Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Iv

    Zanimljiva logika, kazniti onog tko je doprinjeo otkrivanju istine. Onom koji krade državu, ništa.
    Inaće uhodana je praksa da u nekim državnim poduzecima odredene osobe imaju na 24 satno korištenje službenih vozila. Oni ih koriste i za vrijeme godišnjih odmora i za sve osobne potrebe. Bez ogranicenja. Kriterij za dobivanje je, bezpogovorno slušat DIREKTORA, a on isto tako treba slušat "svoga boga".

    avatar

    06.05.2007. (15:02)    -   -   -   -  

  • natan

    ... po slučaju Jelene Brajše vidi se da zataškavanje ne mora nužno biti kažnjivo djelo (ovisi tko je sudac i kako će protumačiti zataškavanje).

    avatar

    06.05.2007. (15:09)    -   -   -   -  

  • jadnapokacnik

    Nije vezano uz ovu temu, ali jest u smislu otkrivanja istine. Zanimljivo je pogledati komentare jučerašnjeg članka "Jutarnjeg" na temu "Izdavači potkupljuju učitelje da kupe knjige". Posebice komentar koji govori kako akademik Paar vozi VW touareg "Školske knjige" a istovremeno žari i pali u Ministarstvu u odlukama oko udžbenika i još većih projekata. Vjerujem da mediji ipak mogu biti korektiv. Vjerujem! I hvala Bogu da ima ovakvih blogova!!! Pozdrav!

    avatar

    06.05.2007. (15:30)    -   -   -   -  

  • da sam mudra

    Nema gdje nismo sve okrenuli naopako ! Umreženost amoralnih, korumpiranih i kriminalnih likova veća je no u ijednoj banana državi za koju smo do sada znali ! Eto, prvi smo na svijetu u nakaradnim postupcima.

    avatar

    07.05.2007. (08:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...