Komentari

plejadablue.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • freestyler

    priča je i više nego dobra, ne bi bila ni mrvicu bolja da je u nekoj knjizi, osim što bi da je u nekoj knjizi tebi možda bila znak da je to što pišeš dovoljno vrijedno, nama ostalima vrijedna je i ovako, općenito mislim da mi koji pišemo ovako više iz ljubavi, iz užitka, totalno neprofesionalno, samo zbog toga što to volimo, previše razmišljamo o tome da li je to što pišemo dobro ili ne, da li to ima neku vrijednost ili ne, jer ma koliko te puta negdje objavili pa ti samim time i pokazali da je to tvoje pisanje eto vrijedno objave, uvjek ostaje taj nekakav nepotreban upitnik o vrijednosti svakog novog vlastitog rukopisa...možda sam polupao malo lončiće ali svejedno uživaj ...:))))

    avatar

    30.04.2007. (11:02)    -   -   -   -  

  • između jave i sna

    draga plejadice, ja sam se prvi put okusala u ovom i macan je bio prilicno blagonaklon, dogurala do finala i silno sam ponosna na to... iskreno, ovo je i vise od mojih ocekivanja...
    a ti si meni ionako medju naj, naj, pa me nije ni briga da li ces biti u knjizi ili ne, sve dok te tu mogu citati...

    pusa ;*

    avatar

    30.04.2007. (11:57)    -   -   -   -  

  • Porto

    plejado & maslačkice sad kad vidim da su to vaše priče, mogu vam reci da ste bile blizu, vrlo blizu... ipak čestitke, finale nije mala stvar u ovako opakoj konkurenciji... i ne zaboravite, otvoren je novi natječaj za blog priče 02 tak da ste opet u kokurenciji ;))

    avatar

    30.04.2007. (13:16)    -   -   -   -  

  • sklblz

    Ne'š vjerovat', al i ja sam se okušao i s okušanjem ušao u finale. ALi ne i u zbirku. Trebam li tugovati? Ne trebam.

    avatar

    30.04.2007. (14:06)    -   -   -   -  

  • necutako

    ah, mozda i Macan odlazi svakodnevno u 19h a gospodja ostaje....tesko je suociti se sa onim sto od sebe skrivamo tako pomno.... a prica je sasvim dobra..:)

    avatar

    30.04.2007. (14:23)    -   -   -   -  

  • blues sveženski

    Nova sam na blogu, i stalno pičim okolo da naletim na nešto zanimljivo,i bez ikakvog ulagivanja izjavljujem da sam najzinimljivije tekstove pronašla kod tebe. Veselim se svakom novom ka dite čokoladi. Nisam još imala vrimena pročitat tvoju arhivu, al kad uvatim vrimena... ma koja zbirka. Guštat ću ka prasica! Pozdrav

    avatar

    30.04.2007. (14:27)    -   -   -   -  

  • Wall

    ovo me podsjetilo na stari ABBA hit The Day Before You Came al' ja sam to uvijek prevodio kao "dan prije nego si/je svršio", a ne došao :))) inače, toliko je precizno kao da baš sve, što kroz dalekozor vidiš u susjedovom boravku, moraš obznaniti. eh, kad imaš prozor u dvorište:)))

    avatar

    30.04.2007. (18:23)    -   -   -   -  

  • plejadablue

    @freestyleru, lijepo lupaš lončiće, baš po mom ćefu..:)..hvala ti..:)))..@maslačkice, ono što znam i vidim - ti napreduješ u pisanju i to baš jaaaako..:)))..@Porto, thanks..:))..@sklblz, po meni ti si nova zvijezda na blogerskom obzorju..eh, naravno da nema tuge, naročito zbog takvih banalnih razloga...uff...sad se sjetih one pjesme, stvarno je tužna..:))...@nećutako, zavaljah se od smijeha..:))..poslati ću mu drugi put neku gdje on ostaje, a gospođa odlazi, možda će mu se to više svidjeti..:))..@sveženski blues, bila na tvom blogu samo nabrzaka (već prije)...čim uvatim to vrijeme bar za rep, ostavit ću ti koju zabilješkicu..:)))..@vole u kupusu, sve si mislim da je to možda bila moja dnevna soba..:)))

    avatar

    30.04.2007. (20:10)    -   -   -   -  

  • lucija9

    Sviđa mi se tvoja priča. Atmosfera rutine kojom žive gospođa i gospodin G. je toliko statična da je jezivo, i zaista dobija se dojam kao da iz susjedstva kroz dalekozor pratimo njihov dnevni boravak (Wallova impresija koja postaje i moja).
    I moja priča se odbila od korica zbirke. Prošla je kod Macana i njegova primjedba koja je priči nedostatak da bude bolja je njegov osobni dojam, ali meni je dobar savjet da razmislim da li je bio dobar izbor ispripovijedati priču ili biti u priči? Možda izmjenim metodu priče. Svakako od toliko mnogo priča vjerujem da je bilo teško izabrati njih tako malo. Pa očekujem da su odlične!

    avatar

    01.05.2007. (16:52)    -   -   -   -  

  • agloco_blog

    ne znam jeste već čuli za AGLOCO..ako niste, krajnje je vrijeme da se informirate..AGLOCO vas plaća da surfate internetom..što ionako radite..nije nikakva fora, ne morate otkriti nikakve osobne podatke,niti uplatiti neki novac...baš suprotno..novci će biti uplaćeni vama...koga zanima neka navrati do mog bloga (cijeli sustav je objašnjen)..pitanja dobrodošla..registracija na ovaj link (ako sam vas kojim slučajem već uvjerio:)

    avatar

    01.05.2007. (20:09)    -   -   -   -  

  • Pupa

    Ideš! Sledila si mi mozak. Ne bi ti je ni ja primila.:))

    avatar

    02.05.2007. (08:15)    -   -   -   -  

  • misko

    Priča je dobra, dopada mi se ...
    I moja priča "Tihi krik" prošla je identičnu sudbinu: prvo popljuvana sa strane Macana, pa ulazi u slijedeći krug, zatim nestaje...
    Meni se fućka! A tebi?

    avatar

    02.05.2007. (08:24)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    I ja sam poslala priču koju je Macan ocjenio "vrlo dobro ispričanom", čak je rekao "da bi autorici trebala biti otvorena sva vrata na koja naiđe" i nešto kao "zanat rečenice na mjestu", ali nije ušla jer je po njemu prevrat bio prerano, iako ja mislim da priča ima dva prevrata...no, s obzirom da inače ne pišem priče, dulje stvari mi više leže, htjela sam samo iz štosa da vidim kako će me i na koji način popljuvati, pa sam stoga ipak bila zadovoljna...
    A tvoja mi se priča baš dopada, i ne slažem se sa zaključkom da ima plitku poantu, ali nije ni bitno, tvoje priče niko ne može zaustaviti jer su zaista odlične...

    avatar

    02.05.2007. (10:26)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Sviđa mi se priča. A što je gospođa G. trebala učiniti da zadovolji kriterije? Možda ubiti gospodina G. ;))) Za moje dvije priče macan je napisao da mu je bilo potpuno svejedno hoće li moji junaci preživjeti ili ne... :))) I nijedna nije preživjela i otišla dalje. Mislim da ih je bilo stvarno previše. Zamisli da moraš velikom brzinom pročitati više od petsto priča, ja radije ne bih :))) Pozdrav veliki! :)))

    avatar

    02.05.2007. (12:10)    -   -   -   -  

  • piskaralo Tixi

    Bez tvoje bi mi priče popodnevna kavica bila gorka. ; ))

    avatar

    02.05.2007. (19:07)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Dobra priča,veoma dobra.Osmjeh ti ostavljam!

    avatar

    02.05.2007. (21:05)    -   -   -   -  

  • plejadablue

    ..@lucija, meni se čini da je uvijek bolje biti u priči, nego je ispričati...ali ovo drugo, čini mi se, bolje prolazi..:))..Pupa, nebum te nikad u nikakvi žiri predložila, čak ni ako budem išla..:)))...@Miško, možda će te iznenaditi ovaj moj fićuk - ja znam da pišem odlično...osim kad ne pišem..:))...@majstorice, Macana ne treba shvatiti preozbiljno, ni u pozitivnom ni u negativnom smislu, ali dopala mi se njegova opakost - volim opake..:))..@aquaria, gospođa G. možda bi to i učinila, ali nije imala u vrtu bijeli oleander..:)))..@Tixi, želim ti puno popodnevnih pitkih i slatkih kava...ako ti je moja priča zasladila, drago mi je..:))...@Magični pjesniče, velik ti je i širok osmijeh, kao i tvoje srce...:))

    avatar

    02.05.2007. (21:34)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Interesantan tekst, ali što da komentiram u ovaj sitni sat. Možda drugi put. Lijepi pozdrav.

    avatar

    02.05.2007. (22:33)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    Avaj, avaj... sve sami pričači. :)))
    Mene je Macan oduševio rekavši da moja priča ima svu raspižđujuću skokovitost ženskog mozga koja mu ne da da čitati pravocrtno, već se stalno morao okretati i dešifrirati. Zahvaljujući sisama, stripovima i, navodno, dobrom pisanju, pustio me. Stigoh do finala. Baš volem biti raspižđujuća i skokovita pa još i žemsko :))))
    Sretna sam kao malo dijete jer moja priča nije priča, već jedan običan mail, nakog kojeg sam počela pisati. Preosobna je....
    Što se tvoje duge tiče... Macan je kao i gospodin G.... radije ne vidi.
    Draga piskinjo, meni se priča baš sviđa, a i boravak nam nešto poznat ;))

    avatar

    03.05.2007. (08:18)    -   -   -   -  

  • viviana

    Preduga i plitke poante? ;) Vjerujem da bi se macan ugušio u tom plićaku da je samo smio zagaziti dublje od članaka, gdje se namjestio za slikanje u tamnim cvikama i prugastim kupaćim gaćama što se teško suše.

    avatar

    03.05.2007. (10:13)    -   -   -   -  

  • sewen3

    ja bih ponajprije pomislio da s ovakvom pričom, ne trebaš "vezu"...
    RESPECT

    avatar

    03.05.2007. (10:14)    -   -   -   -  

  • [piskinja]

    ma bravo. baš si piskinja

    avatar

    03.05.2007. (10:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...