Komentari

rockoholic.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • simone

    ovaj post je predobar,podsječa me na moju familiju hehe

    avatar

    08.04.2007. (21:37)    -   -   -   -  

  • Red Shadow

    LoL,stari ti je predobar :)))
    Neću nikad shvatit ljude koje si ožene zato jer skuze kak su svi oko njih već poudavani,oženjeni,imaju djecu,a njih jos starci zajebavaju kad ce se ozeniti. Uostalom,mislim da se ne bi trebali prerano ženit čak i u slučaju da nademo nekog recimo u 20-toj,pusti brate,imaš vremena do 30-te. Uživaj,putuj,izlazi van....
    e da,imas mail na yahoo-u,poslao ga prije nekih tjedan dana,ne znam dal si ga vidjela

    avatar

    09.04.2007. (09:49)    -   -   -   -  

  • the_flowergirl

    Sretan Uskrs i tebi!
    Baš sam pročitala ovo dolje o sitnicama (nisam prije stigla) i moram reći da si divno pozitivna :) Jednostavno vedra duša. Nadam se da je zarazno.
    Što se frizera tiče, ja sam sa svojom obično zadovoljna, jedino se moja mama zgraža nad mojim (više ili manje) novim (nimalo ekstremnim i eksperimentalnim) frizurama. Pitam se nije li to jer sam izmakla njenoj kontroli (nekada me samo ona češljala i šišala, a danas to rješavam sama). A i o klimaksu bih mogla pisati priče :)
    Btw. kaj pripremaš bezveze teren, nije Mr. Muscolo zadnji tip na ovome svijetu. Sigurno će se naći neki dobar i za tebe :)

    avatar

    09.04.2007. (15:04)    -   -   -   -  

  • zephyrhymes

    svugdje je lijepo, ali je doma najljepse

    avatar

    09.04.2007. (16:23)    -   -   -   -  

  • bolan

    pa ja moja. Šta je ono, ne zna se ni javit! Kod nas u Mostaru ti blagdani postali isfurani ;)
    Moja nu, sorry što se na javi, hej karticu izgubio, a na njoj mi tvoj hej broj. :izvlači se: strašno. evo me na savi, prazno, niđe nikoga, btw nema dikija ;) kad ćeš vamo

    avatar

    09.04.2007. (20:51)    -   -   -   -  

  • pegy

    Jako zanimljiv prikaz obiteljskog druženja. :)) Nekako iz svega zaključujem da je uvijek i svogdje «100 ljudi, 100 ćudi» i da svatko ima neke svoje ocjene i poglede na nešto bitno ili manje bitno što se događa negdje blizu ili pak jako daleko. U svakom slučaju, lijepo je imati obitelj, družiti se i osjetiti da negdje pripadaš.

    avatar

    10.04.2007. (15:11)    -   -   -   -  

  • Filozblogija

    super si ovo napisala, baš ih mogu zamisliti...svako sa svojim filmom. ali scena gdje ti lakiraš nokte prije mise, i mama skuži da i nije tako lijep i sunčan dan - lol:-)))

    avatar

    10.04.2007. (22:32)    -   -   -   -  

  • *Mala_Chi*

    baš lijepo, drago mije da uživaš...i ja uživam...i nisam zaboravila ne tebe...bit će za koji dan...danas sam prelijena bila...užas kad me proljeće ulovi...

    avatar

    11.04.2007. (00:08)    -   -   -   -  

  • plava mala

    vikend je znači odlično prošao....lijepo je biti sa obitelji, ma koliko god nam ponekad bili čudni, smiješni, staromodni, ipak su naši....definitivno ima sličnosti između moje i tvoje, iskreno ma koliko god da mi puta dignu živac ne bi ih nikad mjenjala...pusa

    avatar

    11.04.2007. (08:21)    -   -   -   -  

  • Fatal Adomnan

    baš si me nasmijala s onim pripremam teren ako ja ne nađem idealnog..i ja isto to radim..ponekad moram bar po jednom dnevno hehe podsjećaš me na mene..odličan blog..čitamo se..pusa..

    avatar

    11.04.2007. (20:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...