Komentari

lelana.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • sewen

    zaista je (po stoti put govorim) lipo kod tebe.
    i ove slike su odmor za dušu...
    ...ah da, i da ti čestitam na toj Almost cool listi. drago mi je da te to veseli, ali znaš, pošto si potakla to pitanje, moram priznati da me to ne interesira. imam krug prijatelja ovdje koji su mi dragi, koji su mi kao jedna nevidljiva i ispružena ruka slobode.
    a ta lista, to je za mene bezvrijedno. i više od toga. naime, ogorčen sam, jer dovoljno je biti neko poznato ime da dospiješ na tu almost cool listu i cool listu, ili kako se već zove...
    ovo nije sad upućeno tebi i nije ništa zlonamjerno. dapače, ako tebe veseli, a vidim da jest, skidam kapu.
    ovo je opaska ekipi koja radi na BLOG.hr.
    navikao sam ,kažem, na ove ljude pa trenutno ne idem odavde, ali vjerujem da ću ionako jednom nestati na neki drugi blog vremenom.
    sreća da sve svoje pjesme imam zapisane pa me nije briga...
    a tebi Lelana, puno uspjeha i dalje i čujemo se mi...

    avatar

    21.04.2007. (15:23)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Baš se radujem ... iskrene čestitke, zavrijedila si svojim prikazom Like, tog krasnog dijela naše Domovine, zapostavljenog, od ranije a i sada, od kada imamo svoju Lijepu našu.

    Dijelim radost sa tobom i nastaviii, koliko možeš, kad si od volje ... ali nastaviiii. Pratim trag.

    Želim ti puno radosti i lijepih mirisa procvalih jabuka i jorgovana ovih proljetnih večeri u šetnji uz one krasotice, tvojom i našom Likom.

    avatar

    21.04.2007. (18:40)    -   -   -   -  

  • posjetiteljiaA

    vec neko vrijeme sa zadovoljstvom pratim ovaj blog ali se nisam javljala a sada me potaknuo komentar na "cool " listu;ja mislim da je dobro da se tamo nasao jer tako vise ljudi sazna za njega.ja sam za ovaj blog doznala kad je dospio na naslovnicu i bila bi velika steta da sam ga propustila.........samo naprijed Lelana....pozdrav od jedne Licanke daleko od Like

    avatar

    23.04.2007. (03:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...