Komentari

samvan.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • ...indigo...

    Već se jako dugo o tome priča,a ja sam se,bogami,načitala svakakvih apokaliptičnih predviđanja...i umorila od toga. Koliko god grubo zvučalo,ne opterećujem se previše jer ne mogu popraviti -apsolutno ništa. Ako ćemo biti zbrisani sa zemljine površine,neka...nismo bolje ni zaslužili. Uživam dok mogu i nadam se najboljem... Ugodan dan ti želim :))

    avatar

    12.04.2007. (00:16)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    Proracuni i izracuni, pa se zna nekada i preracunati. istina je da krecemo prema kataklizmi, jer svi zatvaramo oci i svi odbacujemo krivicu sa sebe i svi smatramo kako su drugi krivi za ovo sto
    nam se dogadja. A dogadja se, cinjenice govore i bit ce sve gore...Ne zelim se ni sama opterecivati time, zao mi je sto djeca moje djece nece uzivati u ljepotama u kojima sam ja uzivala, i sto cu dio krivice za to snositi i ja, priznajem, jer svi smo krivi, reci mi, imas li kod kuce hladnjak sa freonom...imas li dezodorans kojeg potiskuje isti...nosis li namirnice u plasticnim vrecicama..., a onda ides sa ljubavlju setati sumama, diveci se prirodi..Svjesno ili nesvjesno svi smo ovdje ti (ovo ti, mislim na ljude, ne osobno na tebe) poprilicno neodgovorni i nefer smo, jer necemo generacijama iza nas dozvoliti kvalitetan zivot, ili uopće zivot....dade nam Tvorac pamet, a mi je upogtrijebismo da sami sebe unistimo.

    Ugodan ti dan zelim....

    avatar

    12.04.2007. (16:55)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Mračne prognoze. Sjećam se od djetinjstva pojma "smak svijeta". Stalno se o tome priča. A danas novine još to malo oblikuju u svoju korist - pa moraju se prodati, zar ne?

    avatar

    12.04.2007. (22:50)    -   -   -   -  

  • thora

    *sigh*

    Komentirala bi opla dugo, ali sam preumorna.
    Mislim da se naokolo piše svašta. I ne znaju pravopis :P

    avatar

    12.04.2007. (23:41)    -   -   -   -  

  • moooi

    ja se ne brinem. sebično, ali se ne brinem.

    avatar

    13.04.2007. (15:20)    -   -   -   -  

  • sam

    Dunjo - da:P
    Big Blue: Vidiš, vidiš - pa ja sam baš zato i kupio prekjučerašnji jutarnji!:D
    Ali čini mi se da si ti olako uzela ovo što sam napisao, i da nisi "pročitala pažljivo":P Znaš li što je IPCC?
    Sreća da nisi New Orleančanka. Tamo negdje 2000-te, pročitaš članak u lokalnim novinama naslovljen "Uništenje New Orleansa u sljedećih 10 godina". Svi podatci i predviđanja znanstveno potkrijepljeni, izjavljuje to jedan od najuglednijih klimatologa-meteorologa...prezrivo okreneš stranicu, što ćeš ti čitati taj tako očito senzacionalistički žutotisak. Jesam u pravu?
    Thora...slažem se:P A za onakve stvari uvijek ostaje i mail, jel;)
    Moooi, pa ne brinem se ni ja. Ali mi je i savjest mirna. Lucky ja

    avatar

    13.04.2007. (16:14)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Ma naravno da sam pročitala. Nije uopće sporno to s mogućim scenarijima. Na kraju krajeva, već se to odavno počelo događati. Nije samo New Orleans, ima toga još, nažalost. Pa stvar je upravo u tome što svi znaju što se događa, a pogotovo oni koji u tome najviše imaju svoje prste i golem utjecaj. Ja uistinu samo mogu okrenuti stranicu - doduše ne prezrivo, ne znam zašto je to tako shvaćeno, ali to je otprilike ilustracija koliko "mnogo" mogu učiniti. Senzacionalizam je neizbježan, što ne znači da u novinama nema istine, to su dvije različite stvari. Nije senzacija nužno laž!

    avatar

    13.04.2007. (22:07)    -   -   -   -  

  • thora

    Kako se sve može spljoštiti tijekom dana :(
    *tužno lamaće nogom naprijed - natrag*

    ...

    *sigh*

    Zalutala sam ovdje pa te još ugnjetavam s tim.
    Heh.
    Sowwy.

    *sjetna*

    avatar

    13.04.2007. (23:48)    -   -   -   -  

  • sam

    Big Blu, ma jasno. I ajde, isprike za ono "prezrivo". Ali ovaj pristup "koliko ja mogu učiniti", mislim da uopće nije bit ovdje. Ono što svatko može i mora, jest poći od sebe. Nazovi to principom ako hoćeš. Jer, na kraju krajeva, društvo činimo svi mi pojedinci, naravno.
    Thora..draga Thora:)*sjeda do nje i utješno joj polaže ruku na rame* sa zakašnjenjem, dobro(znam da ti to sad već sigurno ne treba):P al no
    Ah. Yea, i know that feeling..predobro.
    Ma ti se sam fell free da zalutaš i "ugnjetavaš" me, nije problem;P

    avatar

    14.04.2007. (15:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...