Komentari

angelo1.blog.hr

Dodaj komentar (68)

Marketing


  • upitnik

    a de ti meni objasni kako ćemo se mi svi skupa smjestiti na jebenoj planeti i ko će nas prehraniti ako nastavi ovakav boom populacije ko i u muslimana?
    ili se moramo poklati s njima?
    i ko tu koga jebe?

    avatar

    14.04.2007. (01:04)    -   -   -   -  

  • Radojica

    Citajuci tvoj post pade mi na pamet jedna muslimanska knjiga koju sam procitao davno, a u kojoj pise o zauzimanju nekih istoriskih gradova u proslosti od strane muslimana kao sto su Bagdad, Kairo i Istambul(Konsantinopolj).Kada prodje dosta vremena bit ce osvojen i Rim, ali za razliku od ovih gradova koji su osvojeni vojno, Rim ce biti osvojen mirnim putem tako sto ce vecina stanovnistva biti muslimani rodjenjem ili ce to postati svojim opredjeljenjem. A mozda je to netko izmislio?!
    A samo Bog zna sta ce se desiti i on odlucuje o svemu. I molim Boga da umrem kao vijernik i da ga se ne postidim na Velikom Danu. Da mi oprosti grijehe i da me zastiti paklene vatre.

    avatar

    14.04.2007. (01:29)    -   -   -   -  

  • m_ramone

    Ne znam što je jadnije, post ili ovi komentari iznad.

    avatar

    14.04.2007. (08:29)    -   -   -   -  

  • Jedan

    @Nema boga osim Bogma boga osim Boga
    :)))))
    @upitnik
    nije problem prehrana nego loša raspoređenost po zemljama-otud i glad. Zemlja ti može proizvesti hrane za još puuuuuuuno više ljudi

    avatar

    14.04.2007. (09:35)    -   -   -   -  

  • Jedan

    Nema boga osim Bogma

    A malo sam ti u imenu mašio. Sorry

    avatar

    14.04.2007. (09:39)    -   -   -   -  

  • upitnik

    jedan
    otkri ti meni straaaašnu tajnu..........no ne i rješenje.........kako uravnotežiti?

    avatar

    14.04.2007. (09:56)    -   -   -   -  

  • Jedan

    :)) Nikako, ljudi smo

    avatar

    14.04.2007. (09:57)    -   -   -   -  

  • Radojica

    Jedini zar ne vidis razliku izmedju boga i Boga?
    Samo je jedan Bog i on se pise velikim slovom, a sva ostala stvorenja, predmeti i pojave koje se obozavaju su bogovi.

    avatar

    14.04.2007. (10:12)    -   -   -   -  

  • Jedan

    Ma vidim, ali idem uvijek na copy/paste pa promašim. Sorryyyy

    avatar

    14.04.2007. (10:36)    -   -   -   -  

  • Filip Fuchs

    Oni šire svoje područje slobode, Oni šire svoje područje borbe. Pratim njihove virtualne kapilare širenja, Oni su nezaustavljivi, evo primjera: http://elhamdulillah.blog.hr/ - Oni šire svoje područje slobode, Oni šire svoje područje borbe. EsSelamu aleykum

    avatar

    14.04.2007. (11:11)    -   -   -   -  

  • Kralj__Tomislav

    @Angelo1

    Odgovor na: http://www.blog.hr/comments/?id=1622458427#36170519

    Naravno da od vas nisam očekivao sasvim konkretan odgovor. Ali očekivao da ono što napišete bude barem suvislo. Pripisujete mi i tvrdnju koju nisam izrekao. Prva naravno nije moja već je parafraza izjave Leonarda da Vincija (a i niza drugih). No kako biste drugačije objasnili zlostavljanje koje je trajalo 30 godina. Ne trideset dana ili trideset mjeseci već trideset godina. Ili Brajšino dugogodišnje toleriranje djelatnika pedofila? Kamo sreće da crkva rabi "otvorenost" soroševskog tipa kako je posprdno zovete. A koga briga koliko je djece u međuvremenu ostavilo svoju nevinost na oltaru majčice crkve? A koliko će ih još izgubiti svoje djetinjstvo kao posljedicu vaše agilnosti?
    Čini vam se sporan i moj stav o cijeni crkvene šutnje. Pa, vjerujem da već dolazi na naplatu. Osim što potpuno ignorirate ozbiljno socijalno djelovanje (Caritas je, ponavljam, samo usluga redistribucije onoga što su drugi vama dali), bahato razmetanje pojedinaca i beskrajni skandali uspjeli su učiniti u 15 godina ono što komunizam nije u 50. Evala vam... Naravno reći ćete, pa i ranije je bilo takvih događanja a nisu naštetila. Da bilo je, ali onda nije bilo razvijenih javnih medija. Poremećeni svećenik bio je sramota u lokalnom okviru. Danas je moguće saznati za "snošaj kao otajstveni most", ili dokumente poput Crimen Sollicitations iz '62, Motu Proprio Datae Quibus Normae De Gravioribus Delictis i De Delictis Gravioribus iz 2001. A nijedno vam ne služi na čast... Ili ćete možda sada primjetit da se radi o bjelosvjetskoj uroti? Pa, možda i imate pravo ali nemožete poreći da im svakodnevno sami ne dajete oružje u ruke.
    "Međutim, nema dokaza ni za jednu od njih." Uistinu, osim zdravog razuma nema dokaza ni za jednu od tih tvrdnji. Ali netko bi možda primjetio da nema dokaza ni za postojanje boga pa se opet u njega vjeruje. A onda parabola "čovjek vreću sa svojim manama nosi na leđima, a s tuđima sprijeda". Dali vi to sugerirate da sam ja pedofil? Ili da (ne)djela koja sam ja eventualno počinio imaju istu težinu kao i 30 godina nečije pedofilije? Dali bih zbog psovanja ili ateizma trebao biti više zaokupljen "vrećom na svojim leđima" nego tuđim snošajem sa desetgodišnjakinjom? Čini se da tako proizlazi iz vaše izjave. Ili možda imate osobni razlog radi kojeg vas je tako pogodila moja kritika pedofilije? Nije naravno na meni da sudim...
    Očito je da se volite okruživati intelektualnim invalidima koji odobravajuće mekeću na vaše pojanje o slatkoj gori. Vaša stvar. I ona parabola o "color televizoru u crno-bijeloj tehnici". Ne nalikuje li upravo na onu Orwellovu "Četiri noge dobre dvije noge loše"? Očito je namjenjena duhovnoj nedonoščadi koji gledaju crno-bijeli televizor ružičaste boje... To međutim više govori o vama samima nego o njima..
    Na poslijetku čini mi se da primjećujem i još jedan uzorak u vašem djelovanju. Čim se pojavi neki neugodan komentar požurite sa objavljivanjem nekoliko novih postova. Očito je da rješavanje problema guranjem pod tepih nije specijalizacija tek pojedinaca u crkvenoj strukturi. U svakom slučaju, više je nego očito da ovdje gubim vrijeme. Pozdrav dakle, K__T.

    avatar

    14.04.2007. (15:01)    -   -   -   -  

  • Bzzzz..

    Ma nema od njega konkretnog odgovora.Nesmije.Da kaže što zaista o tome misli to se nebi svidjelo crkvenim prdonjama i vejrojatno bi ga izolirali u neki samostan ili već što rade sa takvima koji se usude.Mislim da rade selekciju već pri regrutiranju mladih koji žele za svećenika i točno znaju koji profil treba ostaviti, a koji ne.Oni za koje ocijene da bi mogli zastraniti otpadaju.Tako da konkretnih stvari niti nemožeš čuti od njih jer takvih nema.

    avatar

    14.04.2007. (16:23)    -   -   -   -  

  • 20070207

    Bzzzz, jeli te to K__T razveselio svojim duboko umljem ili se ti tek radujes onomu ono sto mu je konju ispalo ispod repa ( kao sve pametne brenzzzzzure )...?!

    avatar

    14.04.2007. (16:37)    -   -   -   -  

  • 20070207

    +!

    "Kralj__Tomislav", kada se vec ceses o "NAS" , zasto nisi toliko posten da nam se predstavis razumno, ako vec zelis ovdje medu "NAMA" nositi svoje "bisage". ( poznatija je ona sa trunkom u svojem i brvnom u tudem, ali vi sveznadari, sve crno i bjelo opisujete " havenly shades of sky" thou your " the day is done " ( from Platters, " twilite time " ), i superiorno nazivate druge "duhovna nedonoscad"...?!

    Slusaj te gospodine moj sada malo o GOSPODI JELENI BRAJSI.
    I ja sam jedan od tih koji NJOJ sakupljaju stvari po svijetu i salju tamo da pomognu. Da si kojim slucajem, ti ili netko iz tvoje "sveznadarske elite" na kormilu neke takove organizacije za pomoc siromasnima tamo kod vas, ja sigurno, a i mnogi drugi kao ja, nebi radili za vas jer ste neposteni u dusu, kako ti to ovdje zorno dokazujes.

    Reci "NAM" "Kralju__Tomislave", na primjer: dali se ono sto si ti ucinio za siromahe, moze mjeriti ,
    cak i skalom 100.000 : 1, sa onim sto je GOSPODA JELENA BRAJSA ucinila..?!

    Bilo bi interesantno cuti gdje si bio i sto si radio kada je "grmjelo", na kojoj si strani placu dobivao...?!

    Ne zelim ti ponovno objasnjavati kako Crkva i Krscani pristupaju tudim grijesima i pogreskama, jer sam ti to vec podrobno objasnio u jednom prijasnjem prilogu, ali tebi to nista ne znaci, nego ovdje opet napadas ovog svecenika i "NASU" strpljivost, svojim tvrdoglavim predrasudama.

    Kako se sa tobom moze polemizirati ako si ti uvijek (barem u vlastitoj masti ) u pravu...?! Gdje je tu dialektika, ili kao uopce tu moze biti neke dialektike...?!

    ZA BILO KOJU OSUDU, POTREBNO JE NA SVAKOM CIVILNOM SUDU, USTANOVITI NE SAMO PREKRSAJ OKRIVLJENOG NEGO I ZASTOJE TO BILO UCINJENO, IZ KOJIH POBUDA.

    Jeli gospoda Brajsa POGRESILA iz sebicnih razloga ili mozda tek iz nespretnosti u rijesavanju teskih problema unutar te velike organizacije..?!

    Tvoj odgovor, zapravo i ne ocekujem, jer kao sto ti to rece o tim "bisagama" ( valjda nisi primjetio da su i tebi one onako kako to opisujes ).

    Vec tvoj izbor "nicka" upucuje covjeka da si naucen da "jases" iznad masa i gledas sa visoka, da ti je vlastita skromnost nesto kao i "Napoleonu" iz Orwellove novele.

    Sjasi covjece, nemas ti slifa za diskusije sa nama seljacima, i btw, ucini nam svima ovdje uslugu ( kada sjases, naravno )
    cohaj svoje buhe prije nego dodes ovdje na blog.

    ps. MARX JE SVRSIO U ROPOTARNICI POVJESTI. MILIONI SU PLATILI GROZNO ZBOG NJEGOVIH POSTAVKI ( hajde sjasi i ti vec jednom mudrace ).



    pps. evo i muhe brenzzzzzzzzure, stigla na "razmisljanje"

    avatar

    14.04.2007. (16:42)    -   -   -   -  

  • Bzzzzz......

    Muha i nije neki intelektualac ali ponešto zna o životu,a Kralj Toimislav je je za sve vas ovdje stvarno kralj.

    avatar

    14.04.2007. (17:05)    -   -   -   -  

  • CORNELIUS

    ovaj s brojkama je kreten na kvadrat

    avatar

    14.04.2007. (19:15)    -   -   -   -  

  • :-)

    Ja zaista ne razumijem sta vise hocete, zar nije dovoljno sto je Krist razapet za nas, za mene, i za tebe i tebe i tebe i tebe ... Ali zapravo, rekao je Isus: "Progonili su mene, progonit ce i vas..."

    avatar

    14.04.2007. (20:37)    -   -   -   -  

  • :-)

    E da, ja sam zena i kao takva sretna sam i cvrsto se nadam da ce se kod nas u Hrvatskoj, lijepoj nasoj vratiti zeni dostojanstvo i da ce zena shvatit kako je biti zenom neizmjerna milost i dar, biti majkom (tjelesnom ili duhovnom). Nego mene brine mjesto muskaraca, mislim da muskarac gubi svoju ulogu. Nedavno sam cula da sve vise muskaraca boluje (pati) od anoreksije. Tesko za povjerovat zar ne? Mir i blagoslov!:-)

    avatar

    14.04.2007. (20:45)    -   -   -   -  

  • 20070207

    @ CORNELIUS !

    Bravo brate, ako nemas argumenata za diskusiju pokusaj vrijedanjem, pa onda kao i tvoji pobratimi zahtjevaj savrsenstvo od svecenika.

    ZAR TI STVARNO VJERUJES DA OVAKOVIM RIJECIMA VI DRUGE VRIJEDATE....?!


    Mir i dobro, tebi i tvojem jatu zelim, ali vasa mrznja, Boga i Crkve, unistava vas same.

    Vi korodirate od mrznje u vasim srcima, i tu vam nema spasa.

    Ljubav Bozja vam je jedini lijek !

    avatar

    14.04.2007. (21:17)    -   -   -   -  

  • i

    Što se tiče Jelene Brajše ja u potpunosti podržavam 20070207 jer je ta žena toliko toga učinila za siromahe , toliko je djece odgojila ja vjerujem da jednostavno se zaplela i nije znala kako riješit problem da ne bi bila linčovana , a na kraju joj se to dogodilo.

    avatar

    14.04.2007. (21:45)    -   -   -   -  

  • CORNELIUS

    sad si potvrdio da si kreten ( na kvadrat)
    a mir i dobro od tebe na sumpor se osjeti , pa tu poruku ignoriram.....
    a floskule , njima možeš hraniti svoj bolesni um......život ovdje je ipak malo jebenija stvar.....

    avatar

    14.04.2007. (22:35)    -   -   -   -  

  • Bzzzzz....

    20072007 ne mješaj boga i crkvu.Ja osobno ne mrzim crkvu niti ikog drugog nego sam alergičan na njih.Jednostavno me nešto stegne u želucu kad vidim onu fejkanu dobrotu na njihovim licima.Brajša ti je dobar primjer. Kad ju vidiš izgleda kao mila starica,dobročiniteljica,a u isto vrijeme šuti o pedofiliji koja se događa u njenom dvorištu i gradi skromnu kučicu sa bazenom na račun tih kojima je pomoč stvarno potrebna.Pa ja da saznam da se nešto takvo događa tu kraj mene reagirao bi isti čas bez razmišljanja o bilo čemu drugome i nije mi jasno kako bih se sapleo i nebi znao kako da riješim problem osim ako i sam nisam uvučen u to,e onda bi se vjerojatno sapleo što se i njoj dogodila.

    avatar

    14.04.2007. (23:00)    -   -   -   -  

  • :-)

    Mene nešto stegne u želucu kad tako lako bacamo kamenje na jedni na druge, ali zato i imamo Crkvu, imamo jedni druge. Kakvi god da jesmo zivimo na istoj zemlji, udisemo isti zrak, gledamo istu stvarnost, samo kako ju tko gleda? Jedno je sigurno, Bog i Crkva su jedno! Ja sam recimo donedavno bila bijesna na dilere, bila sam ih u stanju sve pozvat na red, koliki se truju i umiru, a oni od tog "zive", koji paradoks. Ali ni jedan taj diler nije manje vrijedan ni od tebe ni mene, i imaju pravo na slobodu odabira, život ili smrt, oni biraju smrt iako naizgled žive. Ja isto imam slobodu. Odabrala sam Život, a isto to zelim i njima, isto to zelim i tebi i Jeleni Brajši i svakom čovjeku. A mogla sam ih i dalje gazit i gurat u blato (ko da im nije dovoljno). Osuđujem djelo, ne čovjeka! Ako ste toliko sigurni da je ta žena učinila to (ne)djelo, osudite djelo, a ne nju. Mir i blagoslov :-)

    avatar

    15.04.2007. (00:18)    -   -   -   -  

  • Filip Fuchs

    Dok mačke nema miševi kolo vode. Vidjet ćete vi svoga boga kad Don Anđelo dođe!

    avatar

    15.04.2007. (00:29)    -   -   -   -  

  • angelo

    @K__T: Plan i raspored objavljivanja postova nema kod mene nikakve veze s komentarima, tako da znaš. Sad je kasno pa ću se na druge tvoje insinuacije osvrnuti sutra, tj. ujutro.

    Svima želim blagoslovljenu nedjelju & mir i radost Dana Gospodnjega!

    PS: Filipe, nasmijao si me do daske, baš ti hvala!

    avatar

    15.04.2007. (00:49)    -   -   -   -  

učitavam...