Komentari

slonic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • nitko nije otok

    Novi image ženo, pa jesi li ti meni i dalje Slonić ili nisi? Što se tiće teme, fala Bogu na sve strane se zadnje vrijeme govori o tome, o zlostavljanim ženama , pa će valjda i današnje cure znati više o tome. Dugo se šutilo, dugo je to bilo normalno. Nadam se da će sve te udruge i zaštićene kuće, i mediji, pomoći da se osvijesti problem. No moj stav je da vlastitim primjerom to trebaju učiniti same majke. Ne dozvoliti ni jedan oblik zlostavljanja nad sobom. Pozdrav Sloniću!

    avatar

    18.04.2007. (18:28)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Najprije. zbunila si me, gledala sam jesi li to ti, nema slonića nego don't worry....nije mi bolo jasno, a onda sam počela čitati....a,da, to si ti!!!
    A što se nasilja tiče, kao klinka od nekih13-14 godina čula sam susjeda, koji je svoje tri žene (dvije bivše i sadašnju) i stalnu ljubavnicu redovito tukao, u pravom smislu te riječi. Rekao je da je ženu najteže udariti prvi put! Poslije je to ko "dobro jutro"!!! Zapamtila sam to, jer je to istina. Ako se jednom dozvoliš, stalno će. Isto je i sa svim drugim oblicima zlostavljanja....bitan je stav, ako poštuješ sebe i drugi će te poštovati. A onaj tko te ne poštuje, taj te i ne voli. Jer to su jednakovrijedni osjećaji i jedan bez drugog ne idu. I nije to samo u ljubavi između muškarca i žene. Isto je i između prijatelja, roditelja i djece, braće....
    Odličan post. Pozdrav i pusa!!!

    avatar

    18.04.2007. (20:38)    -   -   -   -  

  • Divan -skitnje

    Ma, vidi ti mog Slonića! Otvorio ja ve stranice, kad one ozbiljne da ozbiljnije ne mogu biti. Nestalo one razbarušenosti, nestašnosti. Iz jeansa cura ušla u večernju toaletu! Ma, meni se dopada i ovako i onako.A što se tiče nasilja, to rade samo slabići i kukavice.

    avatar

    18.04.2007. (22:35)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Što reći? Sve si rekla. Slažem se sa svakom napisanom riječi. Prevažno je ukazati na to mladim djevojkama jer ako se o jednom tako velikom problemu šuti, one mogu lako pomisliti da je to normalno i da tako treba biti. Ali ne mora, a bit će samo ako dopustite da vas se tako tretira. Znam jednu djevojčicu iz mog naselja, sada ide u prvi srednje, čula sam da ju dečko tuče, da ju je pred cijelom školom gurnuo u grmlje, a imala sam i u svom razredu jednu koju je na tulumu pred svima počeo gušiti, doslovno. I pogodi. Te cure i dalje ostaju s tim dečkima, uz opravdanje da se vole. Zato su razgovori o tome iznimno važni, pa i ovakvi tekstovi, da im bar malo dopre do mozga :)
    Pozdrav i i imaš dobar novi dizajn bloga, minimalistički, jasan i pregledan :)

    avatar

    19.04.2007. (00:09)    -   -   -   -  

  • šumarKA

    Lijepo napisano. Ja ne razumijem cure/djevojke/žene koje toleriraju nasilje partnera. Svi smo mi slobodna bića, možemo iz veze izaći kada nam ona više ne odgovara. Davno sam shvatila da je vlastita obitelj povezana s nesvjesnim odabirom partnera. Cura koja je cijeli život gledala kako joj otac zlostavlja majku vrlo vjerojatno će pronaći takvog partnera jer je takvo, naučeno ponašanje za nju normalno. Treba znati izaći iz kruga. Možda ovaj tvoj tekst nekome pomogne.

    avatar

    19.04.2007. (09:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...