Komentari

uimecvijeca.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


 • smisaozivota42

  Znam za Lokve!! :D

  avatar

  04.05.2007. (17:37)    -   -   -   -  

 • morana

  ja neznam kak ide, al znam da ima neka takva pjesma.

  avatar

  04.05.2007. (18:42)    -   -   -   -  

 • Lithiumchek

  u...kjul...jel ima igdje muzej zihafica?

  avatar

  04.05.2007. (18:44)    -   -   -   -  

 • morana

  žabe su kul.
  inteligentni dečki iz mog razreda su zaključili na neku foru da su žabe komunističke životinje.
  al njima ionak nisu sve na broju.
  nisam znala da postoje takva natjecanja...
  baš bi htjela vidjet kak to zgleda. imala sam doma kućnog ljubimca žabu. možda je baš bio/la (neznam kojeg je bio spola...) dobar talent i možda bi baš bio svjetski prvak...

  avatar

  04.05.2007. (18:45)    -   -   -   -  

 • invinoveritas ilitiga kathryn

  u jebate... evo nje opet sa žabama... ha ha ha...
  ja ću se polako počet bojat za tebe... ponekad me strah šetati s tobom zagrebačkim ulicama... ha ha ha... šalim se...
  vidiš, ja svoju opsesiju kravama držim za sebe... fino si napunim sobu s krava - detaljima i uživam... he he he...

  avatar

  04.05.2007. (22:02)    -   -   -   -  

 • Ruska

  Hej, malena! Hvala na pitanju, dobro sam, donekle. Imamo još 12 radnih dana, umirem!! :D Nadam se da neću ić na maturu, eto, trudim se, maturalni rad je davno predan, a maturalna večera je 1.6.; još nisam našla haljinu i ne znam šta ću. :D Eto tako. I svake subote imam pripreme od 8-13.30, pa nek te to tješi kad svake druge subote moraš ići u školu! ;)) Šta ima kod tebe? Kako si mi ti?? Ljubim te!! :))**

  avatar

  04.05.2007. (23:40)    -   -   -   -  

 • Ramonac

  joj, ja sam super..jako..odlicno..prekjucer smo bili na nasem quartovskom igralistu i vidli smo jednu velku zabu..jako velku..pa sam se sjetio tebe..

  avatar

  12.05.2007. (14:53)    -   -   -   -  

 • zjev

  Oh, djevojčica voli žabe. To je lijepo. I ja volim žabe
  I nikada neću zaboraviti jedan dan u osnovnoj, 7 razred, bio je četvrtak. Morali smo uhvatiti žabe i donijeti u školu da bi ih secirali :( donjijeli smo ih u teglama. I pod satom prof. ih je sve zajedno (bilo ih je 3, i 3 grupe) stavila u jednu teglu i nakljukala nekim plinom tako da su sve zaspale, ali još su bile žive. Zatim je svaka grupa morala secirati svoju žabu. Polegli smo je na leđa i zabili joj u noge čavle. Zatim ju skalpelom otvorili. Svi organi su se jasno vidjeli. Najgore je bilo kad sam vidjela sva ona jajašca koja su se nalazila u njoj. Bilo ih je na desetke i sve su to mogle biti žabe. Bilo mi je užasno. Onda smo svaki organ vadili i posebno svaki stavljali na stiropor. I tako redom. Sve smo izvadili, osim mozga, nismo stigli jer je zvonilo. I izvadili smo i srce. Nije kucalo. Zatim smo ga masirali i počelo je kucati. To je bio i cilj svega toga, da srce ostane živo. I dobili smo petice. Ali unatoč tim peticama, bilo mi je grozno iako je to bilo jedno zanimljivo iskustvo.
  Ne znam jeste li vi to radili. U većini škola se secira riba ako se uopće to radi.

  avatar

  16.05.2007. (15:12)    -   -   -   -  

 • .frankly, my dear, I don't give a damn.

  hmmm...zabe...lokve... kisa! kisa zaba!

  avatar

  20.05.2007. (14:20)    -   -   -   -  

 • invinoveritas ilitiga kathryn

  curo, daj napiši post o osijeku... nemoj mi tu žabe... dojadilo mi čitat ovu đuli više... njah.

  avatar

  28.05.2007. (21:33)    -   -   -   -  

 • Isis

  malo te dugo nema..

  avatar

  09.06.2007. (19:20)    -   -   -   -  

 • invinoveritas ilitiga kathryn

  žemska, daj napiši novi post...

  avatar

  10.06.2007. (21:35)    -   -   -   -  

 • misho

  hello!... :) aj molim te odi kod mene na blog i pogledaj zadnji post molim te jer je to za onaj natječaj 100 sekundi slave... pa odi i glasaj više puta ak ti se da :)! Hvala ti! Book!

  avatar

  12.06.2007. (19:51)    -   -   -   -  

 • misho

  di si ti? ja sam danas bio i u Zrinu i u Mislavu... malo sam kasnio jer sam bio u policiji za putovnicu... ali tebe nije nigdje bilo :(!

  avatar

  27.06.2007. (23:57)    -   -   -   -  

 • Gabriel Arkangel

  Hej Saricedravim da te pitam kako si! Zagreb ima isti pozivni XD Ok samo mi je doslo jerbo mi je tak sjelo i palo na pamet! Kiss, i bi gud!

  avatar

  05.07.2007. (22:30)    -   -   -   -  

 • vido

  to je jako fuj.

  avatar

  09.10.2009. (19:55)    -   -   -   -  

 • ŠEF MESKO NIŠTI RH

  BIRAMO PREDSJEDNIK REPUBLIKE HRVATSKE U BEZIZLAZNOM STANJU  Naličje totalne (ne)zaposlenosti  Interesantno u našem "logoru" zvanom država, nije potrebno da se brinemo kakvim ćemo se poslom baviti i kakvi su unapred određeni uslovi i ciljevi rada. Bitno je da imamo sreće da se uposlimo u birokratskom aparatu zvanom državna administracija. Na taj način možemo steći neku kućicu ili stan, pa čak i automobil...U svim mjestima Hrvatske postoji biro za zapošljavanje, on nema nikakvu ulogu - osim toga da u njemu brojne osobe primaju plaću. I to je jedan od najgorih i najtežih hrvatskih apsurda i sramote.  Bezdušna eksploatacija i devestacija sela  Očekivalo se da će "čobanče", ministar poljoprivrede Petar Čobanković, uspjeti riješiti nagomilane probleme hrvatskog agrara, no osim toga , što se je on i sam udebljao kao tovljeni (kakav) bik, naše stočarstvo ostalo je zato mršavo... Bitnog blagostanja promjene na bolje u selu nema. Ministar nije donesao pravi dekret i zakone s kojim bi osobno inicirao hrvatsko selo. Nego okomili su se na seljaka raznim nametima i dađbinama... Bila je to neka vrsta kazne, tako da i ambari su ostali prazni bez žita i drugih poljoprivrednih proizvoda. Ali zato u medijima se spekuliralo, kako izvještajima državne statistike - bila je bogata i rodna godina u seoskoj proizvodnji.  Gradovi i županije posjeduju brojna službena vozila  Tko to sve može izfinancirati taj birokratski luksuz, uzmimo naprimjer - jednu županijsku upravu kao što je Bjelovar, ona ima stotinjak službenih automobila, i to nije nikoga briga. To je još uvijek otvoreno pitanje - na čemu se temelji naše gospodarstvo i na što naša država sliči. Ovaj "automobilski podhvat", stoji godišnje naše društvo na miljune kuna. Največi teret podnose Hrvati, koji su obezglavljeni i obespravljeni. Administracija se besramno odnosi - ona se vozika sa automobilima svuda naokolo, jer kontrole i odgovornosti nema. Kao toboše u Domovinskom ratu smo se riješili komunizma, ali brutalne metode ostale su iste. Zna se kakvi su materijalni odnosi mnogih ljudi, uz velike troškove života i drugih komunalnih izdvajanja.  Nisu poštedili ni djecu  Iako je u cijelom slučaju (bila) riječ o prevari i pljački - naš Ustav RH, je samo fikus na papiru. Ali otpor prema despotskoj tiraniji stalno tinja - ovakva zločinačka država (ne)može još dugo trajati. Kultura sivila osječa se na svakom čošku ili kutu našeg društva. Veliki vođe u Hrvatskoj, poručuju narodu da mora štediti - dok oni se rastrošno ponašaju. Ovo je bijedan i frapantan primjer, kako politika rabi se kod nas. Politička elita obasuta je svim privilegijima: vilama, automobilima, besplatnim ulaznicama na razne priredbe,.., ljetovanjima i zimovanjima u ekskluzivnim hotelima za "vrhušku". Jednom riječju "birokracija" kao rak u Hrvatskoj najeda i tlači sve oko sebe. Oni imaju sve što požele, dok hrvatski narod nema ništa osim bijede i siromaštva.... Maltretiranje i ponižavanja su čudo, jer nitko se zbog toga i ne brine.  BJELOVAR / CROATIA

  18. listopada 2009.  NEZAVISAN KANDIDAT

  Branko Stojković  095/ 814-82-90, 091/797-65-56

  brankostojkovic152@yahoo.com

  HRVATSKI POKRET ŠTIT

  http://istinazanarod.blog.hr

  http://mesomeso.blog.hr

  avatar

  20.10.2009. (13:52)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...