Komentari

okosjenkiiregocu.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • danijela

    draga moja, ni ovdje na sjeveru situacija nije bolja. a ponajvise mi se gade oni sta (ne)odrzavaju WC-e. no, za nedavnog boravka u ZAG moram ti priznati da sam se ugodno iznenadila sa stanjem WC-a po tamosnjim javnim mjestima. bolje nego ovdje u srcu evrope!
    a sad, kad te vec ne mogu uhvatiti na messengeru da ti ispricam sta sam uradila jucer: dobila sam e-mail od bivse profesorice u svezi 100 godina postojanja srednje skole koju sam pohadjala. izmedju brojnih e-mail adresa spazih jednu od osobe kojoj godinama nisam mogla uci u trag. na web-siteu je bio i broj telefona u holandiji koji nakon kraceg razmisljanja odlucih okrenuti. i javi se doticna osoba - simpatija iz osnovne skole! a on u totalnom soku jer se ispostavilo da vec godinama zivimo 140 km jedno od drugog... dakle! bilo mu je drago da sam se javila i nakon sto odsvira sve koncerte obecao da ce navratiti ili zakazati sastanak...

    i za kraj: sjecas li se ovoga? http://www.youtube.com/watch?v=YfkJ53S2x-w

    puno pusa!

    avatar

    30.04.2007. (10:45)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ah da, vece-i u firenci po jako fensi (čitaj skupim) restačima - koma... negdje ideš gore, dole po uskim zavojitim stepenicama i uđeš u neku izbu za patuljke (ja na svojih "visokih" 165, moš mislit nekog malkice većeg od mene, jedva stala u te rupe od toaleta..), a smrad kanalizacije se "ćuje" i u samom lokalu... skoro kao u venecijiji, no njima je oprošteno s obzirom da se nalaze na samoj vodi...

    avatar

    30.04.2007. (13:20)    -   -   -   -  

  • fanny

    To imam prilike vidjeti po natjecanjima. Dođem ujutro, sve na svom mjestu, toaletni papiri, tekući sapuni, role za ruke... Za nepunih sat-dva - sve mokro, papiri po svuda, role razvučene, zapišano... Srećom već sam se navikla pa nosim - vlažne maramice, toalet papire i rolu brisača.
    Odurno, a to su uglavnom djeca od 8 do 17 godina i roditelji.
    Pa što da ti kažem, znam mnogo fensi-šmensi žena, izvana gladac, a kod kuće - svinjac. To ovisi o kulturi stanovanja, karakteru, odgoju, osjećaju i tko zna čemu još.
    Pozdrav i pohvala ovoj jednostavnoj ali sveprisutnoj temi.
    :)))

    avatar

    30.04.2007. (19:06)    -   -   -   -  

  • grintavac

    Drago mi što si ti o tome pisala..jer ja već odavno tvrdin da su zenske puno šporkije od muških...

    avatar

    01.05.2007. (13:30)    -   -   -   -  

  • pupak svijeta

    Moja mama ima jednu starinsku izreku, koja baš ono fino paše za ovu temu: ODOZGOR HUJ, ODOZDOL FUJ!!! To se, je li, odnosi na te damice koje nemaju baš higijenskih navika, i još kad vidim da nakon što izađe iz kabine, ne opere ručice, nego samo malo popravi kosicu i lizne prst da pogladi obrve, i onda ponosito izađe... ZBLJUV ZBLJUV!!!!

    avatar

    02.05.2007. (08:18)    -   -   -   -  

  • katrida

    ........haha, rijetko koristim javni wc pa ne mogu iznjeti svoje iskustvo , nisam obračala pozornost, znam samo da wc u velikim prodajnim centrima su uredni........

    avatar

    03.05.2007. (17:04)    -   -   -   -  

  • o kosjenki i regoču

    @danijela: ma, znam kako ni "europske" gospođe nisu puno bolje od ovdašnjih. ali, svejedno, čije god bile, sram ih bilo! "srednjoškolca" smo već prokomentirale na msn-u, ali ipak neki događaj, zapravo i priču očekujem :) ljubim!!!
    @seoska idila: dok smo živuckali u firenci, sjećam se, sama voda je smrdila za izbljuvati se...
    @fanny7: hvala ti na pohvali! pa da! čovjek se o pristojnom ponašanju uči od malih nogu. kasnije je - kasno!
    @grintavac: u kontekstu javnih wc-a, sigurno. ali uzmi u obzir prednost u samom obliku urinarnih organa :) no, svejedno, nema opravdanja!
    @pupak svijeta: ha ha ha ha ha!!! znam takvih. ali bome i muškaraca! čuj, one što ispišaju zahod, naprave to upravo zato što ne koriste ruke ni na kakav način, a muškarac ruku možebitno i "obilježi", i kad kasnije ne opere ruke, a još se želi upoznati sa mnom... bljak!
    @katrida: da, na takvim mjestima je ok. ali kafići i diskoteke...

    avatar

    04.05.2007. (10:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...