Komentari

kickboxing333.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • uh,jebote što nas ima

    uh, jebote što nas ima...
    Drago mi je da si se konačno oglasio. Znao sam da u tebi ima onoga zbog čega svi mi koji volimo kickboxing redovito pratimo tvoj blog.
    Sa svime što si rekao se u potpunosti slažem, jedino što se ne slažem s konstatacijom da je predsjednik Znaor postupio ispravno. Naravno da je trebao reagirati. Pa brate mili on je tamo bio i nadzornik takmičenja. Ako je netko trebao stati na stranu tajnika Deše i ostalih sudaca onda je to trebao biti upravo on. Njegovo obrazloženje da je razgovarao s Žajom je jadno i bijedno. Po meni on je trebao otvoreno stati između anarhije i napadanja i jasno i glasno dati do znanja i Žaji i ostalim Pit bulovcima da se takvo ponašanje neće tolerirati. Tada bi postupio kao pravi predsjednik ( i nadzornik ). Sve ostalo je ponašanje koje se može nazvati svakakvim ružnim nazivima. Trebao je vidjeti kako se štite suci u Bihaću kada je gospodin Deša zbog stalnih napada na suce od strane publike zaprijetio da će povući sve Hrvatske suce nastavi li se sa takvim ponašanjem. To ja zovem zaštitom integriteta i identiteta. Sve ostalo je mlaćenje prazne slame. Zbog toga mi je drago da si i ti stalno na strani sudaca jer su oni u cijeloj ovoj frci najviše spominjani ( bezrazložno ).
    Isto tako se slažem s tobom da ne treba nikoga kažnjavati ili izbacivati iz Saveza, ali ovako se otvara Pandorina kutija... napravite frku pa će se kriterij sudaca možda promijeniti u vašu korist, a to ni u kom slučaju nije dobro.

    avatar

    08.04.2007. (23:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...