Komentari

slonic.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • prorok

    Malo kasnim ali danas sam imao gužvu.
    Kćerku sam morao vozit u bolnicu dobila je gips
    na lijevu nogu zbog povrede gležnja
    prijatan vikend želim i srdačan pozdravostavljam.

    avatar

    20.04.2007. (18:31)    -   -   -   -  

  • almost Poznata

    i mene je sve to zgrozilo,djevojčice nisu što su nekad bile i to me baš plaši...kad moja black princes ide van sva strepim i ne mogu dočekat da se vrati...užasno vrijeme...to je do roditelja,ali veliku ulogu imaju i mediji:previše nasilnih filmova,nasilne igrice na komjuteru,novine pune kriminala....strašno vrijeme za življenje....nek nam je sa srećom-svima

    avatar

    20.04.2007. (19:33)    -   -   -   -  

  • avangarda

    e zato ti ja crnu kroniku ne čitam,
    nego gledam di ima koja nasmijana i sretna osoba za malo smijeha......
    samo pozitiva..... prolazi!

    avatar

    20.04.2007. (20:33)    -   -   -   -  

  • vjeverica24

    Čitala sam o tome i teško mi je i povjerovati da se tako nešto može i dogoditi.dobro si pitala-pa kamo ide ovaj svijet.bojim se kakva nas tek budućnost čeka.znaš što-ja bi ovim curama koje su tu malu tako brutalno pretukle sudila kao odraslima i zatvorila ih u zatvor.znam da ni to nije rješenje, no što uopće jest????ne znam.bojim se za svoju djecu jednog dana u ovome svijetu.......
    Veliki pozdrav ti šaljem i želim ugodan vikend.pusa

    avatar

    20.04.2007. (21:29)    -   -   -   -  

  • Divan -skitnje

    Pitanje za sve nas.

    avatar

    20.04.2007. (22:40)    -   -   -   -  

  • Maškarada

    Sve je otišlo u PM. Pozdravić!

    avatar

    21.04.2007. (08:57)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Istina je sve što kažeš, a ja se slažem da to nije samo pubertet, nego doista isfrustriranost i divljaštvo koje nadilazi granice običnog bunta. I da, mislim da to dolazi od kuće i od nedovoljne roditeljske brige za djecu i premalo provođenja zajedničkog vremena. Opće otuđenje na svim razinama i ne može dovesti do ničeg boljeg. Tim više ako je dijete osjetljivije, pa ne zna drugačije ispoljiti negativne osjećaje, nego kroz agresiju. Za ovaj događaj, evo, čitam prvi put kod tebe i također sam šokirana. Imam 2 nećaka, jedan ima 8g, a drugi 15g i tko mi garantira da se slično ne može dogoditi, nedaj Bože, i njima? Nitko!
    I ja tebi želim ugodan vikend i sve ono što si poželjela i nama :)

    avatar

    22.04.2007. (14:43)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Samo da ti ostavim trag..... Mrzim crnu kroniku! i uvijek me strah svega i svačega ali nekako vjerujem da ako to ne kažem-neće se ni dogoditi.....samo, strašno je to što se događa, pa to su djeca! Pusa i pozzzz!

    avatar

    22.04.2007. (16:40)    -   -   -   -  

  • Santea

    Iskreno već me hvata strah za moju Bebačicu kada stupi u školu i počne se suočavati sa raznim oblicima nasilja.Ne mogu reći da su roditelji uvijek krivi i sam odgoj,evo jedan slučaj iz moje bliže okoline;Bračni par usvoje dijete zbog nemogučnosti imanja vlastite,odgajaju to dijete s puno ljubavi i pažnje-osamnaest godina kasnije mali se smuca po zatvorima zbog dilanja,nasilja,zapalio je i kuću vlastitim roditeljima...Sa četiri godine imao je dijagnozu dr.Mraza-genetski razbojnik.Znam da je to izdvojen slučaj i ne znam što se dešava sa mladim ljudima i odakle toliko mržnje i bijesa?Pozdrav draga moja...Nadam se da je vikjend bio lijep i da si uživala u khm,khm...suncu:)))

    avatar

    22.04.2007. (23:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...