Komentari

glassanchi.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Đuka

    To je strašno i za pročitati a kamoli za proživjeti!
    Koja cijena može nadomijestiti frustracije i neizbrisive traume nanešene nevinoj djeci?
    Tko će im vratiti neprospavane noći, nedosanjane snove? Tko im, nakon svega, može vratiti vjeru u pravedan sustav? Kako im objasniti da su kriminalci u zatvoru, a nevini na slobodi?
    Sramota me u kakvoj državi živim. Spavaju li, oni koji su napravili takav propust, snom pravednika? Sjete li se ikada da i oni imaju djecu? Sve se vraća, sve se plaća... kat - tad! Samo treba imati strpljenja i svi će računi doći na naplatu "pravednicima" iz tvoje priče... Vjeruj, i to je život.

    avatar

    27.04.2007. (20:18)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    Mi još sanjamo zatvor, budimo se noću i tiho,tiho da jedna drugu ne probudimo šuljamo se , al odjednom se nademo u dnevnom boravku i uplašimo jedna drugu. Samo se pogledamo i pitamo: DO KADA ? Popušimo cigaretu i vračamo se svaka u svoj krevet. Ja, mi vjerujemo u pravdu ali ...

    avatar

    27.04.2007. (20:34)    -   -   -   -  

  • samohranamajka

    Uh!!! Znam, znam, znam. Plakati od jada. I boli. I tuge. I šibati bičem po vjetru. I vrištati. I sve to progutati. I stati ponovno na noge. I biti jači i bogatiji. I veći. A opet ostati malen, i hodati pod zvijezdama i pjevati "Ja nosim lampicu svoju...". Pusa. Tebi i tvojim kćerima. I svima.

    avatar

    28.04.2007. (08:14)    -   -   -   -  

  • dvije male lude

    o moj Bože koja žalosna priča!!!!!!!! stvarno ti je krsan život tebi i tvojim kćerima!!!!!!!! ja neznam kako bi ja prešla preko toga!!!!!!!!! dršte se curke!!!!!!!!!!! pozdrav!!!!!!!!!

    avatar

    28.04.2007. (19:03)    -   -   -   -  

  • freestyler

    čitav život i sve oko nas je puno sličnih situacija, nažalost najbolje ih primjećujemo kada ih osjećamo na vlastitoj koži .... zgodan blog ...uživaj....:)))

    avatar

    29.04.2007. (09:06)    -   -   -   -  

  • ergarac

    Ovako nesto nigdje nisam citao, a sad cu te preporuciti svima. Procitao sam posljednji post, blago receno, da nam se svima isto pise. Svi na neki nacin imamo takva iskustva sa ovakvim drzavnim uredenjima.

    Stavicu te u linkove uz preporuku.

    avatar

    29.04.2007. (10:12)    -   -   -   -  

  • borut

    Vesna
    zeljela bih vjerovati kako si nam ispricala radnju nekog filma, ali ne svoj "dokumentarac".
    Neka ti svijest o tome da si nevina zrtva apsurda da snagu za nove, sretnije dane.

    avatar

    29.04.2007. (12:57)    -   -   -   -  

  • odmak

    Najviše plaši upravo ta bezosjećajnost sustava koji o čovjeku uopće ne razmišlja kao o ljudskom biću. Vidiš, kakva sam, ja bi ih tužila. Više je dosta.

    avatar

    07.08.2007. (07:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...