Komentari

catholic.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • mirta

    :) Nisam vidjela tvoj mail, kad budeš imao vremena javi se. Adresa je s desne strane na mojem blogu. Božji blagoslov neka te prati u Svetom Velikom tjednu.

    avatar

    03.04.2007. (09:20)    -   -   -   -  

  • andjel

    evo mirtica te pozvala k nama pa te i ja pozivam na www.andjel.com /forum ;)
    hvala ti puno na trudu da bi se Isina vidjela...uvrstit ću tvoj blog na naslovnu stranicu andjel.com-a ...i radujemo se tvom dolasku ;))

    blagoslov ti šaljem

    avatar

    04.04.2007. (02:24)    -   -   -   -  

  • Sanja ...

    Bilo bi to prejednostavno. Tko smo mi da sami procjenjujemo svoju vjeru. Naravno da vjera spašava, jer ako izvršavaš sve dužnosti, a bez vjere, koji je smisao, ali vjera bez sakramenata je zakidanje božjeg blagoslova u svim važnim trenutcima života.
    Nepotrebno je dublje ulaziti u to. Svođenje svega na vjeru kao jedini put do spasenja je pristup lijenčina i bonvivana koji će za sebe naći opravdanje u svemu.

    avatar

    04.04.2007. (18:26)    -   -   -   -  

  • mirjam

    samo da te pozdravim jer mi se sviđa što pišeš...

    avatar

    04.04.2007. (19:58)    -   -   -   -  

  • Dada

    "Pokaži mi svoju vjeru bez djela, a ja ću tebi djelima pokazati svoju vjeru. Ti vjeruješ da je jedan Bog? Dobro činiš! I đavli vjeruju, i dršću." Hoćeš li spoznati, šuplja glavo, da je vjera bez djela jalova?".... Jedan od najdražih djelova iz Biblije!!! Hvala na ovom blogu!!! Svaki je post poticaj da živin vjeru!!!

    avatar

    04.04.2007. (23:59)    -   -   -   -  

  • andeocuvar

    Vjera i djela su usko povezani, nemogu se odvojiti. Vjera bez djela je mrtva isto kao što su mrtva djela bez vjere. Vjera mora biti djelotvorna. :-)

    avatar

    05.04.2007. (07:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...