Komentari

findingmyself.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • leptirica...

    "Jucer, popodne, lezim na krevetu gdje je njeno tijelo te noci pocivalo, jos osjecam njen miris na plahti...
    Jucer, popodne, saljem joj poruku jer vise ne mogu izdrzat...
    Jucer, navecer, cujem na telefonu njen glas (napokon)...
    Jucer, noc, spavam u krevetu gdje je i ona spavala, s blazenim osmijehom, prepun dojmova, dok mi se protekli dani vrte kao u filmu, dok osjecam njen miris u krevetu, njeno biće koje kao da je jos tu, sa mnom...
    Jutros, budim se s mišlju o njoj, palim mobitel i vidim (ocekivanu ali divnu) poruku od nje...
    Jutros, prije skole, saljem joj poruku s neta...
    Jutros, u skoli, kupim dojmove, pokusavam se naviknuti na svakodnevnicu.. i polako, polako.. svakodnevnica se vraca. Ali ona.. ona je tu... U mojoj dusi, mojim mislima, mome srcu..."
    ajmeeeeeeeee smrc;((
    imah ja jednu veeeeliiiikuuuuu ljubav na moruuuu, na daljinu, uzas, znam kako je...
    te asocijacije nakon rastanka... smrc;((
    cmax;)

    avatar

    02.05.2007. (15:51)    -   -   -   -  

  • pieces of myself

    znači ti si mali splićo...ajde neka te...sad si mi još draži...i dovedi nam tu zadranku ovde...ali nešto mi nije jasno...svugdi si je vodija ali ne na poljud? kako to? prekratka 4 dana?
    pozzzzz

    avatar

    02.05.2007. (17:06)    -   -   -   -  

  • always outnumbered

    ajooooooj..znaš koja mi se sad pisma mota po glavi?
    "ti nisi tu,ti nisi tu uuuu
    Ti si na nekom drugom mjestu.."

    ali ja sam tu.sigurno jesam,i uvik ću biti,ma što se dogodilo i u što se mi pretvorili,uvik ću bit tu,prvo kao tvoja prijateljica,a onda kao sve ostalo.. :) prelipo si to napisao..I znan onu "in vino veritas",to me je oduševilo..I nadam se da sam se svidila josipu (znaš ti na koji ja način to mislin :D)..I da..Sve me podsića na tebe i sad.. Ali,hm..malo prečesto spominješ taj krevet,zar je to jedini dio stana koji te podsića na mene? :D :D haha lol..ovaj san još nije gotov,sanjaj još malo dragi..kmee..jedva čekam da se čujemo večeras.. :) voljin te puno puno.. :***

    avatar

    02.05.2007. (18:27)    -   -   -   -  

  • always outnumbered

    e da i stalno spominješ mirise kojima ja odišem.. nisu valjda tako loši?? haha ;D ;D :***

    avatar

    02.05.2007. (18:48)    -   -   -   -  

  • IVANA-ST

    evo i mene. Ovo smo ja i ona u isto vrime na tvome blogu.Vidi se koliko se volite. E da te pitam jel se ti ljutiš na mene išta. Daj mi reci molimmmmmm te......

    avatar

    02.05.2007. (18:52)    -   -   -   -  

  • always outnumbered

    oprosti što stalno ostavljan komentare,ne radi mi edit..stalno čitam iznova i iznova taj prokleti post i uvik imam nešto novo za reć jer me se tako dojmio..Znaš da imaš moju dušu..sad si kul,imaš dvije duše.. :) a kme nema te na četu..a nema veze,samo se nadam da ću uskoro dobit punjač jer mi je mob ugašen a ne mogu ga više upalit..kmee..

    avatar

    02.05.2007. (18:53)    -   -   -   -  

  • finding myself

    da su losi mirisi ne bi ih spominjao :D
    a meni ne smetaju tvoji komentari..hehe.. a punjac ces dobit uskoro, nadam se i ja.. cujemo se veceras mi pa cemo se dogovorit sve..
    imas i ti dvije duse... sada. a na chat nisam moga zbog brata (po obicaju), a i zbog ucenja!
    i tako...hmm.. ne znam sta da kazem vise.. krevet, krevet.. pa nije samo krevet.. ccc... :D
    cijeli stan :D :D :D ne brini ti ;)

    avatar

    02.05.2007. (19:39)    -   -   -   -  

  • IVANA-ST

    EJJJ
    pOzDrAv
    Drago mi je što se ne ljutiš na meen, ja gledam mob nonstop čekam poruku tvoju da se ne ljutiš ono komentar na mom blogu. Super nemojmi se ljutit jer neče mi bit baš ugodno... Iman samo jedan razlog zašto sam otvorila drugi blog a on je napisan u jednom od mojih posteva..
    onda se čujemo na komentarima, msn-u i tako
    AJ IDEN SADA VANI. pOzDRaV

    avatar

    02.05.2007. (20:29)    -   -   -   -  

  • lejla

    Inače ne ostavljam komentare, ali ovaj me se post tako dojimo, da moram. Stvarno sam sretna zbog tebe, što si konačno našao osobu koju si tražio i što ti je sve tako dobro. Nadam se da ćemo se već jednom sresti na msn-u. Do tad, pozdrav i sretno!
    Lejla

    avatar

    02.05.2007. (20:39)    -   -   -   -  

  • Heartless, lost, forgotten...

    ne bi mi komentirao prichu...neeee... da da...
    Pufa=*

    avatar

    03.05.2007. (10:56)    -   -   -   -  

  • agata

    ej, de mi pročitaj post... nemam vremena da ti mejlam ispriku. stalno mislim sacu, sacu... i nikad... sorry...

    avatar

    03.05.2007. (16:24)    -   -   -   -  

  • ultima notte

    Jeste li ikad osjetili da zivot gubi smisao, i onda se pojavi ono svjetlo koje ste tako dugo trazili, prebiruci po tami? Kako je lijepo kupati se u toj svjetlosti... prekrasan osjecaj..

    osjeila sam, mislim da sam to spominjala u jednom od mojih postova...inače,,, sretno ti ovih mjesec dana do kraja škole, il koliko već ima....

    avatar

    03.05.2007. (18:30)    -   -   -   -  

  • Gilraen

    ajme, pa ti si tu neki pravi romantičar...:)

    avatar

    03.05.2007. (19:27)    -   -   -   -  

  • always outnumbered

    Evo par citata s tvog bloga..

    "No, ja sam nesto drugo naucio. U zivotu nema poraza, sve su pobjede, cak i ono sto smatramo porazom, jer nase pogreske su nam najbolji ucitelji, i to nikad ne smijemo zaboraviti. Ne ponavljajte istu grešku dvaput, ucite iz nje, uvijek se sjetite onoga sto ste naucili. Ne govorim ja da treba zivjeti u proslosti, iz nje treba uciti."

    -mlađi si od mene godinu i po dana,a prije mene si to skužio.ti si mene zapravo to naučio.hvala ti na tome.

    "Mislis da mi ne bi trebalo bit problem naci curu s mojim razmišljanjem? A ne znam, ne bi trebalo, ali izgleda da je tako....Neznam... Tuzno ali istinito, koliko se meni cini, znas ono(ne zelim zvucat umišljeno, ali ovo je istina), nice guys finish last...."
    -mislim da si sad skužio kako je to zapravo istina..Kako se čekati isplati..Upravo zbog tog tvog razmišljanja si mi se i svidio odma kad sam prvi put čitala tvoj blog..I to je jedan od glavnih razloga zašto sam krenula u akciju hehe..Nice guys don`t finish last,just later..And then, it pays off.. :)

    "
    Hoćemo li se ikad sresti? Nije mi važno je li u splitu, samo da je sretnem...vjerujem da bi znao da je to ona..."
    -da li znaš?jeste li se sreli?

    "Komplimenti od nekoga, nježnost, ljubav(na neki način), osjećaj da te netko smatra posebnim, vrijednim, ali ne samo to, nego ti to i govori... To je tako... Neopisivo, za mene nikad prije doživljeno... Zato, bez obzira na ishod svega ovog, nikad neću to zaboravit... Uvijek će to biti jedna prekrasna lekcija u mom životu, čak i ako stvari krenu na lošije... A nadam se da neće... Bar ne još... Bar ne što duže vremena! Da, znam, riskiram još jednu patnju..."
    -i ja to isto mislin.upravo to..to sam i ja htjela toliko dugo vremena,i napokon dobila..I neću to zaboravit.nikad..

    "Da bar mogu reći kako se osjećam kad mi s nježnošću zaželiš noć,ili me pitaš nešto,ali obratiš mi se nekom nježnom rječju...Da ti bar mogu opisati koliko mi znače takve stvari,takvi izljevi nježnosti...Kad mi kažeš bilo što,ali onako lijepo kako samo ti to znaš... Riječi nisu dovoljne da opišem ono što osjećam u takvim trenucima...Ali tako je dobar taj osjećaj.."
    -mislin da ne moran više ništa tu reć,da je to sve što sam tila i ja reć..

    "Što se dogodi kad čovjek ostane bez razumijevanja drugih? Kako može riješavati probleme? Ne može... Bježi od svijeta u kojem je neshvaćen..."
    -i ja sam bila takva..al više nisam.. :)

    "Bio sam opušteniji, otvoreniji, lijepo smo pričali i sve... Možda... Možda je to bila prilika da budem ono što jesam... Bez onog oklopa srama, nedruštvenosti... Jednostavno ja... Opušten... Mislim da sam bio ono što zaista jesam... I upravo zato mi je bilo tako lijepo..."
    -to sam ti ja i govorila.kad bi uvik bio takav sve bi ti krenulo na bolje..kad bi sa svima bio kao s menom (dobro,bez perverzarija :D) bilo bi ti puno bolje..i ide ti to.. :)

    "Za mene, najvažnija stvar na cijelom svijetu je ljubav..."
    -i za mene isto...

    "Nedostaje mi, tako mi nedostaje sve to, počevši od naizgled malih i banalnih stvari... Njena ruka u mojoj, dok se šećemo gradom... Topao dodir kože... Njene usne... Ta nježnost, romantika... Netko tko će te gledati zaljubljeno, netko tko će te zagrliti, koga ćeš ti zagrliti, dotaknuti, poljubiti... Pa i sam izlazak s njom... Sve su to za mene daleki snovi... Dodir njene kože... Njena glava na mom ramenu... Riječi, one tihe, nježne riječi... I sve ostalo..."
    -heh,nadam se da ti više ne nedostaje.. :) :***

    "Sjetio sam se još nečega, što prije nisam dodao... «Volim te»... Te dvije riječi tako žarko želio bih čuti od nje, od neke osobe kojoj bi i sam to iskreno mogao reći... Ali, ovaj svijet zna biti okrutan, a moje srce... Ni sam ga ne razumijem ponekad... Ali... Želim nekoga komu bih mogao pružiti sve ono o čemu sam govorio, sve ono što želim, pa čak i više... Što ona želi..."
    -pružio si,i više od toga..

    Tako mi je drago što sam naišla na ovaj blog i zbog svega što je poslije bilo...Ne hvala meni,nego hvala TEBI..Hvala ti što postojiš,što osjećaš,što me činiš sretnom..Kretenu jedan.. :P :D i oprosti zbog ovako dugog komentara.. :***
    vt

    avatar

    04.05.2007. (10:15)    -   -   -   -  

  • finding myself

    agata, kakvu ispriku?

    Gilraen, sad si tek skuzila? :)

    draga, hvala.. :)

    1. drago mi je da si to shvatila.
    2. da, nasao sam ono sto sam trazio. Jer tu sam mislio upravo na ono što nas dvoje imamo. I pogodio sam. Nije u Splitu. ;)
    3. I sam sam razmisljao o tome.. sada.. i znam da je tako.. napokon je tako.. :) za oboje..
    4. Dobro da vise nisi.
    5. Trudim se..
    6. :)
    7. Samo kad nisi kraj mene!
    8. e sad se ja nadam da jesam :)))

    9.
    i meni je...
    također. znaš da je i sa mnom isto.. v.t. :*

    avatar

    04.05.2007. (15:38)    -   -   -   -  

  • finding myself

    angie, ne da mi se :D

    lejla, hvala i naravno da hocemo :)

    avatar

    04.05.2007. (15:39)    -   -   -   -  

  • Ball Strings

    a mogo bi ti svratit do mene udjelit mi koji svajet, već dugo nisis, dobro bi i došao i da bar malo pročitat što pišem, što zaboravio si tko sam :), uživaj vidim da ti je ljepo tak ti i treba ako je iko to najviše zaslužio onda si to ti

    avatar

    04.05.2007. (17:28)    -   -   -   -  

  • jedna cura

    ka prvo moram ti se ispričati šta dugo nisam bila,stvarno sorry,znaš već kako je sa mnom... trgni se, pogledaj kroz prozor, udahni miris svijeta, okreni se i zatvori oči...izbaci sve iz glave, postani prazan,ugodno prazan...i sve će biti bolje...pozz

    avatar

    04.05.2007. (19:58)    -   -   -   -  

  • wish i had an angel

    kako kjut. vas dvoje ste stvoreni jedno za drugo: jedan od najslađiš muških koje sam upoznala i moja sestra. napokon je dobila princa [bez onog bijelog konja :P]... i, da! bilo je vremena kada sam se osjećala izgubljeno, a onda se netko pojavi. i sada, već duže vrijeme, nisam osjetila pravu tugu... razlog - ono što nikada do sada nisam osjetila ovako jako!!!

    avatar

    05.05.2007. (18:45)    -   -   -   -  

  • lookinforsoul

    Ne znam što reći osim da mi je jako drago da si napokon našao što si tražio i nadam se da će dugooo trajati...uživaj i želim ti svu sreću:-))

    avatar

    05.05.2007. (19:07)    -   -   -   -  

  • Tilapončica

    ma dolazi ona opet :D
    baš mi je drago što je bilo tako lijepo.. :D

    avatar

    06.05.2007. (13:29)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Ma da ?

    avatar

    07.05.2007. (13:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...