Komentari

svakodnevnoblogiranje.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • gustokosa

    Baš sam nedavno razmišljala o onome: doktor, docent....a radi se o ženi, negdje sam gledala i emisiju o tome i kako bi se to u dogledno vrijeme trebalo promjeniti, trebalo ili hoće, to mi je promaklo! Kad sve ovo pročitam na jednom mjestu, nije teško zaključiti da smo totalno različiti, ali u jednom ipak definitivno nismo, u glavi, tu leži seksizam, upravo ono duplo dokazivanje žene na poslu, ako ima više frajera-kurva, on-hvala bogu, frajerčina...sigurna sam da se to jako dugo neće promjeniti, a i samim time to tjera žene da uzvraćaju istom mjerom, ponekad, kad im se ugrabi skoro pa nemoguća prilika...Iako vjerujem da je takvih vrlo malo ,mislim uzvračivačica!;)
    A s tvojom mamom se potpuno slažem! Dobro je Pervan rekao da muškarci zapravo umiru od staha pred nama!

    avatar

    04.05.2007. (23:00)    -   -   -   -  

  • O.K.

    mene to stalno muči u firmi sam jedina žena i prema meni se odnose kao da sam maloumna, ne mogu si sama spojiti kompjutor, ne mogu si donesti kutiju papira, ne mogu ništa po njihovom jer ono žensko sam... poludim, a pogotovo dok sam išla na tehnički s svojim autom rekla sam šefu da me pusti prije s posla i ono mi veli da možem i nek pitam nekog od dečki da ide samnom... poludjela sam što to ne mogu sama... zaista mi je teško prihvatiti činjenicu da me smatraju manje vrijednom, jedino tko me ne smatra manje vrijednom je moj tata, što bi ja bez njega
    pozdravljam

    avatar

    05.05.2007. (13:37)    -   -   -   -  

  • mikR

    otvorila si temu bez početka i kraja... ne slažem se sa dosta toga, jer znam kako se ja odnosim prema... ljudima, nevezano od pola... na poslu, privatno... o drugima neću pričati, ali nisam primetio (eto uzimam za primer radno mesto) da ima neke razlike između m i ž... niko nije nipodištavan ili degradiran sa tog stanovišta... svi mi pišamo u istu tikvu ;)

    avatar

    06.05.2007. (15:26)    -   -   -   -  

  • Xantippa

    mala moja, mudro zboriš i lijepo pišeš. gušt mi te čitati. baš poželim nekad kavu popit s tobom ali kad smo uvijek u suprotnim smjenama. Vidimo se danas na sjednici. Jedva čekam. Pusa! Women rule!

    avatar

    08.05.2007. (12:46)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Hej, temeljem tvog komentara, evo me na tvom blogu koji mi se sviđa već na prvo čitanje :) Istina, mnogo seksizma postoji oko nas, a da toga ljudi nisu niti svjesni, međutim, rekla bih da kao što postoje predrasude prema ženama, da isto tako žene, boreći se protiv tih predrasuda, su počele omalovažavati muškarce, jednako neutemeljeno, Svojednobno sam napisala post u obranu muškaraca i pozabavila se obrnutom temom :) No, to ne umanjuje istinitost tvojih riječi. Mene posebno nervira ta imenica titule u mupkom rodu, to se često vidi u Najslabijoj karici npr, žena se predstavlja i nazove samu sebe profesorom, tehničarem, ekonomistom i sl. A nijedan muškarac ne kaže za sebe da je, recimo, referentica :) Ironija, da. Jedina predrasuda o ženama koju smatram opravdanom čast izuzecima) je ona o ženi za volanom. U 98% slučajeva kad se nanerviram u prometu, uzrok je neka vozačica :) I sama sam ponekad smotana, priznajem :)
    Smijem li te pitati otkud si? :)

    avatar

    08.05.2007. (22:30)    -   -   -   -  

  • Ema

    Ti kinkyKolumnistica: Hvala na komentaru, pod jedan, pod dva i ja sam često smotana za volanom, možda sam te baš ja nekada iznervirala hehe, a pod tri, iz osijeka sam.

    avatar

    09.05.2007. (08:44)    -   -   -   -  

  • Ema

    trebalo je pisati to KinkyKolumnistica

    avatar

    09.05.2007. (08:44)    -   -   -   -  

  • henny12

    Jako ti heardle se divim, jako je dobra priča koju prenosiš. Preporučit ću ga svojim prijateljima i obitelji. I oni to sigurno vole.

    avatar

    25.08.2022. (09:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...