Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • OPLJACKAN

    To nisu stanovi denacionalizacijom vraceni bivsim vlasnicima.To su stanovi koji su kupovani kao neuseljivi za 10% vrijednosti sa stanarom u njemu koji je imaoTRAJNO RJESENO stambeno pitanje i NASLJEDNO zaclanove zajednickog domacinstva Tim stanarima nisu dali otkup,nego su ih pretvorili u podstanare,da bi ovi "VLASNICI"koji su platili 10%ZARADILI 90%vrijednosti stana.To je nasa vrla ministrica Dropulic 97god.donijela u zakonu o najmu.TAKVE STANOVE IMAJU ČLANOVI VLADE,SABORSKI ZASTUPNICI SUDCI USTAVNOG SUDA VRHOVNOG SUDA,ODVJETNICI I RAZNI DRUGI MESETARI Pa normalno da nas vrla ministrica nije primila jer nezna stabi nam na sve ovo rekla. STANAR SA "TRAJNO RIJESENIM STAMBENIM PITANJEM PRIJE 50 GODINA SRDACAN POZDRAV

    avatar

    18.05.2007. (11:26)    -   -   -   -  

  • levant

    sad cu bit malo otrovna, ali svi smo mi građani drugog reda. ne samo ovi što traže otkup.

    avatar

    18.05.2007. (15:36)    -   -   -   -  

  • delnice

    samo bi tia reć da ti je prethodni post fantastičan! doć će i izbori..al to je fascinantno kako taj hdz uvik krade, to in je valjda u krvi stranke..

    avatar

    18.05.2007. (18:08)    -   -   -   -  

  • OPLJACKANI.

    OPLJACKANI
    Nama ne samo sto nismo dobili otkup nego su nam uzeli i ono sto smo imali 50 god.TRAJNO RIJESENO STAMBENO PITANJE.
    @levant
    Normalno jersmo mi STOKA sitnog zuba.
    @prosirene vene.
    hdz je to napravio,ali ni koalicija tonije ispravila,jer POLITICARI svih stranaka su unutra.

    avatar

    18.05.2007. (19:11)    -   -   -   -  

  • delnice

    ma naravno, slažen se, al samo san tia reć kako je hdz UVIK u nekin makinacijama, dok ostale stranke malo i ništa, iako i one imaju putra na glavi..

    avatar

    19.05.2007. (12:21)    -   -   -   -  

  • OPLJACKANI

    Ne samo sto nas nece da prime nego nam nedaju ni da pisemo o tome.

    avatar

    19.05.2007. (14:56)    -   -   -   -  

  • Obespravljeni

    Nije istina ono, što kaže Dropulićkino ministarstvo, da su naši zahtjevi za otkup stana "protivni Ustavu". Naši zahtjevi su u skladu i sa Ustavom i sa Aneksom G ugovora o sukcesiji, koji NE štite vlasnička prava nominalnih vlasnika, koja su oduzeta davno prije 1990. god., nego, naprotiv, štite naša trajna i zakonita vlasnička prava, koja smo imali 1990. godine, kad ja Ustav RH stupio na snagu, a imali smo ih i kasnije. Nominalni vlasnici bili su po zakonu trajno isključeni iz prava posjeda, uporabe, i dr. Nama su stalno, trajno i isključivo pripadala ta vlasnička prava t.j. oko 90 posto vrijednosti te imovine, a oni su zadržali samo pravo prodaje stana (ali su to mogli ostvariti samo uz daleko nižu cijenu). Oni mogu tražiti SAMO NAKNADU od države. Čak su i neki najmoprimci bez stanarskog prava(!) dobili člankom 48. Zakona o najmu iz 1996. god. pravo otkupiti privatne stanove po odredbama Zakona o prodaji stanova iz 1991. godine. To je tada odobrio i Ustavni sud, radi socijalne pravde (ali nama nije odobrio!!!). Jasno je, da jednako pravo otkupa naših stanova, za oko 10 posto cijene, moramo dobiti i mi, a odluke Ustavnog i Europskog suda su pogrešne. Ne trebamo se mi ništa dogovarati s nominalnim "vlasnicima", nego se moraju donijeti ispravne zakonske odredbe na temelju Ustava, Aneksa G, itd., isto kao što su bez ikakvih dogovaranja bile donesene i odredbe o otkupu nacionaliziranih i drugih stanova.

    avatar

    20.05.2007. (11:23)    -   -   -   -  

  • OPPLJACKANI

    Nedavno u HRVATSKOM SABORU koaliciski partner Sanaderov gosp.Hrelja postavio je pitanje u vezi takozvanih zasticenih najmoprimaca.Sanader je rekao da prvi put cuje za nominalne vlasnike, Pa koristim priliku da mu objasnim na njegovom slucaju:
    Onoga casa kada je gos. Sanader za10%vrijednosti kupio neuseljivu kucu u kozarcevoj sa 3 stanara koji su imali trajno i nasledno rijeseno stambeno pitanje postao je NOMINALNI VLASNIK KUCE. A kad je dao 3 stana stanarima/nadam se da ih je on platio i nadam se da su se i stanari stime suglasili/ POSTAO JE TEK TAD STVARNI VLASNIK KUCE.

    avatar

    20.05.2007. (13:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...