Komentari

dreamofyou26.blog.hr

Dodaj komentar (30)

Marketing


  • Vitae...

    Stvarno držiš obećanja, a drugo- ma o čemu god pisao, uvijek me nasmiješ ahahah, a danas je to već drugi put da se smijem do suza... prvi je bio poslije nastave...izlazim i hrpa klinaca uz mene , a najbliže meni-dvojica mojih ( razrednica):
    1.Uh, izgleda da malo pada...( kiša)
    2. Bolje danas , nego kad bude lijep dan

    hahahahaahsmijala sam se do doma!

    avatar

    02.04.2007. (23:31)    -   -   -   -  

  • F.a.C.a.

    istina-ne kuzim zasto i kako se nekome daje 5000kn za play station??!?!!?!mislim, nije da nikad sad bas ne igram play st.,ali da sam lud za tim-nisam......a ovo sve sta si nabrojao-pa to je zivot.............aaaa ne zelim nikad odrasti,zasto uopce moramo odrasti kad je vrijeme skolovanja taaaako jebeno dobro( sorry na izrazu,ali taman mi se uklopio:))))??!!!?!...ajd necu vise kukat, pozz:)))

    avatar

    03.04.2007. (00:25)    -   -   -   -  

  • vrapcic

    Da je neko drugo vrijeme
    Ja bih bio Romeo, a ti Juliet
    Ja bih bio Romeo, a ti Juliet ...

    nasmijala sam se do suza e da bar uvijek možemo tako .... ostati veliki klinci ... da bar pusa :-)*

    avatar

    03.04.2007. (07:49)    -   -   -   -  

  • just Hope

    ...nažalost,internet se uvukao u gotovo svako kućanstvo,a mi svi, njegovi smo robovi,što dokazujemo i upravo sada dok ovo čitam i pišem ti...ali,za razliku od nekih,ja još uvijek "furam "svoj bike koji obožavam,idem u teretanu,plivam i valjam se po travi koju sama uređujem...samo ponekad nikako ne mogu podnijeti stvarnost...jer postoji još tisuću zašto i tisuću ne znam...

    avatar

    03.04.2007. (11:58)    -   -   -   -  

  • Lotty

    Potpuno se slažem s tobom. Život se večini nas svodi na boravak pred ekranom. Skoro da više i ne komuniciram s mužem, kad ne visi na kompjuteru onda visim ja i nikako da se susretnemo. Pozdrav :-D

    avatar

    03.04.2007. (16:26)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Dreamy...da nisu i tebi danas započeli praznici ha ha ha ha hihihhih ( ovo je trebalo bocnuti hihhi)???:-))))

    avatar

    04.04.2007. (20:24)    -   -   -   -  

  • Njofra

    ja još nikada nisam igrao play station i još sam živ :)

    avatar

    04.04.2007. (20:49)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    ..ahahahaha.. do suza si me nasmijao ovime.. a ono s gredom je definitivno najbolje hehe.. sjetio si me i na neke igre koje smo mi kao mali igrali.. e to su bili dani.. :))))

    avatar

    04.04.2007. (23:26)    -   -   -   -  

  • cure sa psihograma...

    Da, to su bili dani... Vremena se mijenjaju. Pa i ja se jedva punoljetna osjećam prastaro, izvan svijeta... E a oni crtići, pa danas je to tako (možda samo meni) bezveze!!! Sponge Bob, 2 stupid dogs, Courage-the cowardly dog,... Imaju neke dobre fore, ali generalno su mi bezveze. Najviše me smeta tehnika animacije. To više nisu fini crtići, kao Tom & Jerry (vidiš da su mačak i miš, simetrični su), pa oni lijepi dugometražni (Snjeguljica i društvo). Baš su svi bili lijepi, zgodni, a ne kao Cow and Chicken (iako njih mogu gledati jer sam Cartoon Network fan). Ne znam... Neki novi klinci i neko novo, novo vrijeme, u kojem sudjeluju i odrasli s PS3! Eh... ~VaniLLa~

    avatar

    05.04.2007. (11:09)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Hej , Mali... samo mali rukom domah...hajd' navrni večeras ...ak' ne bančiš hihihh:-)))

    avatar

    05.04.2007. (13:56)    -   -   -   -  

  • cure sa psihograma...

    sanjkanjeee...joooj... me likeees!!
    Ah...da bar ima više ljudi koji tak misle... umjesto da se zbuksaju u kuću i ne izlaze tri tjedna jer moraju proći igricu -.-
    pozz
    michelle

    avatar

    05.04.2007. (22:00)    -   -   -   -  

  • Dreamer...

    Hej ljudi, samo nabrzinu jer se moram nacrtat pred zgradom za 10 minuta, odoh van :-))
    @Vitae... - evo, javljam se, mah, mah! ...a praznici, uf, nemoj mi ni počinjat s tim... opet me ono zelenilo hvata malo... ljubomoooooraaaaa :-))
    @F.a.C.a. - ajde barem ti uživaš u tom školskom dobu, mene je malo živciralo, ali iz ove perspektive, stvarno je lijepo bilo biti dijete :-)
    @vrapcic - pa vidi mene, ja sam još uvijek nedorastao... hej ljudi, ja bih bio Romeo, a ti Juliet :-))
    @just Hope - pa dobro Nado, pa ti si sva neka turbo, stvarno me oduševiš ponekad, pliva, teretanira se i vozi bajsikla, i valja se po travi, ma baš si mi super :-) ...znači ono je Koprivnica, ha? :-)) pozdrav veeeliki!
    @Lotty - morate nabavit dva kompa tak da ste u isto vrijeme svaki na svom, pa onda skupa... ma i ja stalno buljim u monitor, već mi dosta pomalo :-)
    @1NJOFRA - a čuj fora je playstation, al treba pazit za se ne navuć... ali ove vanjske igre su bolje :-)
    @sireničica - ah, bolje da ni ne pomišljam kakve ste sve spletke vi slavonci izvodili :-)) ...drago mi je da sam te nasmijao :-)
    @Vanilla - pa jelda, fora su ti neki crtići, al ništa ne može nadmašiti toma i jerryja i ta njihova natjeravanja... a zapravo se vole :-) ... sad si me podsjetila pa mi se baš to gleda :-)))
    @Michelle - uf, ne valja biti dugo zbuksan u kući, pa od toga se može dobit popizditis... eto ga, opet psujem, puj, puj, zločest! :-) ...nadam se da si osvojila plesni tournament..

    avatar

    05.04.2007. (22:12)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Ok... sad pročitala prvu rečenicu...daj se malo uključi onda po povratku...pleaseeeeeee:-)))

    avatar

    05.04.2007. (22:44)    -   -   -   -  

  • F.a.C.a.

    eeeeeeeeej, ja NISAM dijete!!!!:)))) pozzz

    avatar

    05.04.2007. (23:57)    -   -   -   -  

  • Dreamer...

    Vratio sam se maloprije i nešto me vuklo da se pojavim ovdje i... ma jednostavo nevjerojatno... jednostavno, ovo mi nije bilo na kraj pameti, prekrasno nešto... ova tu profačica Vitae... e, pa ja ne vjerujem kako je ona super :-))) ...stvarno ti hvala, još jednom! HVALA, HVALA!!! :-)
    @Vitae... - ma sve sam ti rekao tamo na tvom blogu, stvarno si me iznenadila, oduševila, ma ti si čudo jedno! :-)
    @F.a.C.a. - skužio sam sad kako je ispala moja rečenica, sorry, stvarno, nisam mislio proglasiti te djetetom, jer te zbog uvijek pametnih i zanimljivih komentara stvarno ozbiljno doživljavam i drago mi je uvijek da se javiš.. mislio sam kako je bilo fora biti dijete, nevezano za tebe, nego ooćenito zbog ovih doživljaja opisanih u postu, ali sam nespretno to napisao u žurbi, a od školskog doba mi je nekako draže ovo sadašnje jer me nitko ne ispituje na satu, a to me uvijek frustriralo, ono onako otvaranje imenika :-)) ...anyway, primi moju ispriku, nije bilo namjerno :-)))) ...ajde frajeru, drž se i piši i dalje! :-)) ...čujemo se!

    avatar

    06.04.2007. (03:35)    -   -   -   -  

  • little princess

    ...pogodio si...pošto me nema uz ekran cijeli idući tjedan (i ja sam si priuštila praznike) želim ti da ljubav uskrslog Isusa bude s tobom u ove blagdanske dane...

    avatar

    06.04.2007. (09:42)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Nemaš mi zašto zahvaljivati, umiljati...bilo je to gotovo iz sebičnih razloga...jer ..ako me još samo jednom onako prestrašiš da ćeš obrisati blog jer te kakvi bezveznjaci ispiz... he he he onda ću te dolaziti proganjati noću kao duh .....
    Znaš...u čiju bi ja to bocu utekla kad mene raspiz... he he he da nema tvoje????

    Ps. Tehnički si potkovan pa bi mogao i Cd montirati u staklenoj oazi, malo bolje stolice i satenski čep... tako to hihihih( ženska posla )..ma ...Jokeeeeeeee
    Cmooooookk

    avatar

    06.04.2007. (12:21)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    I'll disappear a little ....23C su tu...idem bliže moru hahah ne zeleni ...vidimo se brzo i budi oprezan i umjeren u svemu što činiš dok me nije
    Promise????
    Sretan ti Uskrs, Dreamy....:-)))

    avatar

    06.04.2007. (15:04)    -   -   -   -  

  • vrapcic

    predivan poklon ti je Vitae... darovala .... baš sam uživala u mjuzi i pjesmama ....
    a sad odoh uživati u moru ...predivan je dan pusa

    Sretan ti Uskrs, Dreamy....:-)**

    avatar

    06.04.2007. (16:50)    -   -   -   -  

  • Plavusa

    hy! yes...ja volim igre bez granica :))) moj buraz stalno visi na kompu i igra nogomet...a trenira ga u stvarnom životu..wtf?? ja sam dijete iz grada pa od drveća i šuma nisam baš puno vidjela...al ponekad žalim za tim kad odem kod nekog u predgrađu :))

    poZZZ i goodbye

    avatar

    06.04.2007. (22:38)    -   -   -   -  

  • F.a.C.a.

    ma daj,kaj ti je...pa ne treba uopce isprika za to....istina-mladji sam od tebe,ali bez brige daaaleko od dijeteta.....:D pozz, pisat cu i dalje.....:)))

    avatar

    07.04.2007. (01:47)    -   -   -   -  

  • Dreamer...

    Hvala na komentarima svima, brišem malo van iz Zg na par dana pa me neće biti tu, a već imam temu za sljedeći post, malo možda mučnu, pa neću u ove blagdanske dane (niš strašno, bez brige :-)) ...želim svima Sretan Uskrs i lijepo se odmorite i uživajte...

    @Nadalina - hvala ti i tebi također i lijepo se odmori i radi nešto ludo :-))
    @Vitae... - svejedno ti moram zahvaliti, (dobio pas svoj dan :-) - el bahatee) ...inače, ove sugestije, znači, moram unaprijediti ovu svoju birtiju?... eto, a još nisam otplatio ni ovu, a trebalo je nabavit i bocu i sanjara, a da znaš samo koliko me košta ovaj koji mi piše postove (šaaala, šaaaalaaa, pišem ih saaam!) :-)) ..postaju mi zahtjevni korisnici... eh :-) ...lijepo mi uživaj i čujemo se brzo! :-)
    @vrapcic - hej ti ptičice, hvala, želim Sretan Uskrs i tebi i tvojima... ma jelda je super? ma staviš mi Norah i nema greške... i ja bi na moooreeee, joj di je godišnji :-))))
    @Plavusa - a čuj, i ja sam dijete iz grada (možda 5-6 km od Trga) ali svejedno sam napravio valjda sve pizdarije koje je bilo moguće napraviti :-))) ...a i kod mene u kvartu počinju brda iza zgrada (Medvednica) tak da smo mogli lutat po tim šumarcima... sad su tamo urbane vile isključivo... a kaj ćeš... napredak! i daj, pa ne buš stvarno zbrisala? pa stvarno nije fora, naljutit ću se! (eto, tjeraš me da pribjegnem prijetnjama) :-))
    @F.a.C.a. - ajde, drago mi je da se ne ljutiš :-) ...samo piši! čujemo se :-)))

    avatar

    07.04.2007. (02:41)    -   -   -   -  

  • carla

    Naravno sa su ono bila ljepša vremena. Današnja djeca samo simuliraju igre na kompjuteru, a mi smo ih doslovno- živjeli.
    Ali nama je bilo i lakše, samo bi se spustili u ulicu i igrali se do besvjesti. Bilo je prostora na ulici koliko hoćeš, i za badminton i nogomet, graničara i skrivača... Po sat vremena ne bi prošlo ni jedno auto....A današnja djeca se igraju između automobila koji su doslovno zagušili sve gradske i prigradske ulice.

    avatar

    07.04.2007. (09:53)    -   -   -   -  

  • Bejb I.

    ej! stvarno ću ga gasit jer nemam vremena pisat...možda objavim koju pjesmu na ovom blogu...a ti ćeš mi i dalje ostavljat komentare, makar na svom blogu :)))

    Pozzz big boy

    avatar

    07.04.2007. (11:41)    -   -   -   -  

  • volim crvenu

    aaaaaaaaaaa...nema vise takve djece.
    najgora situacija je kad me frend(koji me nagovorio da ih i kupim) zove na rolanje.
    oke, vise ne znam sta bi ni rekla...
    hm, pa cuj, moram visit na kompu, a onda se navecer idem nalokat!
    haha, koja smo mi djeca..

    avatar

    07.04.2007. (12:06)    -   -   -   -  

učitavam...