Komentari

vstsi.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • Ratko Dobre

  Iskreno se i radosno pridružujem čestitkama svim studenticama i studentima Veleučilišta u povodu blagdana Uskrsa.

  Vaš
  Ratko Dobre

  avatar

  08.04.2007. (13:59)    -   -   -   -  

 • ofca

  pridružujem se i ja :)

  Sretan Uskrs.

  avatar

  08.04.2007. (17:15)    -   -   -   -  

 • Ratko Dobre

  Na današnji dan osnovana je Visoka škola za turistički menadžment. Studenticama i studentima koji su upisali Visoku školu za turistički menadžment želim, u povodu DANA VISOKE ŠKOLE ZA TURISTIČKI MENADŽMENT, uspješan nastavak i završetak studiranja.
  Vaš Ratko Dobre

  avatar

  10.04.2007. (16:44)    -   -   -   -  

 • ADMIN

  Zahvaljujem u ime svojih kolegica i kolega!

  avatar

  10.04.2007. (21:10)    -   -   -   -  

 • Bagić

  Slobodna Dalmacija javlja: Od jeseni u Zadru tri nova studija.
  Odlučili smo ispitati koja
  Osnovali smo "ISTRAGU" i tim koji će istražiti i to i TAMNU STRANUU NAŠEG VELEUČILIŠTA. SUDJELUJTE I VI
  Dakle Slobodna javlja da se u Zadru od jeseni uvodi i SVEUČILIŠNI studj SESTRINSTVA, isto štoi traži i naš PRIVREMENI nebi li pronašao način da se zaposli na Veleučilištu (nastani u Rogoznici)
  Ali u našem BVeleučilištu može biti samo stručni studij sestrinstva. To znači da će to studirati sada oronule babice , kao i na upravnom pravu činovnici koji nemaju nikakve škole pa im eto treba bilokakva diploma.
  Istražili smo i iz pouzdanih izvora saznali da nije drBURIĆ inicijator osnivanja sestrinstva u Veleučilištu nego da je taj studij Visokoj školi još prije nekoliko godina nudio PRIVREMENi i da je od tadašnjeg rukovodstva škole odbijen s tim nebuloznim porijedlogom s obzirom da se škola orijentira na turizam.
  Istražili smo. Otvorili internet stranicu zadarskog sveučilišta i vidjeli natječaj za nastavnike u znanstveno nastavnom zvanju za studij sestrinstva. Zadar ima 11 doktora znanosti iz područja medicine i savršeno organiziranu opću bolnicu, nastavlja s igradnjom najmodernijeg doma zdravlja u državi i ostali kadar za taj studij itd.
  A mi . Imamo Bolnici. Može li se tako nazvati? Koliko doktora znanosti iz medicine. A kako tisak javlja da će se studij izvoditi u suradnji s visokom zdravstvenom školom iz zagreba onda će to ka i upravno pravo biti - VIKEND STUDIJ.
  Pa koće pametan (ili lud) studirati u Šibeniku kad u zadru ima isti ali sveučilišnbi studij. I koja će to luda država dati dopusnicu za taj studije pored istog studija u Zadru, splitu, Rijeci, Zagrebu......
  A što će biti s turizmom?
  Istražili smo
  Nedonjeza predlkaže i studij za socijalne radnike.
  Mi ovoliko u "ISTRAZI".
  Nastavljamo.

  avatar

  11.04.2007. (14:21)    -   -   -   -  

 • Baldekin

  Za neke ljude je SUKOB INTERESA kada voditelj Odjela za menadžment postane glavni isporučitelj informatičke opreme za isti taj Odjel.
  Za PRIVREMENOG je to samo KOMPARATIVNA PREDNOST istog.

  avatar

  11.04.2007. (23:46)    -   -   -   -  

 • Baldekin

  Teško da će se PRIVREMENI skoro naseliti u Rogoznici, jer ga slijedi, vrlo skoro, uklanjanje bespravno igrađene kuće na tom području.
  Možda ga vlastodršci nagrade poštedom rušenja zbog izuzetnih zasluga na šibenskom veleučilištu, što potvrđuje njihov izuzetno kvalitetatan izbor ovakve individue za dekana, pa makar i PRIVREMENOG.

  avatar

  12.04.2007. (11:03)    -   -   -   -  

 • Yumsem Posefjwos

  nisu razumjeli. Onda smo pita imena stvari u njihovoj new refurbished laptops

  avatar

  24.09.2009. (15:46)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...