Komentari

karakterclub.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • laLuna;)

    evo opet mene, još uvijek nitko ne reagira na moju želju da postanem članica :(
    uglavnom, volim čajeve, pogotovo prije spavanja... al prvenstveno voćne.
    tu kod mene doma uvijek ima nekoliko vrsta, od jakih zelenih, preko obavezne kamilice, mente i šipka, pa do meni omiljenih sa cimetom, narančom, jabukom, borovnicom i slične :)

    avatar

    04.04.2007. (08:26)    -   -   -   -  

  • piplica

    I ja se psihički već pripremam za vodeni, meni je u subotu prvi. Imate li, vi koji ste preživjeli prvi vodeni, neki savjet? Možda da pijemo kamilicu i prespavamo dan?!? Ili da se bacimo na neki posao, npr. presađivanje cvijeća ili čišćenje ormara i ladica - moramo jednom već pobacati tu "debelu" robu... Ja ću se možda odlučiti za treću, rezervnu varijantu: shopping, možda odem do Trsta, nisam bila godinama...Naravno, čaj nosim sa sobom u bočici!

    avatar

    04.04.2007. (08:32)    -   -   -   -  

  • kruh i čokolada

    Dobro jutro,

    svoj komentar na čajeve sam dala prošli put. Meni je inače drugi krug dijete, što znači da sam već odgulila 90 dana, pa tako i ona famozna 3 vodena dana.
    Stoga samo želim podijeliti svoje iskustvo:
    Dakle, draga piplica samo se ti nastavi psihički pripremati, meni je to jako pomoglo jer sam bila spremna ko' puška. ..
    Izbjegavaj piti mineralnu, koja je isto voda, ali samo ćete napuhati, a niš koristi.. Bocu obavezno svuda sa sobom, ako mižeš u subotu malo duže odspavaj,:)))) ipak će dan onda izgledati puno kraći.. i naravno najvažnije, ali to već znaš;
    radi bilo što, ali nešto radi. (mislim na fizički rad), šoping, čišćenje (nemoj pretjerati da ne bi pala u nesvjest od gladi :))) ), šetnja, bilo, bilo što...
    Više je sve to jedna fama,nego što je zaista nemoguće provesti.. No bolje se temeljito psihički pripremiti..
    Gle, ja sam prošla 3, i još sam živa, zdrava.. i "mršava"...
    Sretno!!

    avatar

    04.04.2007. (09:03)    -   -   -   -  

  • laLuna;)

    ja nisam bila na ovoj dijeti, ali sam neko vrijeme prakticirala 'pročišćavanje' mjesečevim danom (btw, jučer je bio) -kad je puni mjesec, najbolje je odraditi tzv. vodeni dan.
    no, meni taj vodeni dan ne zvuči baš zdravo, a i majka bi me ubila da je znala, pa sam ja to sve onako pokušala da ne skonta... nije lako, ali sam izdržala, smao voda 24 sata.
    uvijek bocu sa sobom, spavati što više, a što manje sjediti pred tvom ili u kuhinji, lol :D
    idi van i bavi se nečim što ti zaokupi misli, budi s curama na kavi (čitaj: vodi) i slično :)

    avatar

    04.04.2007. (09:12)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Nikad ne skuham manje od pol litre po osobi. Sad je lako kad smo sami:)))

    avatar

    04.04.2007. (09:16)    -   -   -   -  

  • BMI 37

    @piplica: Eto, meni prosao i drugi vodeni dan. Ovaj put nisam pio uglavnom obicnu, nego uglavnom mineralnu vodu.
    Sto se tice vodenog dana, u knjizi kaze samo voda sa eventualno malo limunovog soka. Nikakav caj se ne spominje. Medjutim, svaka, pa i ova, dijeta se moze tumaciti kako nekom pase. Sto znaci i caj (ja ne bih pio crni caj, a ni zeleni ni bijeli) se moze piti ako netko to zeli. Samo pazite da ne pocnete gladovati ko Glavas na pocetku svog strajka - uz nekoliko litara sokova (ili zasecerenog caja).
    Inace, ja bih na vodeni dan izbjegavao fizicki napor. Moze se desiti napad hipoglikemije (pomanjkanja secera u krvi) sto uzrokuje nesvjesticu. Stovise, neka vas losije polovice (ili u mom slucaju bolja polovica) voze u autu.
    Toliko od mene.

    avatar

    04.04.2007. (09:58)    -   -   -   -  

  • BMI 37

    Zaboravih...na mom blogu su rezultati službenog mjerenja. :)

    avatar

    04.04.2007. (12:57)    -   -   -   -  

  • Angie

    iskreno čaj sam ranije pila jedino kada sam bila bolesna no odavno sam u kuću donjela zeleni i navikla ne nažalost sebe nego baku,pije ga svako jutro.s obzirom da sam do jučer navečer bila "vodena"priprema je pala no moja osobna odluka je da postim na vodi i u petak ,slijedi dakle priprema psihička za dva vodena dana.
    artičoke nisam nikada probala toliko su mi egzotični da sam malo skeptična,no ne kažem kad se i nanjih ne ohrabrim da ih neću probati.

    avatar

    04.04.2007. (13:58)    -   -   -   -  

  • DaisyDee

    articoke sam jednom davno jela na pizzi i bile su mi super... inace ih ne jedem... pozdrav!

    avatar

    04.04.2007. (14:03)    -   -   -   -  

  • Butterflies are beautiful...

    Eh, prošao je najgori dan u cijeloj dijeti-VODENI DAN! Bilo je poprilično OK, unjela sam oko 3 litre vode, šalicu zelenog čaja i 2 multivitaminske tablete kalcija. I još nešto: ako pijete te multivitaminske tablete, pijte ih na slamčicu, jer će vam izgledati kao da ste popili više...Ali, danas mi se ujutro malo vrtjelo u glavi, i tresle su mi se ruke, vjerojatno jer se baš i nisam psihički pripremilia... E i evo vam jedan LINK, da malo reklamiram Extru, no ne i zbog toga već zbog toga što dobijete uz svaki primjerak i malu knjižicu s Uskrsnim receptima UN dijete za sve dane:)...Znači, link je tu, na vama je...

    avatar

    04.04.2007. (14:17)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Za pijenje čaja bez šećera se slažem, ima čajeva koji su slatki sami po sebi i šećer im baš ne treba. A zanimljivo mi je što sam primijetila tjekom godina da čaj mogu komotno piti bez šećera, a kavu nikako.

    avatar

    04.04.2007. (14:58)    -   -   -   -  

  • tyche

    Za mene vazi - caj s medom, caj s limunom, caj s vanili sipkicom, caj s cimetom, caj s mlijekom, caj s cajem ... Na litre, cemu imam uvijek neki lijep plasticni bokal od litre i pol - i na to JEDNA VRECICA - ne volim jak caj .Al ne mogu ga bez secera i gotovo ! Zapravo - bez zasladivaca... A najdrazi mi je od sumskog voca, jabuke i narance. I Earl Gray.

    avatar

    04.04.2007. (15:32)    -   -   -   -  

  • FRSTIKA

    Ja sam na dijeti već godinu i pol, hehe, skinula sam 20 kila, ustvari to baš i nije dijeta, već nisam doručkovala, i jela sam fetu kruha na dan, a sada u zadnjih 2 mjeseca uopće ne jedem kruh. Pijem evo zadnja 2 mjeseca 3 šalice zelenog čaja na dan, prehodam 6 kilometara svaki dan, i u zadnja 2 mjeseca ošlo 5 kila :)

    avatar

    04.04.2007. (16:16)    -   -   -   -  

  • FRSTIKA

    hehe....doručovala sam, ali nisam večerala... Greškica mala

    avatar

    04.04.2007. (16:19)    -   -   -   -  

  • SEXY MAMA

    njammm..danasnji recepti su za prste polizati...:))

    avatar

    04.04.2007. (17:02)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Tek sam nedavno pocela uzivati u cajevima i moram priznati da nije glavobolje, da bi rado jutro zapocela s cajem a ne kavom...al eto ;). No na vocni dan, koji mi je sve tezi a nikad laksi, cajevi me spase.

    avatar

    04.04.2007. (20:53)    -   -   -   -  

  • more i opet more

    Meni jednostavno UN dijeta ne ide. Imam dva školarca i supruga za koje redovito kuham i ne mogu se uklopiti u te dane UN dijete. Prekomplicirano mi je. Možda nekom drugom prilikom. Svima koji su uspjeli čestitke. Ja imam sistem - vježbanje, nevečeranje i masiranje. Ide polako, jako polako, ali drugačije ne mogu.

    avatar

    04.04.2007. (21:04)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    uf, jos ce mi ostat ovaj "simpaticni" nadimak :-)...a ne "spamam" recepte vec odavno (hehe, pa lakse je dati link na gotov recept na blogu, zar ne ;-)????)). ali dobro....;-) sto cu, moram prihvatiti cinjenicu da su trudnice ipak hm, "na svoju ruku"...:D

    ovo sto sam vam sad poslala u wordu, je odgovor na wandinu molbu od jucer (ili prekjucer ?), recepti koji bi se koristili u sklopu priloga koji cete poslati za uskrsnji broj nekog casopisa (tena ?). wanda je naglasila da je deadline cetvrtak pa sam poslala samo prvi dio. ostatak bih morala obraditi i prilagoditi a sumnjam da cu imati vremena. osim ako vam to ne mogu poslati i sutra do kraja dana.

    avatar

    04.04.2007. (23:04)    -   -   -   -  

  • Wanda

    nije za časopis, @lipa mare, nego za naš blog, za uskšnje izdanje. ići će ti još ona tri riblja (brudet, lignje i školjke) uz naše postove. evo tražim slike baš. Mogla si nam poslat ako imaš koji dobar recept za sirnicu ili orahnjaču?

    avatar

    04.04.2007. (23:15)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    uf, sirnica....imam recept za bosanski burek sa sirom. a orahnjacu na zalost nemam. mogu poslati i recept za kruh, u koji se stavi peci sunkica ;-)...sve je jako jednostavno za napraviti. reci do kada je zadnji ali stvarno zadnji rok za vase izdanje ? jer ja nocas radim nesto sto sutra mora biti gotovo (tu nitko ne pita, jesil' trudan i da li moras spavati) pa ne znam kad cu stici napravit ovo za vas...

    avatar

    04.04.2007. (23:55)    -   -   -   -  

  • Wanda

    @mare... radi to što treba, pusti, već si nam i previše pomogla. čitamo se.

    avatar

    05.04.2007. (00:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...