Komentari

ludlud.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • aurora

    nikad nisam vidjela bolji opis psihičkog stanja. želim ti svu sreću ovoga svijeta i da pobjediš to unutarnje ludilo. mene godinama muči pitanje da li je moguće to pobijediti snagom volje ili je neophodna terapija ljekovima. i da li itko od tih doktora sluša pacijente ili ih samo nakljukaju ljekovima. djelomično sam dobila odgovor. p.s. ja sam ajmo reć uspila tj uspjevam samo kontrolom odoljevati povremenim napadajima panike a tili su me našopati tabletama od kojih sam samo spavala, nisam mogla vani takva a u kući me ionako nisu mučili napadaji već u shopping centrima.i tako sam surfajući netu našla par korisnih savjeta o samokotroli disanju i sl. gluposti koje su mi nakraju pomogle da bar ako nisam sto posto pobjedila drzim onaj 1 posto pod kotrolom. u svakom slučaju kad vidim ovo što se tebi događa shvaćam da je ovo što se meni događalo ništa u usporedbi s tim, i što je najgore od svega uvijek se takva sranja dešavaju ljudima koji su preodgovorni i obrazovani, inteligentni i sl.

    avatar

    13.05.2007. (11:34)    -   -   -   -  

  • robi

    nije da vjerujem u to ali poznajem osobu koja ima slične siptome i splitski pop istjerivač duhova joj je dijagnosticirao opsjednutost. a i don vinko sanader brat od premijera kaze da su psihicke bolesti manifestacije zlog duha. jos jednom ponavljam da ne vjerujem u to ali mozda da probas otkloniti i tu mogucnost.

    avatar

    13.05.2007. (23:31)    -   -   -   -  

  • ludlud

    Hvala na brizi i prijedlozima, ali sad sam već puno bolje. Izgleda da je pomogla standardna medicina. Bio sam veliki skeptik, ali eto. Glavno da je bolje. Sad sam već u stanju opisivati stanje u kojem sam bio, a i vraćam se u život pomalo. Tako da svi moji postovi pomalo kaskaju za stvarnim vremenom. Na žalost, trenutno nemam vremena odgovoriti detaljnije, ali potegnuli ste vrlo zanimljive teme i o njima ću svakako uskoro napisati postove pa ćemo ih moći još bolje prokomentirat, a te teme su, recimo, lijekovi da ili ne, egzorcizam i psihičke bolesti što i kako, okultno i psihologija, kako rano prepoznati simptome i zašto o tome malo znamo... ma ima tu milijun tema, a što je najgore, većinu ih sam prolazim kao vrlo konkretne probleme u životu. Jedna od želja koje sam imao kad sam počeo ovaj blog bila je i da pomognem ljudima koji će čitati, pogotovo ako su se našli u sličnoj situaciji pa ne znaju što i kako. Jedna od stvari koje sam ovime naučio da je velika (samo)pomoć podijeliti iskustvo.

    avatar

    16.05.2007. (16:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...