Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • inhibitor

    Sad si otkrio jednu perverznu istinu - NEMANJA RADI ZA EPH!
    Koliko se sjećam naših patoblogerskih druženja, o "velikoj koaliciji" si pisao još prije nastanka Vaseljene. Negdje u arhivu patologije imam dokaz za to (ne da mi se umarati moje njegovane prste s pretraživanjem, ali za neupućene taj sam komentar pejstao na blogu gospodina Vidovića).

    DEFINICIJA BLOGA - Blog je servis besplatnih informacija za novinarske neradnike koji preuzimaju sadržaj bez navođenja izvora.

    avatar

    19.05.2007. (08:38)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Misliš na ovo? To je ipak pisano već nakon Big Banga: Vaseljena nastaje u prosincu, a ovo je tekst iz veljače, izvorno pisan za 'Patoloblogiju':

    "Ovo što ću sada napisati molim da shvatite doslovno, ali, jednako tako ni na koji način ne želim dekuražirati Patogloge od izlaska na izbore, širiti apatiju i stvarati atmosferu defetizma i fatalističke pomirenosti sa zlehudom sudbom večnog status quoa u plebejskoj statici panonskog bentala. Dakle, nedavno sam pitao Malenicu neka nam objasni, kad je već mudo i kad je u ringu, kako su to Stajp, šjor Ivo i Račan uvezani u jedan bizmis, čineći od hrvatske političke scene teatar sjena, običnu farsu, a od građana, da ne duljim - glupane! Pa evo: osim što su Zagrepčani idioti jer toleriraju da Bandić i Sanader na nizu firmi posluju fifty-fifty, kao recimo na televiziji Z1, koja je donedavno, dok ja nisam o tome raspravljao na portalu Jutarnjega lista, bila u vlasništvu IGH i tri fizičke osobe, pri čemu je jedna, Pero Lozica, odvjetnik Hypoa i veća šarža od Nobila, Carića i Pavića zajedno, jamstvo participacije Bandića, a IGH, pod kontrolom Dropulićke i neposrednih upravnih egzekutora notorna je HDZ-ova firma, da bi se sada ponovo pokušalo zabašutiti to partnerstvo kroz firme neizbježnog gospodine Bitange, tako su na državnoj razini - da, zaboravio sam kazati: ove rabote Sanadera i Bandića već su ionako ostavarena Velika koalicija HDZ-a i SDP-a, i to je Račana još prije nove godine ponukalo na izolaciju i promišljanje što da učini i kako da uzmakne, jer, očito, izbori su na razini Mesić-Sanader-Bandić dogovoreni!, pa tako Mesić i izlazi s prijedlogom Velike Kolicije stalno iznova - dakle, na državnoj se razini to parterstvo najljepše vidi u Škegrinoj "Trećoj sreći": tu mali Račan reklamira "Mukte" (ne znam znadete li cifre toga posla, ali dvij-tri godine takvih reklama i mali će moći kao Čačić kazati da je prije tridesete riješio život!), Mesić je in posredstvom Ergovićeve "Nexe" grupe, a Ivo Sanader je u zadnji čas ubacio svojU "M San Grupu", koji je baš prošle godine, najviše zbog poslova s državom, prvi put prešao granicu prometa od 1 milijarde kuna! Dakle, predsjednik, premijer i šef oporbe posluju zajedno, pametno, daleko od očiju javnosti, a ovo je samo jedan, najčišći, najogledniji primjer: kao zmija, ležiš, a ideš! (Za znatiželjne, osim Todorićeve Jamnice i švedskog Tele2 u konzorciju su tvrtke Dalekovod, FIMA holding, Croatia osiguranje, NEXE Grupa, Konstruktor inženjering, M San Grupa, Institut građevinarstva Hrvatske te Privredna banka Zagreb; sjajno drušvo, i posebno inspirativno kad se pogleda tko je tu ušao i po kojoj logici: naime, dovoljno je zapitati se kako nastaju takvi konzorciji, KOJOM LOGIKOM!).
    Takvih primjera ima kolik god želite: najljepši su oni graditeljski, u ovoj pomami slobodnozidarskog poduzetništva, gdje Bandijeras služi samo kao egzekutiva narudžbama s vrha: nema dana, veli Milan, da ga pet puta ne zovu samo s Pantovčaka! Mada, kakve fotke stižu iz Šelendićeva doma, teško da ima potrebe za telefonskim dogovorima; bit će da je riječ tek o podsjetnicima).
    Idemo dakle s Asocijacijama, pri čemu, kao što je vidljivo, nije osnovno pogoditi na koga se tu misli, nego je presudno zadati što bolju asocijaciju: npr., ako želite acocirati vezu Mesića i Jamba, što kažemo? Pa jasno - pop Duka! I tako...bit će jakoooo zabavno.
    Mene će, naravno, najaviše zabavljeti asocijacije tipa: Gavin - Šoljan ili ZAMP - Josipović, ali, to su moje male, kako sam kazao, idiosinkrazije. Snifanje, što ćete!" 06.04.2007. (11:56) -

    Svi mi radimo za EPH! Mada to ne znamo.

    avatar

    19.05.2007. (09:11)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Imam ja i slogan o tome: Mi gradimo EPH, EPH razgrađuje nas!

    avatar

    19.05.2007. (11:50)    -   -   -   -  

  • njetocka

    Znači zaposlenici su iskorišteni kao zamorci bez svojeg znanja i pristanka! Pa to je strava u ulici lipa, a ne mnogo buke ni za što.

    avatar

    19.05.2007. (15:43)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Dobro, pa to im se događa svaki dan, to zaista nije razlog za bilo kakav nemir.

    avatar

    19.05.2007. (17:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...