Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • asjaba

    čovjek ostane bez riječi kada vidi kako se svako istupanje u javnost s imenima zločinaca i željom da se zločini kazne sankcionira bombama "iznenađenja". i taj odvratni, čoporativni karakter naših ljudi i njihov smiješni lokalpatriotizam - strašno! p.s. kada će knjiga koju o levaru pišeš izaći iz štampe?

    avatar

    30.04.2007. (02:29)    -   -   -   -  

  • jebemVas!

    Omjer 5:1 u korist ubijenih Hrvata naspram ubijenih srba tijekom domovinskog rata, dovoljno govori o tome tko je bio žrtva, a tko krvnik. Da nismo pokazali zube i potakli njihove strahove koji su im od 2. svjetskog rata bili usađivani u memoriju o krvoločnim Hrvatima sve redom Ustašama, bio bi taj omjer još i pogubniji po nas, a vjerojatno bi ti 'lepi' moj pevao kako ti sloba milošević kaže ili nikako. Čudim se vašoj gluposti i idiotizmu, teranja neke pravde, kad u čitavom svijetu pravde nema, u kojem jači uvijek tlači slabijega. Normalno je da se u ljudima tada javlja revolt i stavlljaju se na stranu slabijeg, ali ne, dušebrižnici poput tebe i Latina, moraju uvijek biti kontra i da se izrazim onako kako zaslužujete, jesti govna kako bi došli u centar pažnje.
    Poginulo je 15 000 Hrvata, medju njima nekoliko stotina djece od srpskih granata kojima su gadjali naše gradove i nije im bilo bitno tko će poginuti. Zato je bilo potrebno pokazati im zube na svaki mogući način jer bili smo tada slabiji i bez prijatelja ili pomoći, a trebalo se obraniti. Znam da vaši sitni mozgovi ne mogu dokučiti da u ratu pogotovo tako prljavom kakav su srbi vodili protiv nas je normalno da stradaju nevini i sa njihove strane, a ne samo sa naše. Možda da smo išli jedan za jedan i za svakog ubijenog Hrvata civila, ubijali jednog srbina, ne bi ni bilo toliko žrtava s naše strane. Ovako se gamad iživljavala bez straha da će izazvati kontra reakciju i pucala po našim gradovima kad god im se prohtije.
    Svi vi novinarčići ste totalni naivci kad je u pitanju rat, ili možda niste, možda to radite namjerno, za plaću, za judine škude, kao pravi kurvini sinovi. Nabijemvas!

    avatar

    30.04.2007. (20:46)    -   -   -   -  

  • urinolog

    45 redaka, znades li da Joza Perkovic znade navratiti u dopisnistvo "Glasa" u Vlasku do svoje, kako kaze, "prijateljice" Vesne Kljajic?
    Jesu li oni prijatelji preko Seksa, znaju li se iz Srbije, ili je ta "ljubav" mnogo starija?
    Je li ju Perkovic lansirao haskim istraziteljima kao navodnu svjedokinju protiv Voje Seselja?

    avatar

    30.04.2007. (22:21)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Igra, ne branim ja Zinku Bardić, nego ne dopuštam vrijeđanja. Zato te brišem.

    avatar

    30.04.2007. (23:37)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Hvala na pošti!

    avatar

    01.05.2007. (02:34)    -   -   -   -  

  • štit

    Uključite mozak, isključite HRT-e. Kada ćemo, ako nećemo sada. Tko će, ako nećemo mi Hrvatski narod - ŠTIT. Krajnje je vrijeme da se krene u konačni obračun s kriminalom i korupcijom u ljevičarskoj i boljševističkoj Hrvatskoj.

    Kad govorimo o 10. travanj 1941., i NDH-a onda svakako prvo trebamo krenuti od konteksta trenutaka kada je nastala i legitimne težnje hrvatskog naroda za odvajanjem od Kraljevine Srba Hrvata i Slovenaca odnosno „jednim narodom (srpskim) sa tri jezika. Nakon raspada Austro-ugarske pa sve do dr Franje Tuđmana, Hrvati nisu imali vođe koje su bili u stanju preuzeti odgovornost izbora za svoj put, za samostalnost i neovisnost.

    Kompleks malog naroda, teških vremena, gospodarske nerazvijenost stalno nas je gurao u asocijacije koje su se pokazale tamnicama samobitnosti i opstojnosti. Nadam se da ćemo to iako smo ušli u EU imati na umu, ako ćemo imati sreću pa će nas uopće pitati želimo li ili ne želimo ući u jednu asocijaciju u kojem Hrvati ponovno dobivaju status naroda a položaj nacionalne manjine.

    NDH je nastala kao težnja za neovisnošću i to činjenica da ona NIJE donijela rasne zakone kao i niz kvinsliških vlada tog vremena. NDH se je borila protiv svojih neprijatelja, zatvarala je one koji su se protivili tom sustavu. Zar, Židovi nisu rasisti, po svom oblačenju i ponašanju? Zar, partizani nisu bili "rasisti" sa židovskom petokrakom na čelu?!

    Danas kad sudimo o prošlosti II svjetskog rata polazimo od sadašnjih saznanja i pogleda na cjelokupnu situaciju kako se razvijala sa uzrocima i posljedicama. Zaboravljamo da su Amerikanci svoje stanovnike japanskog porijekla strpali u logore samo zato što su bili u ratu sa Japanom…i niz ima takvih primjera.

    Zaboravljamo da je Liga naroda osnovana nakon II svjetskog rata, da su Ženevske i Haške konvencije te promjene u ratnom pravu nastupile iza II. Svjetskog rata kroz II. Konvenciju (1948.i dopunske protokole), kao i Konvenciju o sprečavanju i kažnjavanju zločina genocida 1949. godine. I to zbog toga što smo u ratu uspjeli ugroziti čovječanstvo samo.

    Međutim Konvencije i početak međunarodnih sporazuma te razvoj UN-a, koji je samo pragmatičan skup pravnih pravila koji nastaju iza događanja, jer prvo ide pojava pa tek onda propis kojim se djeluje na pojavu, s druge strane mali velikima nikako da uspiju nametnuti propise; koji bi bili obvezujući jednako za sve. To je činjenica i to je stalna borba za ljudska prava i za mir, kao i borba da se u ratu štite slabi i štite ljudska prava.

    ----------------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    ————————————–
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 20.09.2013. (Petak)

    HRVATSKA / CROATIA
    Kućni telefon: 00 385 433 520
    Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,

    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb

    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com

    URED: Masarykova 8
    http://istinazanarod.blog.hr
    www.crostojkovic1958.blog.ru

    Članaka; 1683

    avatar

    22.09.2013. (08:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...