Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • nažigač

    Bog je Novac, a Političari ikone. I što Ti vrijede mudrost i pamet i inteligencija i racionalnost kada se ponizno klanjaš Moći. Na nju i na Taštinu nitko nije imun. Eto, to ja iščitavam iz tvojih postova. Nema nade, Care moj, nema...

    avatar

    03.05.2007. (11:10)    -   -   -   -  

  • grga čvorak

    Breaking news: Umro Edo Peročević

    "Filmski i televizijski glumac te dugogodišnji suradnik u programima Hrvatskoga radija Edo Peročević iznenada je umro u subotu u 70. godini u Zagrebu. Posljednji oproštaj od E. Peročevića bit će 4. svibnja na zagrebačkom Krematoriju."

    avatar

    03.05.2007. (12:50)    -   -   -   -  

  • inhibitor

    Bilo bi zanimljivo vidjeti švedski model socijaldemokracije na ovim prostorima, ali parlamentarna monarhija je ono čemu trebamo težiti. Vidjet ćete da je to najpoštenije uređenje koje obespravljeni puk može poželjeti.
    P.S.
    Ako neka stranka zanosi u desno ili u lijevo kakva je onda svrha političkih stranaka? Zašto onda ne bismo imali jednu stranku kad je Vujić lijepo primijetio da se izbori svode isključivo na svrgavanje postojeće vlasti? Meni, primjerice, kara pokatkad zanosi u lijevo ili u desno, ovisno s koje strane gledaš.

    avatar

    03.05.2007. (13:41)    -   -   -   -  

  • Luce

    Ah, ta tvoja kara zanosna.

    avatar

    03.05.2007. (14:13)    -   -   -   -  

  • Luce

    Znam da je bilo neumjesno ostavljati onakav komentar ispod ovako ozbiljnog posta.
    Ipak, nesrećna sam što si obrisao moju ljubafnu poruku Markizzu, u kojoj spominjem njegov zanosan ud, tim više što mi se činila genijalno formuliranom nakon njegovog komentara o udu koji se zanosi. Toliko. Idem se sada duriti u osamu.

    avatar

    04.05.2007. (08:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...