Komentari

studentica22.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Lady_Delish

    a joj...
    vidim.. dan ti je bio totalno u k..cu
    dogadja se... mene inace sitnice izbace iz takta (npr. babice koje sa sobom furaju ona kolica u kojima imaju špeceraj za brijem 4000kn i onda traze mjesto, pazi sad, NE ZA SEBE NEGO ZA TORBU).. no to me sad nasmijava jer sam odlucila pokazat tim babama kakva je danasnja mlades i jednostavno zauzem obadva sjedala u busu (nisam tak debela, ipak) i jednostavno skuze da nema mjesta..
    pokazi im zube malo, he he..
    pusaaa

    avatar

    03.05.2007. (20:24)    -   -   -   -  

  • lucasova mama

    točno znam na šta misliš, ja sam vanredni student soc. rada u zg. tako da sam dobro upoznata s hrvatskim željeznicama, tramvajima i neobzirnim prof.
    ne daj se isprovocirati i iživcirati....

    avatar

    04.05.2007. (15:20)    -   -   -   -  

  • Tasha

    Ma koga vraga ti sere?? Pa u pripremi nemaš kaj zaribati!! A HŽ?? Priča za sebe.. Sjećam se da sam jedanput trebala stajati u vlaku od Đurđenovca (mjesto blizu Našica) do Zagreba, tak da to nije ništ novog.. Love ya! Kissss

    avatar

    04.05.2007. (17:50)    -   -   -   -  

  • mali noćni leptir

    vidim da ti je dan bio katastrofa....meni je tako svaki dan.....
    ma ta glupa profa....mislim mogla je ....
    smiri se i uzivaj!
    pozdrav
    ;)

    avatar

    04.05.2007. (22:52)    -   -   -   -  

  • lud0dljubavi

    a jooooj... sjeban dan skroz. ja bi lego tam na prolazu. ozbiljno! ko ga jebe, malo si legnes i sta. nitko te nezna i nikog nije ni briga. sljedeci put si ponesi deku i cao becari. boli te. mene najvise zivciraju kondukteri. kad me dodje pitat za kartu samo glumim da spavam i nemoze me nikak probudit. onda onaj lagani pogled odjeba i frajer ode. svaki put isto. najgore mi je kad kupim kartu i onda je i ne trazi. zadnji put samga ja zaustavio i reko : "e pa sad mi ju precvikaj kad ju imam jedanput godisnje!!". katastrofa.

    cestitam ti na polozenom..... ili ne jos?? ma budem ti kasnije cestito kad prodjes sve to skupa. onda te mozda i izljubim. ako mi budes dala... hehe ! ajd uzivaj

    ps-- spucaj decka

    avatar

    05.05.2007. (19:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...