Komentari

neazess.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Zašto nas drže ofcama????

    Bit će zanimljivo pratiti tvoju - potragu. ;)

    avatar

    01.05.2007. (21:28)    -   -   -   -  

  • borgman

    dotakla si se teme koju sam "proučavao" desetljećima. A način kako to sve radi i nije toliko pretežak za shvaćanje ;-) (shvaćanje po Meni: 11.2) hahahahah
    pozdrav istomišljenici

    avatar

    02.05.2007. (00:28)    -   -   -   -  

  • nova vizija

    @neazess: Opa, sad je i blog zaživio!:D Samo naprijed, kao što kaže pastir;D, čini se da će biti vrlo zanimljivo na tvom blogu!:D Pozdrav!
    P.S. Svaka čast na komentaru kod Sadako's Apprentica, ja više nisam imao snage:D!

    avatar

    02.05.2007. (12:27)    -   -   -   -  

  • xanthus

    izrdujes homunukula? esta loco!

    avatar

    02.05.2007. (14:02)    -   -   -   -  

  • borgman

    pratim onu raspravu na sadakoovom blogu... i reklo bi se kako u biti ti i ja zastupamo iste stavove, ali ovaj put se nisam previše upuštao u "bitku" s njim jer sam to odradio prošli put. S jedne strane je u pravu. Globalna zavjera u kojoj bi pojedinci svjesno radili u gomili, protiv "onih drugih" je -teško provediva. S druge strane ako natjeraš naftne kompanije kako trebaju radi ekologije staviti "taj i taj" aditiv, a TI znaš kako taj aditiv na 8000 m pod UV zrakama indeksa tog i tog daje "nešto", onda bi globalnu zavjeru zapravo znao jako uzak krug ljudi (svaki tim po segment, cjelina nikome, tako se istraživalo atomsko oružje), možda čak i samo jedan čovjek (dovoljno moćan i bogat)...ali to je više scenario za Ludluma.
    Protiv bilo koga "naučno" orijentiranoga, nova vizija, "death o t. p.", manah, mito, j.g. imaju zapravo slabe šanse jer postoji dosta metodologije koja je izmišljena za zatvaranje usta, a i dosta teorija koje pokrivaju priču.
    Ova ideja za "praćenje" pojava bi bila ok, na nekoj "nezaraženoj idejama" kontrolnoj skupini, ili kada bi imali posla sa "bogovima" koji mogu kontrolirati vlastite emocije i ego u svrhu doznavanja barem dijela istine.
    O tome da je Sadako tvrdoglavi jarac od cca 24 godine, sa putem prema magisteriju... je.
    Ono što ja mislim za njega je da je on KONVERTIT. Iliti vjernik veći od Pape. To je pojava preobraćenika koji se boji svoje prošlosti. Vjerojatno je on prije ovoga bio netko tko se gadno razočarao pri pogledu u svoj unutarnji svijet, i kada je napokon pronašao "čvrsto tlo" sada ga brani divlje i žestoko. I barem malo paranoik :-)
    A sada me zanima bar malo više o novom liku iz blogosfere ;-)

    avatar

    04.05.2007. (13:45)    -   -   -   -  

  • neazess

    @Borgman's cube (i ostalima): u vezi teorija zavjere se potpuno slažem s tobom, u vezi Sadaka prilično, ali mora mu se priznati uvukao me u diskusiju i sad iz principa neću odustati, post će mu imati 5x duže komentare od onog kilometarskog članka :)))))...bar dok mi ne dosadi.
    Ali ima i nešto pozitivno u tome - morala sam otvoriti blog kako bih ostavila onaj prvi komentar - dopušta samo registriranima. Možda je čak zaslužio i link, hehehehehe. Pa valjda (dat ću sve od sebe) izađe nešto pametno i iz toga...

    avatar

    04.05.2007. (19:13)    -   -   -   -  

  • MANAH

    Sadaku sam ostavio komentar koji je odmah izbrisao i stavio me na ignore a nisam ga vrijeđao ni najmanje, radi se o sljedećem.
    Odi na http://www.forum.hr/member.php?u=50034 pa ćeš vidijeti šta mu se ne sviđa da se zna.

    Endimion17
    Registracija: 18-06-2006
    Total Posts: 6,936 (21.70 postova dnevno)

    Uvjerite se !! LINK

    Šta on radi od 18-06-2006 pa do danas ako dnevno objavljuje21 post, vodi svoj blog, sve komentare pažljivo obrađuje, a da ne kažem koliko vremena provodi prateći tuđe blogove i komentare? Tj. koliko vremena provodi za kompom, Čovijek mora jest, spavat, ići van-neobičan stvor...

    Koliko ima godina i čime se taj lik bavi, ko ga hrani...
    Pozdrav

    avatar

    04.05.2007. (22:25)    -   -   -   -  

  • borgman

    @ MANAH! nije u redu! Najprije... na njegovom blogu vrijede njegova pravila. Nije se bacio na napadanje tebe i ostalih po vašim blogovima (bar to nisam vidio). Ja znam biti puno bezobzirniji prema svojim neprijateljima, ali ovaj to , ma što ti na svom blogu napravio nije zaslužio. Ovaj podatak koji si iznio govori i nešto drugo. Da je on nekakav Blog-klon, nešto što je opasno ili prijetnja, pojavljivao bi se pod desecima nickova, i nikada ti takvom metodom ne bi otkrio tko je on! Ovo što si sugerirao je : - ili ima jako puno vremena na poslu, pa surfa po cijeli dan (i nema privatnog života zbog nekog razloga, ili , ima neku bolest koja ga je prikovala uz komp)... i jedno i drugo nije tvoja briga... kada gledaš moje postove koji nastaju u gluho doba noći kada ti lutaš sa prijateljima, što li onda o meni misliš, da sam vampir, (u povjerenju , ja koji imam 39 godina, spavam samo oko 5 sati dnevno, i nitko me ne hrani;-))??
    @nea oprosti na uzurpiranju tvog prostora, izbriši ako je zasmetalo...

    avatar

    05.05.2007. (00:03)    -   -   -   -  

  • neazess

    @Manah. Potpuno se slažem s Borgmanom. Ovaj put sam ostavila tvoj komentar jer sam ga prekasno vidjela, a i posvuda je :). Ipak mislim da ubuduće komentari takvog tipa i nisu sasvim primjereni jer predstavljaju direktan napad na privatnost čovjeka. Neka se bavi stvarima koje ga interesiraju, u tome nema ništa loše. Baš kako Borgi (kraće je ;-)) kaže, razne zaključke tako možeš donijeti i o nama ostalima (svi smo mi pomalo "čudni stvorovi") - ja sam npr. svako malo ovdje zadnjih par dana jer sam uhvatila vremena - isto se može dogoditi da ga neću imati, pa me neće biti tjednima...Hoću reći: možemo raspravljati, čak se i prepucavati, ali privatan život čovjeka - sasvim njegova stvar. Zato za ubuduće pozivam na dostojanstvo i fair play. Pozdrav.

    avatar

    05.05.2007. (15:25)    -   -   -   -  

  • zi

    Znanost ima jedan veeliki problem. A to je da sve pokušava objasniti pomoću dokaza koji se baziraju na 5 ljudskih osjetila (čula). A neke stvari se mogu dokazati jedino 6. čulom, ili nekim 7., 8... i zato je zabetonirana u materijalnom svijetu.

    avatar

    09.05.2007. (10:54)    -   -   -   -  

  • a

    (možda je Sadako grupa ljudi)

    avatar

    12.06.2007. (13:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...