Komentari

quisutdeus.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • sveci

    Mislim da bi svaki ateist trebao zaviriti ovamo.

    No, koliko bi njih to uopće razumilo?
    Kao što je rečeno, ateizam danas se teško može smatrati posljedicom ideološkog mišljenja (barem ne borbeno i javno deklariranog), već jednostavno sekulariziranog, odvojenog i NADASVE neprosvjećenog života.

    Ateist... je najmlakiji vjernik, jer, zato što je ateizam uvelike posljedica stila života, ateist je izgubio istinski uvid u to što vjera i religija jesu, izgubio je 99% bilo kakvog ozbiljnog znanja o vjeri i religiji, za što se kao uzroci mogu pohvaliti more "alternativnog" sadržaja koje si uzima pravo stavljati se na istu razinu onoga što ne razumije, te uz to, nedostatak pravog i svetog svjedočenja životom. Odnosno, to svjedočenje, ti pojedinci, na kraju, ta Crkva je tu, samo se gura što dalje od javnih pogleda ili se stavlja pod žarulju povećanja u najnegativnijim i često pretjeranim segmentima.

    Ateist... Onaj koji je izgubio prošlost u ime oslobađanja, onaj koji nema sadašnjost jer nema nikakvog spasonosnog smisla (čitaj nade) i isti taj koji nema budućnost jer ju sam nijeka kao bilo što drugo doli sudbina raspadljivosti time je, po mom mišljenju, netko kome je servirana, i to vrlo uspješno, neznanje i zbunjenost.

    Eh.
    Pitajmo nasumice odabranog ateista zašto je ateist i njegov odgovor će vjerojatno biti na razini: "Ma Boga nema!"

    I to je to.
    To je većina.

    avatar

    04.05.2007. (10:56)    -   -   -   -  

  • zarsipozvaomene

    slava Isusu

    avatar

    04.05.2007. (12:59)    -   -   -   -  

  • Inquisitio Haereticae Pravitatis Sanctum Officium

    sveci

    Hvala na izvrsnom komenataru, slažem se s tobom, na nama je moliti i vršiti pobožnosti, te svakako kršćanima, a i svima ostalima uporno iznositi istinu na vijedjelo. Ovaj blog nastoji upravo to.

    avatar

    05.05.2007. (07:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...