Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • comment

    Kuloari donose i senzacionalan trač po kojem postoji dogovor Mesić-Karamarko, da će sadašnji predsjednik poduzeti sve kako bi ga za koju godinu Tomislav Karamarko naslijedio na čelu države.
    Za ovu realizaciju Mesicu treba i supotpis. Iz napisanog proizlazi, da su i oni oko Karamarka, sve redom Mesićevci. Valjda računaju da će Sanader izgubiti izbore, što bi bilo i objektivno, pa kad brod tone, pacovi idu na sigurno.

    avatar

    27.04.2007. (14:58)    -   -   -   -  

  • comment

    45.-ico, izgleda da si dobio slicnog entuzijasta

    avatar

    27.04.2007. (15:03)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @comment, vidim, bolan, da me neko tamo izreklamir'o. Mislim ne u SOA-i. Tamo mi reklamu rade Dugi i Romeo. Neg' kod 'obotnice.

    avatar

    27.04.2007. (15:15)    -   -   -   -  

  • Vibbi

    Žac, ček da skužim. CIA-Orešković-Karamarko-Mesić/Sanader. Ima tu logike. A jebga, ako nije CIA onda je MI5/6.

    avatar

    27.04.2007. (17:02)    -   -   -   -  

  • Waldeck-Rousseau

    @Vibbi. Parlez-vous anglais, M. Kalogjera?

    avatar

    27.04.2007. (17:44)    -   -   -   -  

  • Jerk Off Out Off Washingt

    "Vrlo složena dijagnostika u području gastroenterologije, komplikacije zbog kroničnog dijabetesa uz novoustanovljene patološke promjene", navodi sud, te se tvrdi kako je Orešković predao i potvrdu da će biti hospitaliziran u Klinici Instituta "Vuk Vrhovac", na Sveučilišnoj klinici za dijabetes, endokrinologiju i bolesti metabolizma Medicinskog fakulteta u Zagrebu. Međutim, ravnatelj te klinike o svemu tome ne zna ništa!

    Tihomir Orešković nije hospitaliziran, niti imam bilo kakvu informaciju, ni službenu ni neslužbenu, da bi morao biti primljen ili da će biti hospitaliziran radi bolničke obrade i liječenja kratko nam je jučer rekao prof. dr. Željko Metelko, ravnatelj Klinike za dijabetes, endokrinologiju i bolesti metabolizma "Vuk Vrhovac" u Zagrebu.

    avatar

    27.04.2007. (22:26)    -   -   -   -  

  • comment

    Slabo si INFORMIRAN, jer pacijent treba niz operacija

    avatar

    28.04.2007. (23:42)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @comment, hajd molim te Karamarkove novine javljaju ovako šturu vijest, ukratko i selektivno prepričavajući tekstove iz Novog lista, a zanemarujući info iz Večernjaka da se uopće nije pojavljivao na Vuku Vrhovcu. Amerikacima je, kako čujem, već puna kapa Karamarkovog "koalicijskog antiterističkog" kadroviranja u SOA-i, samo im je još falilo SOA-ino tetošenje T. Oreškovića. A Josip Buljević još na kursu engleskog u SAD-u? A što javlja Jelena Vreš iz Washingtona?

    avatar

    29.04.2007. (01:02)    -   -   -   -  

  • comment

    A Josip Buljević još na kursu engleskog u SAD-u? A što javlja Jelena Vreš iz Washingtona?
    Ima raznih kurseva, moramo vjerovati kad to tvrdi Karamarkova medijska ekspozitura.

    avatar

    29.04.2007. (08:03)    -   -   -   -  

  • lujka

    45.-ico evo ti preciznijih info. Josip Buljević je već 2 tjedna na južnoameričkoj turneji, te se najvećim dijelom zadržao u hrvatskom Veleposlanstvu u Buenos Airesu gdje je izbio skandal sličan onom u Portugalu. Djelatnici tog veleposlanstva javljaju da je Buljević uveo strahovladu, da ih verbalno maltretira, da je čak predlagao poligraf za osobnog čuvara veleposlanika. Istovremeno, u večernjim satima, učestalo je viđan na večerama s najbližom rodbinom i prijateljima Rojnice!

    avatar

    29.04.2007. (16:46)    -   -   -   -  

  • comment

    Jel' njegova ekselncija, drug koji je bio dojavnik? Kako se vabi taj uvaženi gospodin?

    avatar

    29.04.2007. (17:02)    -   -   -   -  

  • comment

    Ufffff. lujka, zaboravio sam te nešto pitati. Da se opet ne otvara lov na ustaše i klerofašiste, kad se krstari po južnoj Americi?

    avatar

    29.04.2007. (18:13)    -   -   -   -  

  • Vibbi

    @ Waldeck Rousseau. Oui monsieur Rousseau, je parle anglais, as much as I can speek French.
    And who the f...k are you - monsieur anonimite? Sori 45 lines ali eto znaš kako je kad ti se obraćaju anonimci, k tome još na tuđem blogu.

    avatar

    02.05.2007. (18:05)    -   -   -   -  

  • štit

    Uključite mozak, isključite HRT-e. Kada ćemo, ako nećemo sada. Tko će, ako nećemo mi Hrvatski narod - ŠTIT. Krajnje je vrijeme da se krene u konačni obračun s kriminalom i korupcijom u ljevičarskoj i boljševističkoj Hrvatskoj.

    Kad govorimo o 10. travanj 1941., i NDH-a onda svakako prvo trebamo krenuti od konteksta trenutaka kada je nastala i legitimne težnje hrvatskog naroda za odvajanjem od Kraljevine Srba Hrvata i Slovenaca odnosno „jednim narodom (srpskim) sa tri jezika. Nakon raspada Austro-ugarske pa sve do dr Franje Tuđmana, Hrvati nisu imali vođe koje su bili u stanju preuzeti odgovornost izbora za svoj put, za samostalnost i neovisnost.

    Kompleks malog naroda, teških vremena, gospodarske nerazvijenost stalno nas je gurao u asocijacije koje su se pokazale tamnicama samobitnosti i opstojnosti. Nadam se da ćemo to iako smo ušli u EU imati na umu, ako ćemo imati sreću pa će nas uopće pitati želimo li ili ne želimo ući u jednu asocijaciju u kojem Hrvati ponovno dobivaju status naroda a položaj nacionalne manjine.

    NDH je nastala kao težnja za neovisnošću i to činjenica da ona NIJE donijela rasne zakone kao i niz kvinsliških vlada tog vremena. NDH se je borila protiv svojih neprijatelja, zatvarala je one koji su se protivili tom sustavu. Zar, Židovi nisu rasisti, po svom oblačenju i ponašanju? Zar, partizani nisu bili "rasisti" sa židovskom petokrakom na čelu?!

    Danas kad sudimo o prošlosti II svjetskog rata polazimo od sadašnjih saznanja i pogleda na cjelokupnu situaciju kako se razvijala sa uzrocima i posljedicama. Zaboravljamo da su Amerikanci svoje stanovnike japanskog porijekla strpali u logore samo zato što su bili u ratu sa Japanom…i niz ima takvih primjera.

    Zaboravljamo da je Liga naroda osnovana nakon II svjetskog rata, da su Ženevske i Haške konvencije te promjene u ratnom pravu nastupile iza II. Svjetskog rata kroz II. Konvenciju (1948.i dopunske protokole), kao i Konvenciju o sprečavanju i kažnjavanju zločina genocida 1949. godine. I to zbog toga što smo u ratu uspjeli ugroziti čovječanstvo samo.

    Međutim Konvencije i početak međunarodnih sporazuma te razvoj UN-a, koji je samo pragmatičan skup pravnih pravila koji nastaju iza događanja, jer prvo ide pojava pa tek onda propis kojim se djeluje na pojavu, s druge strane mali velikima nikako da uspiju nametnuti propise; koji bi bili obvezujući jednako za sve. To je činjenica i to je stalna borba za ljudska prava i za mir, kao i borba da se u ratu štite slabi i štite ljudska prava.

    ----------------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    ————————————–
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 20.09.2013. (Petak)

    HRVATSKA / CROATIA
    Kućni telefon: 00 385 433 520
    Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,

    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb

    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com

    URED: Masarykova 8
    http://istinazanarod.blog.hr
    www.crostojkovic1958.blog.ru

    Članaka; 1683

    avatar

    22.09.2013. (08:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...