Komentari

putdosrca.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • more nade

    Kako bi se moj nećak veselio da mu netko dade ovako wc papir!!!!!... par puta je zakotrljao wc papir po kupatilu i tada nisam mogla vjerovati koliko ga to veseli... evo dobih sad ideju da si dijete dade oduška i nekoga zamota u papir :-)

    avatar

    10.05.2007. (14:10)    -   -   -   -  

  • Marušići

    Bok svima !!!

    Evo konačno da se i ja malo javim!!!

    Vec danima pokušavam uloviti malo vremena da dodjem i vidim ima li što novo, javljate li se, ...???
    I htjela bih sa svima podijeliti i reći Vam kako je Lara bila oduševljena sa odlaskom u kazalište. Naime njoj je to bio prvi odlazak i naravno da je bila puna dojmova (to što je tek sada išla prvi puta u kazalište - za to sam ja kriva). Jer nije da ja o tome već nisam razmišljala i prije. Već sam unazad par mjeseci pričala kako bi bilo vrijeme i kako bi sigurno Lara bila sretna da ju odvedemo u kazalište. Ali naime sve je ostalo samo na pričama i ništa nije realizirano. Jer uvijek je sve drugo bitno i hitno, a u stvari ono što bi trebalo biti najbitnije u većini slučajeva bude na zadnjem mjestu...
    Ali, zato hvala Bogu na našem vrtiću i divnim tetema koje su prve omogućile da Lara upozna i nešto totalno novo i strano za nju. I zato tete HVALA VAM!!! Divne ste. Pusa svima...
    A sada ono što sam i naumila... podijeliti sa Vama samo manji dio Larinog oduševljenja nakon povratka iz kazališta...
    "Mama bila sam u kazalištu, i bilo mi je prekrasno!"
    I rečenica koja je uslijedila odmah nakon toga je bila: "Mama, budete me tata i ti vodili u kazalište, budemo išli svi zajedno???“ „Može?“
    ... prva informacija koju sam saznala je ta da na kraju niste gledali Rodu i lisca jer kako to Lara kaže: "neki striček si je strgao nogu, pa nismo gledali lisicu i rodu"
    ... pa još hrpu sitnih ali za nju jako bitnih detalja ( da su u busu papali bombone, sa kime je sjedila kada ste išli u kazalište sa kime na povratku doma...)
    Uglavnom cijelo popodne i slijedećih par dana glavna tema je bila: odlazak u kazalište!!!

    Eto, sada i mi radimo na organizaciji da odemo svi zajedno u kazalište. Još ne znamo što ćemo gledati i u koje kazalište ćemo ići... ali biti će to uskoro!!! Sigurno!

    Eh, još samo da prokomentiram slike sa WC papirom. Ne mogu otići a da ne kažem da sam se slatko nasmijala.
    Baš su slati, svi od reda.
    Ne moram reći da nisam bila iznenadjena. Razlog tome je što vidim po Lari da kada doma donesem paket bilo WC papira ili papirnatih maramica...to joj izmami veći osmijeh na lice od bilo kave igračke ili neke druge stvari koja je kupljena za nju. Nije joj palo na pamet da omota rolu oko sebe (još) ali da ju razvuče po sobi, e takvih pokušaja je već bilo :))
    Po tome su djeca posebna. Najviše se vesele malim stvarima...

    Vrijeme je da se krene,
    ... zijev,zijev...nekako sam pospana...

    Ugodan Vam dan želim. Vikend je pred nama!!!

    Laku noć...

    avatar

    11.05.2007. (02:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...