Komentari

maniac.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Zrenjanin

    Ne brini Dejane uz tebe smo.....nisi sam!

    avatar

    15.04.2007. (09:20)    -   -   -   -  

  • Freedom Fighter

    Cuvaj se ' patriote '!

    avatar

    15.04.2007. (10:59)    -   -   -   -  

  • Čeda

    Povodom napada na novinara nedeljnika Vreme, Dejana Anastasijevića, aktivisti Liberalno demokratske partije će u ponedeljak, 16. aprila blokirati saobraćaj u od 11:55 – 12:00 kao znak protesta protiv politike koja je od Srbije napravila društvo u kojem je nije poželjno slobodno misliti i društvo u kojem svaki pojedinac zbog svoj stava, treba da strepi za svoj život. Protiv politike koja glorifikuje zločin i najbrutalnije se obračunava sa svima koji se zalažu sa suočavanje i osudu zločina koji su počinjeni u naše ime.

    Saobraćaj će biti blokiran u 165 opština u Srbije u kojima Liberalno demokratska partija ima odbore. U Beogradu protest će biti održan na uglu ulica kralja Milana i Kneza Miloša (kod Londona).

    Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije mora da da nedvosmislen odgovor ko je pokušao da ubije novinara nedeljnika Vreme Dejana Anastasijevića, i ko su nalogodavci i inspiratori ovog zločina koji ne sme ostati nekažnjen. Obaveza Ministarsta unutrašnjih poslova je da štiti život svakog građanina koliko god se njegovi stavovi ne poklapali sa stavovima vlade Koštunice, Jočića i Ilića.

    avatar

    15.04.2007. (14:43)    -   -   -   -  

  • .

    Ane, uz tebe smo! Kradljivci bakarnih žica

    avatar

    15.04.2007. (21:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...