.2007. (22:48)    -   -   -   -  

  • između jave i sna

    draga nekako sam imala predosjećaj da nešto nije u redu i samo se nadala da si dobro, ti i tvoji najbliži... znam da ti je sad užasno teško, da te pogodilo... uvijek je bolno kad odlaze dragi ljudi... nema riječi utjehe, svaki pokušaj bi bilo tek suhoparno nabrajanje onog što već i sama odavno znaš - da osobe žive u nama sve dok ih nosimo u srcu, da nas nikad ne napuštaju, da je on sad ipak, nakon bolova što je trpio pronašao svoj smiraj...
    ne, neću nabrajati takve misli...

    zamolit ću te da ovaj put misliš na sebe i skupiš svu snagu i volju, svu onu životnost koju nosiš u sebi i uz odmor koji ti treba vratiš svoje tijelo u stabilnost... a u tebi ima puno snage i znam da možeš...

    uz tebe sam, mislima, duhom... ozdravi, odmori se... osmijehe ti šaljem, maslačkove pahulje i mjesečev sjaj... hajde, draga moja, skupa smo jače i možemo sve prebroditi, zar ne?
    evo, ja ću skuhati marendu, sve za jedan tvoj osmijeh...

    avatar

    21.05.2007. (09:33)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    samo pozdrav. mislim na tebe. čuvaj se.

    avatar

    23.05.2007. (12:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...