Komentari

domeslatkidome.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Tina

    Evo mi stalno pratimo kak vam napreduje gradnja, a nikak da ostavimo komentar. Mi se ništ ne kužimo u tu gradnju, al kak vidimo ovo napreduje i više nego odlično. Nadamo se da ćemo na ljeto roštiljati na dvorištu. :-) Velika pusa trudnici

    avatar

    08.04.2007. (19:33)    -   -   -   -  

  • Petar

    Meni je Marko spominjao 1. maj kao roštilj day! Kako sam sad polu-pokretan i lagano u kući već mjesec dana bilo bi lijepo da to realiziramo. Ali ajde, za 7 dana gubim jednu štaku, pa budem lakše hodal!

    avatar

    09.04.2007. (18:48)    -   -   -   -  

  • NY

    Drago nam je da se blog prati, zato smo ga i otvorili ;) Za rostiljanje se jos cujemo i dogovorimo...

    avatar

    09.04.2007. (21:24)    -   -   -   -  

  • iva

    Dobar dan. I mi namjeravamo graditi i svaki savjet nam je vrlo važan, pa eto i mene na vaš blog.
    Za početak molim Vas ima li itko dobrog iskustva sa arhitektima (dobrim i kvalitetnim arhitektima) i gdje ih mogu naći.

    avatar

    12.04.2007. (15:36)    -   -   -   -  

  • NY

    Bog iva, kada pocnete graditi slobodno otvoris blog pa da vidimo kako ce napredovati gradnja :) Da li vec imate zemljiste ili jos trazite? Odakle ste, tj. gdje cete si graditi kucu? Arhitekta ti jedino možemo predložiti u Varaždinu :) Link za našeg arhitekta imaš sa strane. Mi smo zadovoljni sa projektom i svim njegovim prijedlozima i projektiranjem koje je napravio. Arhitekta ti može jako puno pomoći da se kuća kvalitetno, a ne preskupo napravi.

    avatar

    12.04.2007. (22:09)    -   -   -   -  

  • iva

    Dobro jutro.
    Otvorit ću blog ako ne budem previše opterećena i ljuta kako to obično biva. Znaš kako kažu "kada vidiš čovjeka koji sam hoda ulicom i priča sam sa sobom; ili je lud ili gradi kuću".
    No šale malo kasnije. Iz Zagreba smo i gradimo u sjevernom djelu grada daklem pod Sljemenom (meni najljepši komad zemlje na svijetu) i ponavljam se, ne želim nigdje zeznuti a držim da je arhić glavna faca, barem u tom početku kada se još borimo sa neznanjem graditeljstva. Zagreb vrvi arhićima ali ti znaj koji je onaj pravi. Koliko traje ishođenje papira?

    avatar

    13.04.2007. (09:07)    -   -   -   -  

  • NY

    Ishođenje papira ti traje negdje od 6-8 mjeseci. Važno je da neke stvari oko papira ako možeš da ih ubrzaš i da ih teraš da što prije naprave tj. da ti treba hitno :)

    avatar

    14.04.2007. (21:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...