Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • levant

    ah. već smo imuni na njihov govor. bar ja.
    uopće ih ne slušam u svari...:)))
    he,he...pada mi na pamet izreka "tko gubi ima se pravo ljutiti".

    avatar

    09.05.2007. (11:19)    -   -   -   -  

  • da sam mudra

    Da je moći sva ova gore slova HDZ, HSLS, SBGŽLJ...prebrisati pa birati LJUDE ! Možda bismo tada uspjeli spasiti što se još spasiti da.

    avatar

    09.05.2007. (14:38)    -   -   -   -  

  • polako ali sigurno

    Bandic je iz 6. pokusaja uspio otvoriti most koji se gradi duze nego autocesta Zagreb-Split. Autocesta je gotova, ali 1500 metara prilaza do novog mosta jos nisu.

    avatar

    09.05.2007. (17:01)    -   -   -   -  

  • Vibbi

    @CNN. Neovisno da li je istina da je za dobre rezultate SDP-a zaslužna Račanova smrt." (ja osobno mislim da je) HDZovci to nisu smjeli tako objasniti upravo zato jer je to nepoštivanje birača.
    S druge strane, uopće nije istina da se loše piše za HDZ jer je HDZ stranka s kojom bi svi koalirali. Pitanje je s kim će stranke broj 3 (HNS, HSS-HSLS, HSP) htjet koalirat. HSS+HSLS već podržavaju vladu (HSLS ima pomoćnike ministra u sadašnjoj vladi), HSPu je prirodnije da ide s HDZom, a HNSovci će bilo s kim ako za to vide interesa. Usporedimo li SDP i HDZ , HDZ je puno bolji u političkoj trgovini od SDP-a. Što misliš, tko će biti glavna stranka u novoj koalicijskoj vladi SDP ili HDZ? (moguće je da budu obje istovremeno, kao što je danas slučaj u Njemačkoj)

    avatar

    09.05.2007. (17:48)    -   -   -   -  

  • Objektivni

    IRI se vratio...ha, ha, ha

    Jedna relevantna NG i analitička kuća pokušava krojiti naše izbore
    Ne vjerujem da još ima dovoljno neukih pojedinaca koji vjeruju ovakvim izvorima i anketama koje dokazuju unaprijed zadanu tezu...

    Kako netko može biti NG udruga ako je financira vlada na čelu nje je senator?
    Molim CNN genijalca da mi odgovori na to osobno, ako može. Hvala

    http://en.wikipedia.org/wiki/International_Republican_Institute

    avatar

    09.05.2007. (19:25)    -   -   -   -  

  • CNN

    @Vibbi - Na osnovu čega su to HSP i HDZ prirodni partneri? Na osnovu situacije u slavoniji ili možda po suradnji s Haaškim tužilaštvom? Politika jest kurva, ali mislim da bi ipak bilo previše kad bi HDZ i HSP koalirali.
    Druga bitna stvar je da HDZ nije poželjni kolaicijski partner jer dio IRI-jevog istraživanja obuhvatio je i rapoloženje anketiranih birača koji su se apsolutnom večinom izjasnili za promjenu vlasti. Stvaranje manjinske vlade (u slučaju da HDZ izgubi izbore samostalno) bilo bi kratkog vijeka i politički štetno za neočekivane koalicijske partnere HDZ-a. Prvi koji neće koalirati s HDZ-om su penzići, jer oni će se prikloniti pobjednicima.. kao i nacionalne manjine, a to je već presudan broj glasova.

    @Objektivni - Gdje si u tekstu vidio da se spominje NG? O tome ovdje uopće nije riječ niti je bitno. IRI je do sad uspješno predviđao izborne rezultate. Kako u slučaju kada je HDZ izgubio od koalicije, tako i kada je HDZ ponovo došao na vlast, sviđalo se to tebi ili ne... to su činjenice.

    avatar

    09.05.2007. (22:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...